Přejít na obsah

Drazkovy remen na HTP


TiGeRZ

Doporučené příspěvky

Jáááááj, no ja som na octavii menil po cca 160 000 km.... lebo chudák bol už trocha popraskaný a bola v ňom dierka.... ;) (cena bola cca do 450 sk)

jen se připojím...

Kámoši v service už několikrát měnili rozvody na HTP z důvodu přeskočení řetězu...na vině byly napínáky a výraz doživotní je směšný jak sviňa :D jestli je životnost motoru 5 let a nebo 20let nechám na ostatních nechť vyzkouší :palec2:

Já budu měnit po 90000 možná dřív třeba po 60 000 z důvodů tichécho provozu a jistoty ;)prej to není taková palba jak třeba na TDi.

Mno... ale to mám před sebou ještě štreku 87 000km resp 57 000snad se té výměny dožiju ve zdraví i s autkem ;)

Všem ostatním přeji to samé :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

kluci prosímvás,

objednal jsem si drážkový řemen podle motoru, vzal jsem ho z prodejny a vidím, že je to řemen délka 1 450 mm. Podíval jsem se na řemen v autě, a tam vidím

1 453 mm. Prodejce říká, že řemen 1 450 mm je O.K. Kdyby měl na prodejně 1 453 mm, určo bych jej vyměnil za 1 453 mm, ale bohužel.

Dá se použít i ten 1 450 mm?

Fabia 1.2 HTP 40 kW - kód motoru AWY - bez klimatizace

Dík TEX

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

NIE !!

Proč by nešel? půjde akorát napínák ho nedopne až povolí ( cca 1000km) a pak může nastat problém s jeho prokluzováním což se projeví ,,hvízdáním,, řemenu takže Vás stejně donutí koupit jiný. Když se podíváte do e-hopu autodílařských firem tak uvádí, že pro auto které má předpis např 6PK1660 tak půjde použít 6PK1645 až 6PK1665.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zdravim mam fabii 1.2 http r.v. 2007 najeto 50000km a ještě jsem nemenil remen , když nekdy nastartuju tak vydava divny zvuk bud kladky a nebo remen remenu nic není .

Muze byt stary5let. Jak se meni často dik Mira.

Origo pojde aj 200tis. ked som na požidanie vymenil tak ten novy pri tretej vym. oleja boli tie vnutorne dražky už popraskane. Oroginal je vynikajuci. (moja skusenosť)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud jsi máznul řemen tak se nedivím.  :kol-26: Bezesrandy, může to být starším řemen, který ztuhne a než se prohřeje , tak zakvílí. :kol-24:KLadka by měla vydržet podstatně více, ale taky by to mohla dělat. Je to jedno nebo druhý, ale řemen se obměňuje.

Editováno: , autor: Casy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...