makooo4221 Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Bohužiaľ som zabudol uviesť že tam je klima prosim poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bety Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Na mojej Fabii r.v.2001 1,4MPI 50KW (z druhej ruky) mam najazdene 132000 a este nebol meneny remeň alternatora. Pri štartovaní ho už počuť popiskovať. Chystám sa na cestu do Chorvátska tak už by ho asi bolo vhodné vymeniť. Prosim vas poradte mi kde je remeň našpanovaný a ako ho mam povoliť. Diky. Tady máš návod Pro 1,4 mpi s klimatizací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceiks65 Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Pro 1,4 mpi s klimatizací nemáš celo takovou knížku v pdf? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Zdravim hosi,no pohledal jsem a mate tady hodne zajimave ceny za vymenu rozvodu! Nabidli mi v servisu za vymenu rozvodu a kladek ozubeneho remene+vymena oleje a vsech filtru+vodni pumpu a to vsechno za 17000kc je to moc(vsechno origo dily) nebo ne?Jeste mi to auto umyjou!Nebo byl by nekdo z vas mi schopny to vymenit?Jsme ze sever moravy kousek od Frydku! Dikes za odpovedi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 17000,- kč??????????????? se posrali v kine,ne?? Tady nekdo v bazaru prodává dobrý rozvody i s vodní pumpou kolem 4000,- a za robotu dáš nekde v šikovnym servisu kolem 1500,-. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 za origo rozvody včetně kladek a pumpy jsem dal 6200....plus něco za práci...takže 17tis je fakt moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Zdravim hosi,no pohledal jsem a mate tady hodne zajimave ceny za vymenu rozvodu! Nabidli mi v servisu za vymenu rozvodu a kladek ozubeneho remene+vymena oleje a vsech filtru+vodni pumpu a to vsechno za 17000kc je to moc(vsechno origo dily) nebo ne?Jeste mi to auto umyjou!Nebo byl by nekdo z vas mi schopny to vymenit?Jsme ze sever moravy kousek od Frydku! Dikes za odpovedi! Není to tak hrozná cena za vše co jsi tu napsal, ale jde to udělat trošku levněji. V servise ty díly, ale nekupují z webu a má to zase bez starostí, tak asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Přesně jak píše Indi, těch asi 5 filtrů taky něco stojí a olej taky není zadarmo. A bude to mít max. jednoduchý - ráno přijede a odpoledne odjede. Je jasné, že kdyby si to dělal sám a nakupoval na netu, takto udělá v pohodě do desítky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 vyhladaj si na tomto fore uzivatela menom sebo a spoj sa s nim....bral som od neho nedavno dve sady rozvodov a vsetko v poriadku..cena viac nez dobra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 ja som menil rozvody na fabii a najdrahsia bola vodna pumpa 1600sk takze zda sa mi ta tvoja cena strasne velka, za to sa da kupit favorit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 bacha, Choose má TDi PD !!!! tam jsou rozvody jiný ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 pardon to som si nevsimol. tak to berte ako ceny na porovnanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Hosi takze vymena provedena!Nenapsal jsem ze to je autorizovany servis v IT!Zacnu tim jednanim,jelikoz jsem tam nebyl poprve,a nechal jsme mu opravit auto kdyz jsem mel nehodu,prijdu tam a nejedna se mnou nikdo jiny jenom sef!Prijdu samo jako i ostatni zakaznici co tam nejsou poprve pamatuje si vase jmeno a jedna s vama jako s kamosem!Krestni jmeno atd.,jak se mate proste pokec! Jak jsem odchazel rekl mi,ze ta vymena bude asi tak kolem 800euro ale udela mi nejakou dobrou cenu,prisel jsem za dva dny a na uctu cena 670ecek!To znamena s cenou eura dneska,je nedherna cena! Chtel jsem tady nafotit ucet ale je v nemcine a nechce se mi to prekladat!Problehla vymena rozvodu,vymena drazkoveho remene s napinaci kladkou,vodni pumpy,vymena oleje Agip a vsech fitru vcetne haldex oleje s filrem,toto je co jsem po nem chtel!Dalsi polozky ktere nebyly ani nauctovany rekl,ze to je sleva!:)Vymena jedne svicky,celkova diagnostika motoru a brzd,malych veci v interieru jako vymena svetla ve dverich atd.Dale umyti auta zvenku,zevnitr a umyti motoru!Rekl,ze mam uz kotouce sjete,ze mi je vymeni a zase udela cenu!80-100 euro za oba predni kotouce plus prace!Vse origo dily skoda! Chtel jsem se s vama podelit jak to je v IT,jsme naprosto spoko s jednanim servisu!Muj nazor je ze ceske servisy by se mely jeste hodne co ucit od cele zapadni evropy! Tod muj prispevek! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Hosi takze vymena provedena!Nenapsal jsem ze to je autorizovany servis v IT!Zacnu tim jednanim,jelikoz jsem tam nebyl poprve,a nechal jsme mu opravit auto kdyz jsem mel nehodu,prijdu tam a nejedna se mnou nikdo jiny jenom sef!Prijdu samo jako i ostatni zakaznici co tam nejsou poprve pamatuje si vase jmeno a jedna s vama jako s kamosem!Krestni jmeno atd.,jak se mate proste pokec!Jak jsem odchazel rekl mi,ze ta vymena bude asi tak kolem 800euro ale udela mi nejakou dobrou cenu,prisel jsem za dva dny a na uctu cena 670ecek!To znamena s cenou eura dneska,je nedherna cena! Chtel jsem tady nafotit ucet ale je v nemcine a nechce se mi to prekladat!Problehla vymena rozvodu,vymena drazkoveho remene s napinaci kladkou,vodni pumpy,vymena oleje Agip a vsech fitru vcetne haldex oleje s filrem,toto je co jsem po nem chtel!Dalsi polozky ktere nebyly ani nauctovany rekl,ze to je sleva!:)Vymena jedne svicky,celkova diagnostika motoru a brzd,malych veci v interieru jako vymena svetla ve dverich atd.Dale umyti auta zvenku,zevnitr a umyti motoru!Rekl,ze mam uz kotouce sjete,ze mi je vymeni a zase udela cenu!80-100 euro za oba predni kotouce plus prace!Vse origo dily skoda! Chtel jsem se s vama podelit jak to je v IT,jsme naprosto spoko s jednanim servisu!Muj nazor je ze ceske servisy by se mely jeste hodne co ucit od cele zapadni evropy! Tod muj prispevek! :) Asi ti půjčím mou 4x4 a přesně toto mi tam necháš udělat :-) jinak rozvody + kladky a spol. jsi kupoval od jake znacky a na kolik vyjdou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Asi ti půjčím mou 4x4 a přesně toto mi tam necháš udělat :-) jinak rozvody + kladky a spol. jsi kupoval od jake znacky a na kolik vyjdou ??? Vse je origo skoda,objednava to primo od prodejce dilu skoda!Je na uctu jak objednavaci cislo tak cena!Cena je 187ecek vcetne DPH!Takze kurz 25,5 dejme tomu!Coz je 4800kc neco!A u autokelly jsem tento rozvodovy kit videl za 6200kc!Hezka cena! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Vse je origo skoda,objednava to primo od prodejce dilu skoda!Je na uctu jak objednavaci cislo tak cena!Cena je 187ecek vcetne DPH!Takze kurz 25,5 dejme tomu!Coz je 4800kc neco!A u autokelly jsem tento rozvodovy kit videl za 6200kc!Hezka cena! ;) no od Kelly ani prd radši ... cena luxusni, jsi schopen to za tu 5tku sehnat i s papirem ??? ze bych se pro to stavil do FM :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 No to nevim,uvidime pristi tyden tam jedu vymenit ty kotouce tak se zeptam,ale nevidim to ruzove!Kdyz mi menil kineticky kloub tak pry to funguje tak,ze za novy dil musi dat ten stary!Tak nevim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odix Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Sháním nejlepší ceny na netu na rozvody OCT.1,9TDI 81 kW nevíte někdo o nekom? Spěchá, dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 SEBO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo2 Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 třeba www.hamar.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) plus 1500 pumpa a seš min o tisícovku výš než u seba. Když něco kupuju tak už jedinně od seba Editováno: 31. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 také doporučji kontaktovat člena "Sebo" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 taky doporucam sebo velmi rychle a kvalitni jednani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slando Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 taky doporucam sebo velmi rychle a kvalitni jednani http://www.autolano.cz/shop/oblibene-zbozi...ova-sada-1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Sebo-rychle,levne,kvalitne,seriozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.