Přejít na obsah

Stahovačka


Janko

Doporučené příspěvky

Všiml jsem si o víkendu že mi nejde stahovat zadní okna za spolujezcem a že ve dneřích jen něco cvaká zvuk jakoby od relátka,ale okno se nehne ani o milimetr.Přisuzoval jsem to tomu že mrzne a že je prostě okno přimrzlé a tak jsem to netrápil.Zkusil jsem to dneska když už je nad nulou a to samé. ˇčím by to tak mohlo být - je to na výměnu celé stahovačky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

A je to tady, tak i ja jsem se dočkal :wacko: muze mi tady prosim nekdo poradit kde na internetu koupit plechy do zadnich oken??? Oblítal jsem již celou řadu kamených obchodů a všude na me koukají jak na debila co to po nich vlastně chci.

.....Jinak kluci ty návod co tu dáváte jsou supr, a myslím že jste spoustě lidí ušetřily dost peněz a nelze než jen smeknout a poděkovat!!!!!!!!!!!!! Inu zlaté české ručičky!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja ked som zhanal ten plech tak som po celej ceste z bratislavy do presova stal vo vsetkych skoda servisoch co boli po ceste (asi 10) a vsade to iste.... najprv 10 minut vysvetlovania co to od nich vlastne chcem a potom odpoved ze take daco nemame... v ruzomberku ma dokonca presviedcali ze sa to ani neda kupit a hned mi do ruk tlacili komplet stahovacku za 3500 sk... co dodat :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Cafte, uz tyzden ma serie prava predna stahovacka (keby dakto chcel mam motorcek) vcera som vsetko dal dokopy ale ked som napinal lanko tak ani za svet som ho nemohol dostat do kladky tak som z tej ciernej gumy (vnutri je ocelova tubka) tak som to cele kusok odstrihlo :( a zle, teraz mi nejazdia rovnomerne predna cast je nizsie a ked to uchytim do svoriek tak je sklo krivo, myslite ze bude stacit len nejak dopnut to lanko ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdravim,

včera jsem měnil u zadniho okna (O1 2001 kombi) ten plastový dil co občas praskne. Dal jsem tan díl oznaceny 1U0...584.

Okno jezdi, ale v dolni poloze prejede o cca 5 mm. Ulomilo to kus plastu co je dole na vodícím vedení stahovačky ( vplastu je protáhnut bovden s lanken). Nahoře to zastavuje normálně.

Nevíte někdo co stím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spadlo mi okno do levých předních dveří minulý týden,tak jsem to rozdělal a zlomená plastová pracka a namotané lanko na převodce motorku u Hellera v Ostravě koupil novou origo stahovačku za 1600 a za 10minut hotovo. :palec2:

to je pěkné, mě se po.... LP okno. praskl plast, a namotalo se lano. za 600 jsem koupil stahovačku na švihadla (ruční) a překopal jsem to za 3 minuty na ten motorek. dohromady to trvalo 30 min aj s nájezdem do garáže :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Nóóó, to jsem si taky myslel, ale po namontování a 5ti minutách testů včetně kvrdlání dveřma ve stahovačce zachroustalo, a bylo vymalováno. Nedovedu si to vysvětlit, ale měla tak volný lanovod, že se bovden uvolnil z pouzdra a volné lanko ve šneku přeskočilo. Teď ho právě budu vracet, prodejce se kroutil (potvrzení o montáži servisem), ale nakonec mi ho vymění, klobouk dolů.

S tím lanovodem to nechápu, už když jsem si to odnášel, přišel mi nějaký příliš volný, ale pokud jsem si všiml, lanko bylo normálně na kladkách. Naprdnul jsem se , šneka vyndal, lanko nahrubo srovnal, natočil a napnul - a teď sedí o 100% lépe, ať dělám co dělám, nedokážu se ani zdaleka přiblížit tomu, jak volné bylo předtím, natož uvolnit bowden, teď je to naprosto OK (až na to poškození lanka).

Jinak můžu dát dobrý tip na to, jak napnout skoro bez námahy lanko, stálo mě to snad hodinu marného a vyčerpávajícího úsilí :wallbash: , potom nápad a za minutku hotovo :) . Odstřihl jsem proužek celkem pevného vícevrstvého antistatického obalu na elektroniku (takový kovově lesklý, např na disky nebo bordy), párkrát přehnul, podebral lanko, vzal okraj obalu do kleští a šup - bylo hotovo lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...