Pavel CZ Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 (editace) Dobrý den, mohu se zeptat, lze vypnout denní svícení pokud je auto nastartované? SIII 2018-06 V manuálu a i v praxi : Ovládání světel 0 Vypnutí všech světel (kromě denního svícení) To denní svícení šlo kdysi hned po nastartování vypínat: levý blink k sobe a potom na 3s dolu (pro zapnutí stejně ale nahoru) Už to nejde? Nebo to jen dělám špatně? Děkuji a hezký den přeju Editováno: 3. Březen 2021, autor: Pavel CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 Nejde. Jedine mat dokodovanu polozku denni jizdni svetla a vtedy sa to da cez infoteinment uplne vypnut,ze nesvieti vobec nic. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pojem Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 Neexistuje žádná možnost je vypnout, lze to však přidat pomocí VCDS. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 jak je jiz zmineno.. ,,dokodovat" do menu radia polozku vypnuti denniho sviceni..pak si muzes libovolne zapinat a vypinat jak chces 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 (editace) @kvetosm je to jen u bolera ? Editováno: 3. Březen 2021, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 ja mam obyc swing a jde mi to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 SIII 2018 nemá polohu vypínače "AUTO"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 Urcite ma. A ako sa da vypnut denne svietenie cez rezim Auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 Treba cez Vcds v adaptaciach zapnut polozku DRL v menu infotainmentu a potom mozes aj v polohe AUTO vypnut denne svietenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 Jde to dokodovat, ovládáním přes menu rádia a nebo při zatažení ruční brzdy se automaticky vypnou. Mám to tak nastavený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 Pri zatiahnuti rucnej to ide vypnut iba v polohe 0,nie Auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 Yes, to jsem opmněl upřesnit :-). Musí to být v poloze 0. Používám to často, když zamknu nastartovaný auto, tak zhasne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Březen 2021 Sdílet Vloženo 4. Březen 2021 (editace) To vsetko co pisete je ale dorobene kodovanim mimo SA,tazatel temy nema z tohoto dokodovane nic,preto sa pyta na seriovy stav a tam to proste vypnut nejde. Editováno: 4. Březen 2021, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Březen 2021 Sdílet Vloženo 4. Březen 2021 No neslo,preto trebars mne to Ferda kodoval,vyslovene sa pytal,ci to chcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 4. Březen 2021 Sdílet Vloženo 4. Březen 2021 @guest100 neslo..ja to tam nemel..musel jsem si to ,,dokodovat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 4. Březen 2021 Sdílet Vloženo 4. Březen 2021 Co mam info,je to jedna z moznosti,ktora bola kodovana podla zeme urcenia,kam bolo auto importovane,ci to bola aj nejaka polozka pri konfiguracii neviem.Pravdou je ze ak nema polozku v infotainmente,inak ako vcds to nepojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 5. Březen 2021 Sdílet Vloženo 5. Březen 2021 Já položku vypnutí DRL mám u OIII z 2016 z výroby. U Superba 2018 mi ji ferda dokódoval, u Kodiaqa 2020 taky chybí. Pokud vím, tak požadavek na tuto položku má třeba Policie, ti ji mají snad ve všech autech z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 5. Březen 2021 Sdílet Vloženo 5. Březen 2021 Dokodovani menu pro deni sviceni ENG141647-ENG116594-Außenlicht_Front-Tagfahrlicht Aktivierung durch BAP oder Bedienfolge moeglich,active Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.