Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Před hodinou, Wittmann napsal:

jo, ale můžeš to uděla od oka i sám. Na jakou stranu to skáče?

Skáče levý když jde nahoru a na konci u sloupku to vrzne. V servisu mi dali nové, ale skáčou také

Vloženo

Normalne zajed do servisu, tohle jim rekni a kdyz se budou tvarit, ze nevedi, co s tim, tak je naved na serizeni uhlu ramenka sterace vs celni sklo. Je to bezna procedura na par minut.

BTW, ty jsi s tema steracema neco delal? A mas na tom skle nejakou chemii?

Vloženo

Kupuju si mnou ověřené kapaliny do ostřikovačů bez právě těchto "rain off" přísad právě z důvodu, že mi pokaždé potom skákaly stěrače. Musel jsem potom doma důkladně omývat okno aby byl klid.

• Pozitivní 1
  • Negativní 1
Vloženo

Áno, to bude asi tým, si myslím. Ja som si všimol, že keď umývam auto a vosk z wapky nastriekam aj na čelné sklo, potom mi stierače tiež skáču. Po niekoľkonásobnom zotretí s ostrekovačmi sa to vráti opäť do normálu.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Ako zistim kolko mam v nadrzke este kvapaliny? (nemám snimac hladiny) mam tam este letnu od predajca ako som auto kupil... cca 2mesiace odvtedy... cez tyzden ma zacat mrznut, tak by som rad nalial uz zimnu a nechcem ju moc riedit s letnou...

Vloženo

nezistíš. nádržka je čierna, hrdlo dlhé nie je, koleso a podbeh určite dole dávať nebudeš. aj keby si mal čidlo stavu, hlási to asi liter pred tým, než je prázdna. ak chceš mať istotu, tak jedine celú vystriekať a naliať zimnú. ja miešam pravidelne a zatiaľ bez problémov

Vloženo (editace)

inak v konecnom dosledku mas recht... ved take zimy este nebudu aby zriedena zamrzla :rolleyes:... bol by dobry neaky hladinomer co sa pouziva vo velkych nadrziach... tycka s mierkou ponoris a zistis mnozstvo... :lol:

Editováno: , autor: ronskispeed
Vloženo

ve felicii byla pruhledna nadobka hned nahore, tak to kazdy hned krasne videl, tady....

@ronskispeed co me napada (neozkouseno) tak dat si flasku pod trysku u zadniho sterace a pustit ostrik. Budes mit prazdnou nadrzku na zimu a letni jen tak nevycakas...

Vloženo

Na zeninej fabii tiez vrze zadny stierac ked schadza do krajnej polohy (tej opacnej od kludoveho stavu). Akonahle sa auto zahreje, tak to prestane.

Zatial som to so servisom neriesil.

Vloženo (editace)

Mám u nové fabie stejný problém se stěrači (tedy konkrétně u řidiče). Stěrač jen vodu spíše rozmazává, když se vrací zpět vrže-skáče.Když mi to dělalo u feldy,tak to byla pro mne informace,že je nutné je vyměnit,protože po cca 2 letech guma ztvrdla.Tady mi to přijde divný,že to Škoda nedokáže vyřešit,pokud je problém v úhlu raménka.

Editováno: , autor: redroker66
doplnění textu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...