keras Vloženo 4. Září 2021 Sdílet Vloženo 4. Září 2021 (editace) Jasně, jak kdo chce... Já to chtěl takhle. Líbí se mi to víc 😉 Editováno: 4. Září 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Ten Ligh Assist by měl podle návodu k obsluze opravdu fungovat až po přepnutí páčky dálkových světel. Asistent dálkových světel.xps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Podle návodu ano, ale u některých modelů se dá aktivovat "paměť" na stav před vypnutím motoru, nicméně třeba na Fabii mi toto nefungovalo, na Karoqu si to auto pamatuje po kódování (dělal jsme podle tohoto návodu: https://www.vwroc.com/forums/topic/17060-hba-permanently-on/?tab=comments#comment-283881 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 (editace) chlapi diky díky... funguje to divně. každopádně mi nefunguje autom. zapnutí světelného asistenta. chová se to divně. Když dám "Reset" na "no active" tak by se měl asistent světel sám zapínat. Tu a tam se stane, že po zapnutí zapalování sám naskočí (objeví se na maxidotu ikonka) ale fakt jen občas ☹️ Oak jsem ještě našel v jednotce 55-regulace sklonu světel položku "adaptivni funkce světel" tak jsem jí dal na aktivní, ale nevím zda to s Light asistentem souvisí. V jednotce 09 centrální elektrika nemám k dispozici dlouhé kódování, takže tam ani byte 11 bit 3 (povolit asistent dálkových světel) nejde povolit. Je to jen blbost cvrnknout ráno do páčky, ale nevím proč to tady nejde nastavit aby se zapínal Light Assist. úplně sám☹️ Vám funguje automaticky??? Edit: jo a také když mám reset daný na no active tak to tu a tam po zapnutí zapalování napíše na maxidotu závada Light assistent. Ale normálně potom jde páčkou zapnout a objeví se ikonka autom. světel a fungují normálně. Tak nevím co s tím. Edit 2: richi díky za manuál. To je přímo ze Skály? Je dobré vědět, že je to od 30km/h. Chtěl jsem změnit rychlost pri které se Light.A. aktivuje, ale nikde podle návodu to na Scale nejde. Myslel jsem, že to má od 60km/h, ale pokud má skutečně 30 tak to je v pohodě...... Editováno: 5. Září 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Ne je to z Kamiqa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Rychlost by měla být v adaptacích IDE03885-Speed threshold for high beam reсommendation off, 28 km/h IDE03886-Activation speed for high beam assistant, 58 km/h Většinou ŠA na našem trhu mívají nastaveno 60km/h, upřímně v českém manuálu vidím poprvé že by to mělo být od 30km/h :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Marto dík moc. Bohužel tam jsem to hledal už dříve, ale Scala to takhle nemá. Projety jednotky, hlavně 09 a bohužel nikde co by mělo jednotky v "km" a souviselo s aut. světlama - nic. Kamiq a Scala jsou stejné tak doufám, že je to opravdu od 30km/h. Musím to po tmě vypozorovat. Díkes za info🤟 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 6. Září 2021 Sdílet Vloženo 6. Září 2021 @kerasMůžu poprosit o postup kódování na denní svícení zadních světel jen na pátých dveřích? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 6. Září 2021 Sdílet Vloženo 6. Září 2021 (editace) Koláčku tady to máš. Scala to má trochu jinak než je popisováno na cizích fórech. Nicméně takhle je to přesně pro nás. Denní DRL vzadu - jen část na dveřích: 09 centr. elektrika adaptace Leuchte23SL HLC7 Dimming_CD_23 - původně 0, nově 100 Light Function_C_23 původně not active, dát na Daytime running lamps Leuchte24SL HRA69 Dimming_CD_24 původně 0, nově 100 Light Function_C_24 původně not active, dát na Daytime running lamps Editováno: 6. Září 2021, autor: keras 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slots Vloženo 6. Září 2021 Sdílet Vloženo 6. Září 2021 Nyní takový kódovací "oříšek". Lze nakódovat zapamatování posledního stavu Front Assist ? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 6. Září 2021 Sdílet Vloženo 6. Září 2021 (editace) 🤣🤣🤣 ten kdo to ví, ti řekne jde nebo nejde 🤣🤣🤣 Víš jak to je... Tady je pamatovaní si poslední volbu LA: A5 - 07-kódování - Byte 14 - Bit 2-3 změnit na 08 Perso_HC,Last_setting Tolik toho v A5 neni ani v adaptacích. Tak zkus hledat a až to najdeš tak nám dej vědět. Ja osobně bych FA nikdy nevypínal. Je to dobrá věc. A vůbec to neobtěžuje. Navic máš v infotainmentu možnost výběru FA ze 3 citlivostí 😉 Editováno: 6. Září 2021, autor: keras 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 6. Září 2021 Sdílet Vloženo 6. Září 2021 @kerasDíky moc, vyzkouším a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 6. Září 2021 Sdílet Vloženo 6. Září 2021 (editace) Není zač 😀 Edit: Koláčku, prosím Tě, až si s tím budeš hrát zkus ten ligt ass. - FERNLICHTASSISTEN RESET - NO ACTIVE jestli se Ti bude sám spouštět? Díkes. Editováno: 6. Září 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slots Vloženo 7. Září 2021 Sdílet Vloženo 7. Září 2021 @kerasDík za odpověď. Mě teda všechny ti "asistenti" vyloženě s.... , pardon, obtěžují. Nemám rád, když si auto žije vlastním životem. Holt budu muset zůstat u standardní předletové přípravy - FA, LA, SS Off ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 7. Září 2021 Sdílet Vloženo 7. Září 2021 (editace) 🤣🤣🤣 SS vytáhnout kabel na - pólu baterky a zbavíš se i intel. dobíjení což je větší zlo než samotný SS LA nakodovat aby si pamatoval poslední stav a bude stále vypnutý FA už jsem psal... (odpo se Ti možná podívám sám 😉) Editováno: 7. Září 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slots Vloženo 7. Září 2021 Sdílet Vloženo 7. Září 2021 Dík za reakci. Káblík praktikuju už od začátku, to, že "inteligentní dobíjení" je chorobný výplod debilního šílence, s tím souhlasím. Kdybys našel to FA, myslím, že bys udělal radost nejen mně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 Tak FA neboli nouzové brždění jsem nenašel jak udělat aby si pamatoval vypnutí při dalším startu. Bohužel @slots Hrál jsem si s tím Light ass. a opravdu se zřejmě nedá nastavit aby byl automaticky aktivovaný po startu. A zkoušel jsem teď rychlost při jaké light ass zapíná a je to asi až při těch 60km/h. Nemůžu to zatím pořádně vyzkoušet. Výjezd od nás je osvětlený, za mnou auta, nechci brzdit provoz. Ale 30km/h to "asi" tedy nebude. Nemá to někdo vyzkoušené??? Ani jsem nenašel adaptaci v které by to bylo definované a šla ta hranice rychlosti snížit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 Skusal si? https://www.briskoda.net/forums/topic/318997-coding-adaptation-help-required/?do=findComment&comment=3819962 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koutnas6 Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 Ahoj, dokázal by někdo poradit, jaký kabel pro VCDS a hlavně kde jste koupili? Po konzultaci s @keras jsem zjistil, že všechny moje kabely mají chip atmel, takže pro Scalu jsou nepoužitelné na ebay ani wish nikde tuto informaci neposkytují. Děkuji za rady. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 vrať se o pár stránek zpátky 😉 vše do detailu popsané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 @wirer díky diky, jasně že zkoušel. Takle to Scala ale v A5 nemá. Tohle nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 Inac to nezmenis, skusal som to kedysi v Leone myslim a neprisiel som na nic. F3 s "hlupou" kamerou to ma lahke, uprava v jednotke 20 (u teba A5). Prve S3/O3 to tiez umoznovali, ale uz nepamatam ktory typ kamery mali, ci 5Q alebo 2Q Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 (editace) jj dík. jednoduše s vcds ne. Musíme být rádi, že to funguje aspoň takhle, že ano👍 Jinak klony s arm stojí už 2tis.☹️ Editováno: 8. Září 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 Zdravím, páni, chcem sa spýtať, či neviete o niekom, kto by mi vedel dokódovať nejaké veci na Scalu 2020 na strednom Slovensku? Ísť 400 km a viac je ďaleko. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 (editace) Ak môžete dajte aj východ 😁 Editováno: 8. Září 2021, autor: petulko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.