Vogast Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Pridam jedte jednu moznost. V mem pripade to byl palivovy filtr, ktery spustil blikani zhaveni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzenda Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Dobrý den, Mám problém s tím, že mi bliká kontrolka žhavení, jak je výše uvedeno, jedná se o problém č.4. Chtěl bych se zeptat, když mi nesvítí brzdová světla, tak je problém asi v brzdovém spínači? a nebo je i možnost, zda nevypadl nějaký spoj (neodpojilo se něco).A dále jsem se chtěl zeptat, zda někdo neví kolik stojí autorizovaná výměna tohoto spínače (cca), kdybych výměnu nechtěl provádět sám.Předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajzl Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Zdravím, Mám Octavii Tdi, 81kw, 99rok najeto asi 245000km a taky problém s tím, že mi bliká kontrolka žhavení, jak je výše uvedeno, brzdové světla nesvítily, tak jsem vyměnil brzdový spínač, brzdy jsou OK a kontrolka žhavení problikává pořád. Máte někdo podobný problém? Předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 a čo hovorí diagnostika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 taky me blikalo zhaveni a take to byla chyba c. 4. Tak jsem zakoupil novy brzdovy spinac a vymenil si ho (zvladne to kazdy, skutecne jen odpojit, pootocit a vyndat). Ale problem nebyl vyresen - chyba byla v zasuvce tazneho zarizeni, kdy se lehce zkratoval kontakt. Pri brzdeni pote misto brzdovek svitily mlhovky.... vyreseno opravou zasuvky tazneho a je ok. Pisu jen pro inspiraci - brzdovy spinac jde vymenit doma na kolene a chyba muze byt i v elektrice tazneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Hanák Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 lidičky prosím vás,jak se vandavá spínač brzdových světel,vím že je pod pedálem,jenže jsem ho dokázal akorát odpojit a nic víc,nejsem ztoho vůbec moudrej,mám octavii 1 1997 66kw 1.9 tdi,nesvítila mi kontrolka žhavení,oprava mě stála asi pěťo,jezdilo to a teď zase nesvítí,jenže relé žhavení je cajk,tak co tady čtu tak radíte vyměnit spínač brzdových světel,jen nevím jak ho dostat ven zatím díkes,kdyžtak můžete odpovědět na email :Hanak99@seznam.cz ale i na moje číslo 606285750. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/68870-výměna-spínače-pod-bzdovým-pedálem/?p=1207036 http://www.skodaoctavia.cz/brzdovy-spinac-skoda-octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 otocit proti smeru rucicek...tak cca 45 stupnov ? jak bajonet system Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinK-1 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 No mne tiež bliká kontrolka žhavenia, brzdové svetlá idú a diagnostika mi ukázala chybu 542 ( voľačo d ihlou a zlratom alebo kontaktom na plus) čo by to mohlo byť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 http://forum.skodahome.cz/topic/122215-sn%C3%ADma%C4%8D-zdvihu-ihly/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Tak pro zajímavost, můj odešlý brzdový spínač, stříbrná pecka vypálená... jako by tam nikdy ani nebyla. Jako náhrada použit EPS za 200,-, sedne jak pr... na hrnec, předchozí pokus skončil fiaskem - MIELE nebrat, v tom bajonetovém uložení se normálně kvrdlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JazzTime Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Zdravim, asi oprasim tema po 3 rokoch. Rozblikala sa mi kontrolka zhavenia, (zacne blikat cca 10 sec po nastartovani a blika po cely cas jazdy). Problemov je viac, 1. niekedy plynovy pedal nereaguje a ide iba na 1300ot cca. Staci ubrat a znovu pridat tak zase chvilu ide. 2 Nefunguje tempomat, 3 zle funguju brzdove svetla. Niekedy svietia stale, niekedy blikaju. niekedy idu normalne. Robi to hlavne rano cca 10°C Do servisu sa dostanem az buduci tyzden. Moja otazka znie ci vadny spinac brzdovych svetiel moze sposobit chybu c1 a c2? Motor ide hladko, nezhasina a ma plny vykon ako vzdy. Octa 1 1,9 TDI 81kw (ASV) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Toto je už doufám konečně správné téma. Před přidáním příspěvku máš za povinnost napřed hledat, jestli se něco podobného někde neřeší a ne bezhlavě psát všude možně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Já bych to na ten spínač tipnul teměř na stopro. Ve všech třech bodech i to blíkání kontrolky. Tohle je jedna její diagnostická funkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JazzTime Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Teraz som vymenil brzdovy spinac svetiel. Vsetko slape. Aj ked mi je divne ze nefungoval plynovy pedal, predsa to malo suvis. Spinac 12€, robota 10min vsetko podla super navodu tu na fore. Brzdy svietia, tempomat fachci ako aj plynovy pedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Právě, že to má souvislost. Po sešlápnutí brzdového pedálu ŘJ odreguluje motor, tj. právě ten stav co se Ti děl. To že na plyn nereagoval a pak zase jakoby nic ano, to bylo právě tím zmateným chováním brzdového spínače, prostě se to tak vždy sešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuraBora99 Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 Hledám nemužu najít jsem zoufalý Bliká kontrolka žhavení Brzdový spínač nový, opravený starý (dělají to oba dva, přeměřil jsem je jsou v pořádku) Žárovky, pojistky, konektory jsou v pohodě. Chyba jde smazat ale objeví se znovu po 5 ti minutách. Píše mi to nesmyslný signál brzdového spinače. Nevíte kam všude vedou kabely z toho spínače brzd, jestli by to mohlo mít spojitost se spínačem zpátečky, protože to dělá od té doby co jsem ho měnil) už nevím jak se toho blikání zbavit, asi demontuji diodu kontrolky žhavení díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 (editace) A jak jsi ho přeměřoval, namontovanej, nebo sundanej? Když máš diag, tak se nechá otestovat v měřenejch hodnotách ať už u brzd nebo hlavně v motorovce. Spínač je pro kontrolu dvojitý (dva nezávislé obvody ovládané společně) a díky tomu funguje kontrola ... Starší válečkový typ 1J0945511E a další generace je špatný, mizerná konstrukce, když se v něm ošoupou výstupky, fixluje, nepomůže žádná oprava ... hranatý 1C0945511ARDW je poslední typ, uplně jiná, masivní konstrukce, dej tu a budeš jezdit bez problému. Bacha na výměnu, ještě starší než válečkový typ se nandavá při stlačeném pedálu, oba poslední jak válečkový tak hranatý při nestlačeném pedálu. Pootočením v držáku při monáži se spínač odjistí a teprve poté lze testovat, nesprávná montáž vede k jeho poškození. Editováno: 13. leden 2017, autor: rayx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuraBora99 Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 Diagnostika ukazuje taky správně. Mám tam ten nový teď. Jdu se pustit do kabeláže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zapekanka Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 (editace) Zdravím Vás všetkých, mám rovnaký problém len možno o niečo viac... je to síce Superb 1 ale myslím že to je to isté lenže okrem blikania kontrolky žhavenia po zošlapnutí brzdového pedálu sa mi rozsvieti ESP a ABS .... po vypnuti kluča blika iba žhavenie zase do zošliapnutia pedálu, zadné svetla nesvietia.... kúpil som nový spínač a stále ten istý problém,,, niesom si istý alebo to nebude fungovať dokým nebude chyba vymazaná diagnostikou ? Je možné že preto to stále svieti a aj že svetla stále nesvietia ? Editováno: 4. Červen 2017, autor: Zapekanka im sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Halada Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Zdravím stejný problém oct. 1 1.9tdi 66kw bliká kontrolka žhavení ale brzdová světla fungují nevíte někdo co st ím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny098 Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 Zdravím, též mám problém, včera při jízdě se mi kontrolka žhavení rozblikala a měl jsem omezený výkon, jako kdyby netáhlo vůbec trubo, takže to jelo jak šnek, mam octavku 2.0 tdi.. Když jsem to zkusil chcípnout a pak nastartovat, tak úplně bez problému, ale zase se rozblikala. Když jsem to zkusil druhý den, tak se nerozblikala, ale když jsem dobržďoval k semaforu, tak se zase rozblikala, ale brzdová světla svítí, plus další věc je ta, že když jsem pak znova nastartoval, tak se mi rozsvítila i kontrolka řídící jednotky.. Tak moje otázka je jestli je i takový problém jako mám já ve spínači brzdových světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Kovařík Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Dobrý den. Když sem jel z práce cuklo mi auto a rozsvítila se kontrolka hzaveni. Dojel sem před barák chtěl nastartovat ale už nestartuje ale točí. Nevíte co by to mohlo byt? Octavia II 1.9 TDI R. V. 2007 DEKUJU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodabb Vloženo 18. Únor 2021 Sdílet Vloženo 18. Únor 2021 Zdravím, vyriešil niekto uvedené problémy? Bol by som rád, keby ste napísali aj riešenia... Mne po naštartovaní cca 10 sec. sa rozbliká, taktiež ako @JazzTime nefunguje ani tempomat (s výkričníkom) a píše Závada Štart-Stop... spínač brzdových svetiel to určite nie. Nejaké rady? Stretol sa niekto s niečím podobným? Aj mechanik je zúfalý... Vďaka.Zdravím, vyriešil niekto uvedené problémy? Bol by som rád, keby ste napísali aj riešenia... Mne po naštartovaní cca 10 sec. sa rozbliká, taktiež nefunguje ani tempomat (s výkričníkom) a píše Závada Štart-Stop... spínač brzdových svetiel to určite nie. Nejaké rady? Stretol sa niekto s niečím podobným? Aj mechanik je zúfalý... Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob192192 Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 Zdravim bliká mi kontrolka zhavenia vymenil som brzdový spínač a kontrolka zhasla svetlá svietili ale len chvíľu ,opäť kontrolka bliká a brzdové nesvietia ,neviete niekto poradiť či môže byť závada v niečom inom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.