Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

Dobrý den

Mám škodu 1.8 L&K, kde byla handsfree originální. Do posud používám Nokii N85, která se automaticky spojí s handsfree sadou přes rSAP, ale s androidem se tato handsfree nespojí. Tak se chci zeptat, zda by mi pomohla tato krabička: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/vymenna-sada-uhv-high-eu-3t0051902x/0/1/24/43/1001

aby došlo k propojení s androidem. (pro funkci SAP). Nebo aspoň přes bluetooth.

Děkuji za informaci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim, jak drahy mas telefon, ale pokud bys kupoval tu ridici jednotku z odkazu za 6.500 Kc a jeste nekomu zaplatil za montaz, tak v tom nebudes uplne levne. A jaka je sance, ze se ti pokazi telefon? A i kdyz se pokazi, jaka je sance, ze odhali rootnuti? Pokud mas mobil za 20 tisic, tak dejme tomu, ale jinak nevim. Ja bych sel urcite cestou rootu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl jsem využít antény co mám na střeše, lepší signál. Mám problém že mám Sun Safe Glass systém a ten propouští méně GSM signálu, tam kde mám jen 2 čárky na mobilu venku tak v autě mám 1 nebo nic. .-( Ale přes anténu automobilu mám skoro plný signál.

Přes BT HF bez rSAP se s androidem nepřipojím. Nenaváže spojení. .-(

K čemu je přesně ta krabička? Je na připojení přes rSAP?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tato aplikace je na přesun kontaktů do automobilu. Na samsung S3 mini zakoupeno, ale nepomohlo. .-( Musel jsem ten telefon prodat a zatím mám nokii N85, která funguje pod Symbiánem a vše zatím OK. Jenže už dochází. .-(

Měl už někdo danou jednotku v rukách, nebo je to novinka?

Editováno: , autor: Cd-rom
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já nevím, mám jednotku od Ferdy a Android jede jako fík i s A2DP... Podle mě je zbytečné kupovat novou jednotku, když to lze pořešit jednotkou od někoho tady na fóru za poloviční peníze...napiš specifikaci auta, co od BT-HF očekáváš a odkud jsi a někdo ti tu řekne co a za kolik by udělal.

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak druha antena zapojena . Hraje to o 100% lepe . super :kol-47:

Ale chyby anten mi to vypisuje pořad ne že by me to nejak extra trapilo hlavni je že radio ted hraje perfektně ale rad bych tomu prišel na kloub. Livebomb koupil tu samou antenu + redukci škoda a ma to bez chyby anten takže jediny rozdil mezi nama je že ja jsem koupil redukci z aliexpresu že by to bylo tim ? co myslite ?  :kol-25:

 

post-76154-0-54278300-1459625326_thumb.j

post-76154-0-10351700-1459625666_thumb.p

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, já mám tu výhybku od Ferdy (jedna anténa) a u obou antén v menu Columbuse mi to píše "ON"... Ale na VAGu to vypisuje chybu na anténě. Každopádně rádio hrálo dobře (příjem byl relativně dobrý na trase co denně jezdím) a poslední týdny třeba vůbec na pár místech nechytám stanici co poslouchám pravidelně. Tak nevím jestli to je opravdu anténou na střeše (jestli neodešel zesilovač náhodou).

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám též od Ferdy, ale měnil mi ji, jelikož první byla vadná. Rádio ale nemělo vůbec signál, jen šumělo. Ochotně mi ji vyměnil s tím, že byla nějaká blbá série a i přes to že ji vizuálně nic nebylo, tak nefungovala.

 

Nicméně pokud rádio hraje, tak bych tu diag neřešil, možná to hledá dvě hodnoty SNR a pokud má jen jednu, píše chybu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dnes koupil redukci primo origo ze škodovky jako ma LiveBomb ale stale mi to piše chyby anten. v merenych hodnotach ukazuje dobry signal na obou tunerech . dokonce jsem prehral fw jestli to nahodou neni nejak rajble. také ne.. takže nekdo nejaky napad? vse mam jako Livebomb mu to jde bez chyb me s chybama.to mi povidej 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...