hopa26 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Díky za scan,ani já nemám k autu žádnou výtku.Blížím se k 30 tisícům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Taktéž max. spokojenost bez komplikací . My se blížíme 20. tis. a dohromady s předešlým Yetíkem už je to taky skoro 30. tis. km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 K té chvále se musím připojit i já, zatím jsem po 30 000 km. a žádný větší problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 (editace) už vím jak umýt šmouhu co se dělá na prahu uprostřed mezi dveřma...ALUCLEAR :-) zmizelo to raz dva Editováno: 28. Srpen 2013, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 AluClear jako přípravek na mytí hliníkových disků ??? No proč ne, když to rozpustí nečistoty od brzdového obložení tak asi vyžere i ´tu šmouhu od prachu co se chytá na prazích u B sloupku, tak to vyzkoušíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Výtok mezi předními a zadními dveřmi na práh jsme taky řešil a skončilo to tak, že měnili komplet těsnění ve dveřích na garanci - prej jak tam zateče něco reaguje špatně s vodou a na tom plastu to dělá takový bordel. Ještě měnili boční vodící lišty na oknech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Tak co mi přijde nic moc, tak to je mlácení nafty v nádrži. Jedná se o 4x4. Druhá věc, nějaký pískot či ševelení z motoru. Myslel jsem, že to dělá větrák, ale nikoliv. Jinak spokojeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Ještě zavírání kufru stojí za nic. Jde to dost těžko a jak namrzne sníh vzadu na nárazníku, tak otevřít nejde vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petschke Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Mám 170tis odešel EGR ventil 103kw TDI 4x4 to je jediný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 prej spokojenost.. najeto 30000km a NIC.. a CO bys jako mel cekat, kdyz mas najeto 30 000km.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor_pu Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Tak ja používam "Yetošov" v počte 2 ks.. :-) Jedného služobného (1,5 roka, 1,8 TSI, 4x4, automat) , ktorého som už stihol nie svojou vinou mierne rozbiť. Našťastie si to odniesli len plechy a plasty (predný nárazník, predné svetlo, predný blatník, predné dvere. zadné dvere, zadny blatník + 2 ks diskov... ) . Na ňom sa mi niekedy nepáči, že automatická prevodovka (hlavne spiatočka) "zamrzne", keď je vonku zima. A čo sa mi vôbec nepáči je senzor dažďa.. keď majú stierače stierať tak stoja... keď majú stierať len občas, tak lietajú ako keby bola silná búrka... Taktiež sa trochu ťažšie zatvárajú zadné dvere, ale to je dôsledok spomenutej nehody :-( Potom je tu môj biely súkromný Yetík, 1,2 TSI, ktorý bude u mňa doma o dva dni presne mesiac. Zatiaľ som na ňom nabehal cca 1 500 km. Jediný menší problém - ťažšie sa zatvárajú piate dvere - budem to riešiť v rámci záruky. Inak zatiaľ všeto OK ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Zadní 5.dveře mi šly taky špatně. Třeba až na potřetí se zabouchly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor_pu Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Presne tak... niekedy sa zavrú na 2 až 3-krát... V porovnaní so služobným Yetošom je to hrôza. Na služobnom mi stačí oveľa menšia sila ako na novom "domácom"... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 No vidíš, mě tvrdili, že je to normální [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pzwak Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 u pátých dveří pomohlo seřídit dorazy, otázka pěti minut. Od té doby bez problému - mám ho 3,5 roku a najeto 80tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor_pu Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Bol som v servise, piate dvere nastavili, taktiež opravili ťažné zariadenie (pri montáži prehodili skrutky medzi sebou a tým pádom nešlo ťažné nahodiť). Minulý týždeň ma však začala znervózňovať ďalšia vec. Studený motor má na voľnobeh otáčky niečo pod 800. No keď sa zohreje, tak sa potom drží na 1000, čo podľa mňa určite nie je OK. Takže ma čaká ďalšia návšteva servisu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka222 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 tak já mám na 1.2 r.v. 2011 aktuálně 100.000km a závady byly: -ložisko předního kola -rozvodový řetěz - v záruce -úprava turba - v záruce -kabel ke svíčce problémy: -vrzání dveří - sametka -drnčení pátých dveří - těsnění, dorazy, spz, plato -vrzání chromovaných rámečků budíků -drnčení zámků vzadu -vrzání silentbloku motoru jinak průměrná spotřeba 7.3 v tom město a dálnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 jirka 222 tak to Ti gratulujem To vŕzganie plastov sem tam aj mňa dosť serie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Vrzání a skřípání plastú je dlouhodobý problém škodovek,hold podle toho poznáš škodovku aj se zavřenýma kukadlama!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 By mě zajímalo, čím se dají poznat frantíci [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Prorezavele oboje prave dveře na plech, vymena na záruku, na jare me to ceka vlevo. Sterí dva roky. ?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Normálka, doporučuju folii nebo přední zástěrky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Ani jedno nepomúže, mám je a taky jsem reklamoval korozi dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Možná jestli to není špatně zalemované a voda nezůstává v lemech dveří. Může tam být málo lepidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 folie i predni zasterky pochopitelne mam ale rezaty to je ve spodnim pertlu a pod svislou gumou kam taky technik hnedsel najisto to je videt ze se o tom obecne vi ackoli jsem reklamoval jen par puchyru na zadnich dverich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.