Wittmann Vloženo 10. Srpen 2017 Vloženo 10. Srpen 2017 jo, ale můžeš to uděla od oka i sám. Na jakou stranu to skáče? Citovat
castava Vloženo 10. Srpen 2017 Vloženo 10. Srpen 2017 Před hodinou, Wittmann napsal: jo, ale můžeš to uděla od oka i sám. Na jakou stranu to skáče? Skáče levý když jde nahoru a na konci u sloupku to vrzne. V servisu mi dali nové, ale skáčou také Citovat
Maverick Vloženo 11. Srpen 2017 Vloženo 11. Srpen 2017 Normalne zajed do servisu, tohle jim rekni a kdyz se budou tvarit, ze nevedi, co s tim, tak je naved na serizeni uhlu ramenka sterace vs celni sklo. Je to bezna procedura na par minut. BTW, ty jsi s tema steracema neco delal? A mas na tom skle nejakou chemii? Citovat
castava Vloženo 11. Srpen 2017 Vloženo 11. Srpen 2017 se stěračema jsem nedělala nic, a na skle mám rain off, používám ho už přes 10 let a nikdy jsem neměla problém Citovat
los pakos Vloženo 14. Srpen 2017 Vloženo 14. Srpen 2017 Kupuju si mnou ověřené kapaliny do ostřikovačů bez právě těchto "rain off" přísad právě z důvodu, že mi pokaždé potom skákaly stěrače. Musel jsem potom doma důkladně omývat okno aby byl klid. 1 1 Citovat
brrrrm Vloženo 14. Srpen 2017 Vloženo 14. Srpen 2017 Áno, to bude asi tým, si myslím. Ja som si všimol, že keď umývam auto a vosk z wapky nastriekam aj na čelné sklo, potom mi stierače tiež skáču. Po niekoľkonásobnom zotretí s ostrekovačmi sa to vráti opäť do normálu. Citovat
oct Vloženo 14. Srpen 2017 Vloženo 14. Srpen 2017 Já rain off používám a žádné poskakování se nekoná, spíše naopak. 1 Citovat
Bikes Vloženo 12. Listopad 2017 Vloženo 12. Listopad 2017 nevite nahodou nekdo, jaky objem ma nadrzka na kapalinu do ostrikovacu? (verze bez snimace a ostriku svetel)) Citovat
Bikes Vloženo 12. Listopad 2017 Vloženo 12. Listopad 2017 diky, ja prave nasel na netu jen na F1 a to 2l, coz me trochu prekvapilo Citovat
ronskispeed Vloženo 12. Listopad 2017 Vloženo 12. Listopad 2017 Ako zistim kolko mam v nadrzke este kvapaliny? (nemám snimac hladiny) mam tam este letnu od predajca ako som auto kupil... cca 2mesiace odvtedy... cez tyzden ma zacat mrznut, tak by som rad nalial uz zimnu a nechcem ju moc riedit s letnou... Citovat
wirer Vloženo 12. Listopad 2017 Vloženo 12. Listopad 2017 nezistíš. nádržka je čierna, hrdlo dlhé nie je, koleso a podbeh určite dole dávať nebudeš. aj keby si mal čidlo stavu, hlási to asi liter pred tým, než je prázdna. ak chceš mať istotu, tak jedine celú vystriekať a naliať zimnú. ja miešam pravidelne a zatiaľ bez problémov Citovat
ronskispeed Vloženo 12. Listopad 2017 Vloženo 12. Listopad 2017 (editace) inak v konecnom dosledku mas recht... ved take zimy este nebudu aby zriedena zamrzla ... bol by dobry neaky hladinomer co sa pouziva vo velkych nadrziach... tycka s mierkou ponoris a zistis mnozstvo... Editováno: 12. Listopad 2017, autor: ronskispeed Citovat
MilanHos Vloženo 12. Listopad 2017 Vloženo 12. Listopad 2017 Já to zředil kapalinou do -30 a nemám strach že to zmrzne kolem nuly Citovat
brrrrm Vloženo 12. Listopad 2017 Vloženo 12. Listopad 2017 Ja som si pekne počkal, kým mi senzor zahlásil málo kvapaliny. no a potom som tam natlačil zimnú lidlovku.. Citovat
Bikes Vloženo 12. Listopad 2017 Vloženo 12. Listopad 2017 ve felicii byla pruhledna nadobka hned nahore, tak to kazdy hned krasne videl, tady.... @ronskispeed co me napada (neozkouseno) tak dat si flasku pod trysku u zadniho sterace a pustit ostrik. Budes mit prazdnou nadrzku na zimu a letni jen tak nevycakas... Citovat
ronskispeed Vloženo 12. Listopad 2017 Vloženo 12. Listopad 2017 to je tiez jedna z moznosti :-) len niekde som cital, ze na taketo veci treba davat pozor, ze zvykne pri dlhom ostrekovani odist motorcek Citovat
epo Vloženo 12. Listopad 2017 Vloženo 12. Listopad 2017 Tak mi zacal celkem brutalne vrzat zadni sterac, asi uz je načase vymena Citovat
brrrrm Vloženo 13. Listopad 2017 Vloženo 13. Listopad 2017 Mne zadný začal vŕzgať po polroku.. ale zaujímavé, že ak ho nechám vŕzgať 15-30min, že ho to potom prestane baviť a pekne stíchne.. Citovat
ronskispeed Vloženo 13. Listopad 2017 Vloženo 13. Listopad 2017 pocul som jeden trik na vrzganie stieracov... potriet gumicky avivazou na pranie... neskusal som, neviem ci a ako to funguje... Citovat
Wittmann Vloženo 13. Listopad 2017 Vloženo 13. Listopad 2017 pokud to funguje, tak jenom na chvíli, než se vyplaví. Jediné trvalé řešení je úprava úhlu stírátka vůči oknu Citovat
deto Vloženo 13. Listopad 2017 Vloženo 13. Listopad 2017 Na zeninej fabii tiez vrze zadny stierac ked schadza do krajnej polohy (tej opacnej od kludoveho stavu). Akonahle sa auto zahreje, tak to prestane. Zatial som to so servisom neriesil. Citovat
redroker66 Vloženo 13. Listopad 2017 Vloženo 13. Listopad 2017 (editace) Mám u nové fabie stejný problém se stěrači (tedy konkrétně u řidiče). Stěrač jen vodu spíše rozmazává, když se vrací zpět vrže-skáče.Když mi to dělalo u feldy,tak to byla pro mne informace,že je nutné je vyměnit,protože po cca 2 letech guma ztvrdla.Tady mi to přijde divný,že to Škoda nedokáže vyřešit,pokud je problém v úhlu raménka. Editováno: 13. Listopad 2017, autor: redroker66 doplnění textu Citovat
wirer Vloženo 13. Listopad 2017 Vloženo 13. Listopad 2017 stierače odporúčam vymeniť. odvtedy mám kľud... v nádržke veľmi nezmeráš hladinu, nakoľko hrdlo nemá priamu cestu Citovat
MilanHos Vloženo 13. Listopad 2017 Vloženo 13. Listopad 2017 To mám podezření, že ty stěrače co dávají ve fabrice stojí za starou belu. Mě to jakoby rozmazává už po půl roce tuším že. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.