JosefP Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Dávám odkaz na prodejce plastových lemů blatníků na Škodu Yeti. Efektní bude zejména na světlých odstínech. http://www.shop.autosport-kucera.cz/skoda-yeti/vnejsi-vybava/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyrusVirus Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 (editace) Jo ty vypadaj hezky, decentní... Editováno: 23. Září 2010, autor: Standis pozor na citování příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Ja teraz plánujem do auta repráky a "dokončiť" ho, čo sa týka príslušenstva. Takže zrejme onedlho budú, aj so strešnými lištami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Nejake lemy ponuka uz aj Milotec - inac myslim, ze to je prve auto, od nich, ktore nevyzera ako z cirkusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Vau! Každý druhý deň som pozeral na ich web, že či nie je nič nové, pár dní nepozriem a just (aha, na webe to ešte nie je..) Inač, niektoré veci tam vyzerajú fakt skvele! Napr. rád by som videl na svojom tie predné "mihalnice", LED svietenie a ak by neboli nejaké nekvalitné a nedrahé tie lemy, tak prečo nie Ten predný rám sa mi zdá ešte ako tak, tie bočné sa mi veľmi nepáčia. Ale tieto veci by som si aj tak nekúpil, pretože znižujú svetlú výšku A nakoľko som na niektoré autá v minulosti cápal chróm (samozrejme len originálne diely a hlavne s mierou) a ťahokov (len na Fabiu - milej sa to nepáči), tak na toto auto mi to veľmi nepasuje. Myslím, že toto môže byť špinavé a bude vo svojej koži, nie ako nejaký Meďák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Vau! Každý druhý deň som pozeral na ich web, že či nie je nič nové, pár dní nepozriem a just aj ja to tak robim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarek.7 Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Jak je to se špínou u zadních bočních dveří? Do spáry před podběhem do dveří určitě stříká voda od zadních kol.Přece jenom tam chybí kousek blatníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefP Vloženo 4. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 přidávám nové lemy blatníků za rozumné ceny http://www.topplast.cz/?198,cz_lemy-blatniku-yeti-346-220 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Už kdysi dávno jsem tu někde psal, že bych rád na Yetiho dal nějaké lemy blatníků, jenž by třeba jen opticky snížily vykrojení blatníků. Fotky na odkazu na mě působí zcela opačným dojmem, ještě více zvýrazní vykrojení. Nelíbí se mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Jedině je pak nechat nalakovat v barvě auta, to by mohlo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 To dělají hlavně ty 16" plecháče. Na nich to auto vypadá ceklově hodně zvednutý. Jinak se mi zdá, že ty originál lemy tam pasují trochu lépe. Ale ještě jsem neměl čas ani příležitost si je pořádně obhlídnout. Kdyby měl někdo nějaký fotky, tak prosím prosím :-) Jinak ale cena je fakt super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Už kdysi dávno jsem tu někde psal, že bych rád na Yetiho dal nějaké lemy blatníků, jenž by třeba jen opticky snížily vykrojení blatníků. Fotky na odkazu na mě působí zcela opačným dojmem, ještě více zvýrazní vykrojení. Nelíbí se mi to. souhlas, vypadá to jak díra do pr*ele, nebrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 (editace) přidávám nové lemy blatníků za rozumné ceny http://www.topplast.cz/?198,cz_lemy-blatniku-yeti-346-220 Vidím v nich hlavní tři nedostatky: 1 – přední lemy nejsou dělené (nesundáš nárazník) 2 – odstín nesedí s odstínem nárazníku 3 – nesedí jim napojení zadního lemu s nárazníkem Pokuste se trošku zatlačit na prodejce, myslím že Vám na origo. 5-10% dokážou dát dolů. Editováno: 21. Květen 2011, autor: Fan!s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Nevíte někdo, kdo je výrobcem origo plastů Off-road paket-Rozšíření lemů blatníků pod označením 5L0 071 069 ??? Potřebuji jeden koupit a ve škodovce dodávají jen celou sadu.Díky za informaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 (editace) Minulý týden jsem je lepil a je na nich Made in France... Editováno: 21. Červen 2011, autor: Jikra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Už jsem to zjistil.Vyrábí se to u Boleslavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vencam Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 přidávám nové lemy blatníků za rozumné ceny http://www.topplast.cz/?198,cz_lemy-blatniku-yeti-346-220 Viděl jsem to na vlastní oči a hlavně to napojení zadního lemu k plastovému zadnímu nárazníku tvoří takový podivný hrb. Jak jsem koukal cena je více než solidní, ale na mě osobně to působilo jakýmsi nedodělaným dojmem. Taky mi vadí že zatím u jakéhokoli lemu nejsou dát přední zástěrky ( i u orig. Škoda ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 (editace) u origo jdou dát přední zástěrky, jen se musí trochu seříznout a pak seděj v pohodě. foto viz Editováno: 22. Prosinec 2011, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myspulin Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Není tu někdo z okolí Zlína, kdo má na Yetíkovi plastové lemy blatníků (off-road paket)? Uvažuji o nich a na fotkách se mi líbí, ale rád bych je viděl i v reálu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 .... zdravim ja mam tie lemy blatnikov ak chces vidiet fotky tak sa pozri v mojom albume ako to vyzera. je to vidiet dobre na svetlych farbach, ale to tiez zalezi na kazdom zvlast ci chce chranit trochu blatnik pred oskretim. koli tomu som ich tam dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myspulin Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 tvoje fotky jsem viděl a vypadá to dobře nemáš taky nějakou fotku celého auta čistě z profilu (boku)? a chrání lišty také vnitřní hranu blatníku, nebo jsou nalepeny jenom na bocích auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 chrání i zevnitř mrkni na téma přední zástěrky ted sem tam dal fotku a je to tam vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexon Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 (editace) Zdar, tak tu máš jednoho z profilu...... Editováno: 22. Prosinec 2011, autor: dexon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe1980 Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Ahojte tiež by som si rad dal na auto tie lemy blatníkov, kolko Vas to stalo, lepili Vam to v servise alebo ste si to robili sami?Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Ahojte tiež by som si rad dal na auto tie lemy blatníkov, kolko Vas to stalo, lepili Vam to v servise alebo ste si to robili sami?Dakujem Zdravim, lemy som kupoval na http://www.superskoda.com/es/Skoda/Yeti/Yeti-ORIGINAL--Skoda-Autoas-fender-flares-full-set a montovali mi ich v Skodovke je treba dokupit este lepidlo a aktivator, mna to vyslo asi okolo 150 eur. praca a lepidla. ak to budes robit doma ta to vyjde urcite lacnejsie, nemal dom miesto kde by som to mohol nalepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.