Pepernicka Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 Pěkný den, mám prosbu, dá se překódovat 6Q0 959 433E s alarmem na verzi bez alarmu nebo jen při spuštěném alarmu vypnout blikání blinkrů? Chci ten zázrak z auta po osmnácti letech demontovat. Zbytečných 15 000 navíc při nákupu. Jen to otravuje. Moc děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crow-x Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 Ahoj, nebylo by lepší vyřešit proč se spouští ten alarm ? Komfortka s alarmem má podle mě 3 konektory jeden z nich je ten alarm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepernicka Vloženo 19. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 Pěkný den, ano má tři konektory. Jeden na sobě nese všechny vstupy od čidla pohybu a do houkačky, senzor kapoty. Alarm se aktivuje z jednoduchého důvodu. Přestalo mi fungovat dálkové ovládání na klíčích a nějaká chytrá hlava udělala ten systém tak, že když zamknu klíčem zavře se centrál a nahodí se alarm. Když otevřu klíčem alarm se nevypne a do 15 sekund musím strčit klíče do startování a otočit. Prostě to vymyslel nějaký ...... Tak jsem si řekl, že nebudu vyhazovat peníze za nové DO a budu odemykat klíčem, ale potřebuji se zbavit alarmu, který je stejně k ničemu. Vyhodil jsem pojistku, tím umrtvil čidlo pohybu a houkačku. Jediné co smozřejmě začne otravovat je blikání blinkrů po 15s. Tak řeším jak tohle úplně vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 Ahoj, zkoušel jsi to diagnostikou v menu přizpůsobení komfortní jednotky.Jinak potom přepisem EEPROM.Na to potřebuješ extra program.Například EASYCCM.Nebo si sežeň komfortku bez alarmu.Těch bude jistě dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filllli Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 (editace) Včera jsem vám myslím odepisoval v jiném vlákně, a též si myslím že s odkódováním alarmu je daleko víc práce než s výměnou komfortky za takovou která alarm neumí, psal jste i že vám přestala fungovat dálka (která by se potom ale musela samozřejmě nakódovat), tak by se tím smazaly 2 mouchy jednou ranou a možná by se předešlo i tomu že by v komfortce začaly odcházet i jiné funkce (El okna, centrál atd...) 🙂 Editováno: 19. Březen 2021, autor: filllli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 Přeprogramování komfortky 433 E otázka pár minut.Dělal jsem to "X" krát,ale pokud odchází dálka a je to opravdu komfortkou a né ovladačem,je lepší koupit druhou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepernicka Vloženo 20. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 Moc díky za info. Taky mě napadlo sehnat něco z vrakáče. Ale nevím jaký typ. Mám 1,4 MPi 2002 rok, myslím AZF. Má to akorát funkční centrál s dálkou, okna v mechanice a alarm. Moc se mi do výměny nechtělo zatím, protože nevím jakým typem to nahradit a jestli je nutné něco kódovat dále v dalších systémech na sběrnici, třeba to nějak provazovat s motorovou jednotkou, Pokud vím tam v přizpůsobení komfortní jednotky jsem viděl jen možnost vypnout hlídání vnitřního prostoru. To blikání světel jsem nikde nenašel. Napadlo mě taky se podívat, jestli nejsou v háji klíče, ale to netuším moc jak zkontrolovat. Asi by to mohlo taky něco vypsat v řídící jednotce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 20. Březen 2021 Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 Komfortka bez alarmu by měla mít označení 6Q0959433E 02T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepernicka Vloženo 23. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Pěkný den, tak jsem sehnal jinou E komfortku. Stačí to jen přepojit, Nebo se musí ještě něco kódovat kromě klíčů? Stačí to jen přehodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filllli Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Ano, nic jiného než dálka se kódovat nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepernicka Vloženo 24. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Moc děkuji za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.