Přejít na obsah

chip TDI PD 2.0


RichardD

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...
A je to potom znát? Je mi jasné že ano, ale jde o to jestli to za ty peníze stojí :) A kolik to celé vyjde + koho by ste doporučili z vlastní zkušenosti. Už tu zaznělo TDIfun ale chce to více tipů aby bylo co srovnávat. Chtělo by to i nějakou slevu ;)

No znát to určitě je, ale pocitově to třeba není tak razantní jako u manuálu. Jestli to stojí za ty peníze záleží kdo Ti ten čip bude dělat. Já jsme před TDIfunem měl čip a na servisu my ho přehráli a opravdu není čip jako čip :palec2:

Každopádně jestli TDIfun nebo Dieselpower ani jedno není šlápnutí vedle...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Díky za info. TDIfun je pro mě dost daleko. OI mi čipoval jeho kámoš mvolesko a byl jsem spokojen. Zajímají mě alternativy v okolí Prahy, a to za rozumnou cenu. Motor má výkonu dost, ale ten spodek do 2500/ot než zabere mě dost irituje. I z tohohle důvodu do toho nechci vrážet těžký prachy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

ahoj, taky bych rád chipnul 103kW. Jak píše RAKA tak od spoda to je fakt bída. Pro RAKA: Už jsi to chipnul? Kde? Jak spokojenej? U oCTAVIE I jsem chipnul 66kW u SPORTMOTORU v Praze. Výkon good, ale čudí to- a to dost.

Napište i Vaše zkušenosti s chipem.

Díky GOOSE

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Ahoj,

chci si nechat čipnout OII TDI 2.0 103kW. Hlavně proto, že to dole vůbec netáhne a kolikrát mi to i chcípne. Máte někdo zkušenost s autochip.eu?

RaKa

Ahoj

Už máš auto nachipované? Já mám také OII 2.0 103kW a přemýšlím o levném chipu. OI a známému seat leon jsem si chipoval sam pres neorigi kabel EOBD galletto 1260 a bylo to napohodu. Ale na OII nemůžu sehant odskoušenou mapu. Pokud to máš již čiplé, neprodal bys mi tu upravenou mapu?

díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To máš tak 1:100 šanci že bude mít stejnou mapu. Nezáleží jen na motoru-103Kw ale hlavně na verzi ř.j. jednotky a těch je požehnaně,na rozdíl od OI apod. Když tam naleješ takovou náplň,tak ti jednotka motoru poděkuje a udělá pápá

A co se týče Autochip EU: Nalejvárna to není,oni ty chipy dělají sami a vybavení na to mají,akorát je problém,že si

s tím nedávají moc práci,něco sesmolí a nechaj to. Jednu mapu od nich mám,byla udělaná dobře-ten člověk věděl kam má sáhnout,jen tam bylo v nízkých a vysokých otáčkách nesmyslně mooc paliva,nebylo to schpný vyhořet,ale požadavek byl na vyšší hodnoty,to je fakt. Rozhodně jsou horší firmy než autochip...

Ne všechno co je drahý musí být dobrý.Mám člověka,co má firmu a občas mě dělá mapy a luxus jak logy po chipu,tak hlavně cena.

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řekl bych, že RaKa má 2.0 TDI 8V s DPF.

I kdyby mel tuhle verzi, jestli mu to nezabira odspoda je divny, mam ten samej motor a i pred upravou tahal od cca 1500-1600otacek..nevim teda, cemu zde rikate odspoda, ale pokud je tam dira, cekal bych nejakej jinej problem, kterej bych uprimne jeste pred upravou resil. chipoval bych az kdyz bude auto plne ok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...