Cofi Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 Dnes jsem si vyzvedl auto z AS. Vyměněno na pojistku. Přidávám fakturu kvůli ceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 Když to budeš nechávat měnit, poptej se na sklo se zvukovou izolací (akustické), na FIII by mělo existovat (číslo dílu by SNAD mělo být: 6V0845011S NVB ale nemám ověřeno). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 (editace) @Martab to číslo dielu vyzerá byť na bežné sklo... je v Cofiho faktúre a aj ja som ho teraz naposledy dostal.. //aj v mojej prvej výmene je: Editováno: 11. Srpen 2020, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 Jestli se u těchto konkrétních typů skel orientuji správně, tak to malé číslo úplně dole u teček ukazuje na rok výroby. Tzn. na fotce na předešlé straně je to (jestli vidím dobře) rok 2016 a teď po výměně by tam mělo být něco jiného. To že je pak akustické značí písmeno "A". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofi Vloženo 13. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 (editace) Já si nejsem jistý jestli nějaký jiný typ skla existuje. Ale vzhledem k tomu, že mám 1.0 tak už možná to akustické mám. (podle předchozí strany)Vzhledem k tomu, že mám max výbavu tak bych tam měl mít asi i "max" sklo předpokládám. :-) Každopádně nevím jak se na tebe v AS budou tvářit. Mě rovnou řekli, že to musí vyměnit přesně podle VIN podle toho co tam má být. Jinak by to nešlo z pojistky. Každopádně až budu u auta můžu ještě mrknout jestli tam nenajdu ten rok. Editováno: 13. Srpen 2020, autor: Cofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 14. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2020 Tak dnes v 9 hod. jsem odevzdal v AS (Autosklo Jarov), v 16 hod. hotovo! Podle označení na skle vyměněno za stejné. Vše zdarma na pojistku skla, jen výměna dálniční známky za 70Kč na poště. Jediné co mě trochu vyděsilo je 860 za stěrače !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 14. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2020 (editace) Běžná cena za originální nebo adekvátní stěrače. Editováno: 14. Srpen 2020, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2020 Cena za výměnu je teda podle mě dost. V neautorizáku na pojistku jsou levnější a umí přelepit i známku a dají to za 2 h, ale bylo to auto po záruce. Cena kvalitních stěračů je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Cr známku mi prelepili i v mém AS loni dokonce 2x. mel jsem smůlu a měnil celni sklo 2x během měsíce a to malem bylo 3x. Bo než to šlo na výměnu tak to schytalo ještě jednou. Patek a pak neděle . Ta prý jde. Narozdil od některých zahraničních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Protoze na rozdil od zahranicnich se porad musi lepit na sklo. Vsude kolem uz maji elektronickou… :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 (editace) I Slovinsko má elektronickou? Loni se ještě lepila. Letos nám velikonoce prekazila korona. Dali buh letos i u nás naposled. Ale dokud nezaplatim, tak tomu nevěřím že 2021 bude i u nás elektronická Editováno: 19. Srpen 2020, autor: lumirnavrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Tak me ceka v poradi uz ctvrte… :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 nastesti se nezvetsuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Jak často jste měnili na autě sklo? Za necelé 3 roky a 70 tis. km budu mít 3. a zatím vždy trefa v místě stěračů a okamžité rozlezení praskliny :/ To jsem na jiném autě nezažil. Na Polu mám 5 let furt původní sklo, už je ostřílené, že vidět přes něj není, ale šutrům odolová i přes stejné častější jízdy po dálnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasendoKE Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 (editace) To je tá dnešná kvalita všetkého. Na firemných f3 jeden kolega nájazd 150 tis km už 4 čelné, ďalší pri 100tis km takisto 4, tam sme sa už smiali , že keď ma špinavé okno radšej ho rozbije akoby ho mal vyčistiť :D Ja mám druhé mám 160tis.ale ja som dostal veľký kameň z kamiónu viď.foto A Čo sa týka súkromnej F3 tam je zatiaľ pôvodne :) verim,že som to nezakrikol práve Editováno: 22. leden 2021, autor: tomasendoKE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 (editace) Prvá výmena po 9 mesiacoch a 9000km, druhá výmena po necelých 4 rokoch pri 53000km.. @tomasendoKE presne takúto prasklinu som mal pri tej prvej výmene, spôsobil to kameň z Puňťa.. ;) Editováno: 22. leden 2021, autor: brrrrm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 za necelych 6 let mam 4. sklo - mam na to pripojisteni, tak neresim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Jsem se chtěl ujistit, jestli nejsem nějaká výjimka. :) Mi to poslední vydrželo jen půl roku, pojištěné to je, ale je to pruda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Tak to mám asi štěstí (snad to nezakřiknu) měnil jsem čelní sklo jenom jednou kdysi na Favoritu, když mi z něho čelní sklo ukradli v noci na parkovišti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Já měnil předloni jen na O1 cca po 9 letech kamínek od busu. Naštěstí jsem ho měl 2 roky připojištěno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Tak ja po čtvrt roce od novoty (bude to uz skoro 2 roky) behem mesice 2 vymeny pricemz nez jsem jsrm stihl dojet do servisu tak v patek 1 zasah a v nedeli 2. Takze malem byly 3 vymeny. Taky pripojisteni takse neresim. Na predchozi F2 je 1 vymena za 10 let. Ale dlouho jsem jezdil s drobnou nez to schytslo podruhe a ruplo poradne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqid Vloženo 16. Březen 2021 Sdílet Vloženo 16. Březen 2021 Auto mám 3,5 roku, najeto cca 130k, aktuálně druhé sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Březen 2021 Sdílet Vloženo 16. Březen 2021 Pěkný článek o výměně skla: https://www.auto.cz/vymena-celniho-skla-proc-je-to-komplikovanejsi-proces-nez-kdysi-138326 Fabia sice nemá tolik vymožeností a systémů, ale některé věci se jí týkají taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 Tak už jsem v klubu taky :( Najeto 45000, ani jsem kamen nevidel. Ve 120 mě na dálnici předjížděli dodávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danielt1 Vloženo 12. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2021 Existuje na F3 vyhřívaný sklo? Přemýšlím, že když už bych měnil, tak by to stálo za upgrade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.