vorlajz Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Vtipni sou tam Ti, co tvrdi, ze 4x4 haldex je na nic. tjn... to máš pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 (editace) Editováno: 19. Únor 2009, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 ty kráso, tak to bych si nechal říct. tak ta vypadá luxusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 no oplastovaná fabka nic víc....jinak nějaká cena...jaký motory výbavy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Tak motory všechny kromě HTP a základního TDI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 koukal jsem koukal:-)takže vlastně nic nového zatím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 (editace) To už jednou ukázala ne? Aha to byla asi jen studie Editováno: 19. Únor 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Predpokladam, ze 4x4 nebude, no ale vypada to aspon lepe nez klasa fabka II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 no oplastovaná fabka nic víc....jinak nějaká cena...jaký motory výbavy.... Na stranke Skody http://new.skoda-auto.com/CZE/news/info/ne...FabiiScout.aspx je popisane co to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 No ted si musíme počkat už jen na Yetiho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Je to v podstate to, čo sa čakalo a v tej béžovej capuccino to vyzerá naozaj dobre. Neviem sa ale zmieriť so zadným nárazníkom, vôbec sa tam nehodí ten šedý plast potiahutý až po zadné svetlá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Combi junior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 ale 4x4 bohužel nebude :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Je to v podstate to, čo sa čakalo a v tej béžovej capuccino to vyzerá naozaj dobre. Neviem sa ale zmieriť so zadným nárazníkom, vôbec sa tam nehodí ten šedý plast potiahutý až po zadné svetlá! Jo, přesně, souhlasím s Igorem, kterýmě předběhl a napsal to dřiv Na té studii ten zadní nárazník vypadá líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 ač se mi modely scout líbily (octavia, roomster), tak fabia mě moc nezaujala - chtělo by to vidět naživo, podle obrázku těžko soudit; moc plastů na můj vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Škoda toho, že to nebude 4x4.. K čemu plasty, a vyšší světlá výška, když s tím někde zapadnu.. fakt škoda toho pohonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Je hezká a líbí se mi, ostatně jako všechny vozy Škoda Na druhou stranu si myslím, že na tom nemuseli tolik šetřit a mohli ty plasty maličko odlišit od Roomsteru Scout. Pohon dvou kol by mi až tak nevadil, koneckonců na to tady bude Yetík. Tolik můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Bez těch plastů by to bylo docela pěkné auto. Ještě snížit o pár centimetrů a dát černé střešní lišty. Takhle si to hraje na něco co není.... Toť můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 ty me zase nasra... s tim zadnim nárazníkem :-( ale co nechat cast laknout a bdue to moc pekny, diky sedymu spodku ta fabka nevypada opticky tak vysoka a hend se na ni da koukat pěkně šedou satin, plasty do šedé grafite, trochu k zemi, moje 18ky a dal bych si říct .. ještě teda do ní 1,4TSI/90kW :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 (editace) mne teda chybaju zadne macacie oci, strieborny podnaraznik a astrekovace svetiel Ale hlavne kolesa... BTW:keby sa Skoda tak nepoponahlala, toto som mal prichystane Editováno: 20. Únor 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 pěkně šedou satin, plasty do šedé grafite, trochu k zemi, moje 18ky a dal bych si říct .. ještě teda do ní 1,4TSI/90kW :-) Na co oplastovanyho zvysenyho scouta, kdyz to pak budes snizovat? To je trochu postup a la Milotec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Jak se tady psalo, trochu to oživilo "stojaté vody" nové Fabie, zvýšená cena oproti normálu by měla být minimální, podle mého soudu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Je to v podstate to, čo sa čakalo a v tej béžovej capuccino to vyzerá naozaj dobre. Neviem sa ale zmieriť so zadným nárazníkom, vôbec sa tam nehodí ten šedý plast potiahutý až po zadné svetlá! Právě že ten zadní nárazník je povedenej, navazuje na liniku bočních lišt a zvedá ji nahoru Jinak ale stále očklivka jako klasická FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 No nevím není to vyloženě ošklivý,ale už je poňěkud přescoutováno,O II 4x4 nebo Rom,budiž to jsou robusní auta,ale F II mi připadá spíš jako Oltcit. Vlastně taky scout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 tak to je moc tohleto srovnávat FII s Oltcitem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.