lukasx Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Zdravim, mam uz porizene zimni pneu na Yetiho a premyslim kdy prezout. Uz bych diky teplotam prezu (dneska -1,5)l, ale ceka me 3000km po evrope (Belgie, Holandsko, Nemecko...) po dalnicich na konci rijna. Problem je, ze tam je v planu i Svycarsko a pass v 2500mnm. Opravdu se rozhoduju, jestli to ojeti zimaku za prezuti stoji. Mam ctyrkolku. Co myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 přezuj...nikdy nevíš a zimní se ti tak neojedou.....už je čas na přezouvání.....já už mám tejden přezuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tentacle Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 No ja bych taky klidně už přezul, ale autosalon a leasingovka v jednom, mě po telofonátu, že bych rád přezul s ohledem na ranní teploty, utnul s tím, že je brzy a stačí to až na konci října, že nechtěj, aby se jim zimáky sjížděly ... takže já mám s přezutím jasno he,he Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 a co má leasingovka společnýho s tím, kdy přezuješ.....já má kola od leasingovky taky a přezouvám kdy chci já a ne oni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 to teda taky dost dobře nechápu, co s tím mají společnýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tentacle Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 (editace) V rámci leasingu je i uskladnění letních a zimních sad kol. Pokud bych už zimní sadu měl, tak jim to je zřejmě jedno. Jenže já mám Yetiho od července a zimní sadu kol mi leasingovka ještě neobjednala, takže nemám co přezout. A dle nich je ještě čas a sadu mi objednají a přezují až na konci října ... tak jest a tak bylo řečeno ... hawk Editováno: 11. Říjen 2010, autor: tentacle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Ja už mám gumy tiež, od piatku. Prezuť plánujem cca. o dva týždne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxjohny Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 No dívám se na předpověď a už má být docela kosa, po ránu určitě kolem 0, takže pomalu je čas na přezutí. Pokud mi zítra přijdou kola (pneu už mám), tak snad o víkendu nebo během příštího týdne nejpozději tam ty zimáky nahodím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzdeny Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 (editace) ja jen cekam na jak mi dorazi horovost, jde se pro ne. Mam je uz objednany. Vidim to na pondeli. Me se to vymstilo. Asi pred tremi lety jsem to odkladal a jel na Slovensko uz nevi jestli to byl konec rijna. Ale pri odjezdu bylo tkhle krasne jako dnes. Tak jsem doufal, ze to vydrzi. Ale pri zpatecni ceste za Brnem byl snich a ja jel na Zdar a ke vsemu byla objistka po nejakych polnackach kde bylo asi 5-10 cm snehu. Mel jsem pekne sevreno. V aute se klepali zimou jen ja byl mokrej az na pr... A nakonec jsem dostal hodiny i kdyz jsem brzdil jen motorem. Tocil jsem se v protismeru, ale nastesti nic nejelo. A az ve Zdare na pume meli retezy. Takze od te doby kupuju lepsi gumy a vcas prezouvam i kdybych mel zimaky sjet za jednu sezonu. Furt je to levnesji nez rozbity auto.Nebo huba. Editováno: 11. Říjen 2010, autor: zzdeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefP Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 No ja bych taky klidně už přezul, ale autosalon a leasingovka v jednom, mě po telofonátu, že bych rád přezul s ohledem na ranní teploty, utnul s tím, že je brzy a stačí to až na konci října, že nechtěj, aby se jim zimáky sjížděly ... takže já mám s přezutím jasno he,he Jak se může někdo ptát v autosalonu na takovýhle kraviny, nechápu. Máme přeci uvedeno v názvu rasy homo sapiens Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tentacle Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Jak se může někdo ptát v autosalonu na takovýhle kraviny, nechápu. Máme přeci uvedeno v názvu rasy homo sapiens Já se neptal, to jsi špatně pochopil Já jim oznámil, že chci přezout. Jenže firma, která provozuje autosalon je zároveň i leasingovka. Takže tam u nich naše firma auta přes jejich leasingovku pořídí, pak je tam v jejich servisu servisuje a celá flotila tam má i uskladněný sady kol (letní/zimní). A protože Yeti ještě žádnou zimní sadu od leasingovky nedostal, tak se můžu stavět třeba na hlavu, protože není co přezouvat A oni jako majitelé auta rozhodli, že tu sadu dostanu až na konci října, nic vív nic míň. Prostě se jim to zdá ještě zbytečný. Nemůžu tam jít a něco si násilím vynucovat. Prý kdyby se zhoršilo počasíí, tak to vyřeší hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 divný přístup.......ale co se divím...jsem v ČR, že.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Zpusob jednani teto firmy je poněkud zvlaštni,zda se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxjohny Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 (editace) Tak už mám v garáži i kola, objednal jsem včera na e-pneu.cz a dnes ráno dorazily, takže s tímto shopem naprostá spokojenost. Editováno: 12. Říjen 2010, autor: xxxjohny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Ty si hnusny opakovaci papagaj Mam objednane presne to iste. Dunlop SP WS 3D 205/55 R16 94H Dezent RE 7x16 ET40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefP Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Já se neptal, to jsi špatně pochopil Já jim oznámil, že chci přezout. Jenže firma, která provozuje autosalon je zároveň i leasingovka. Takže tam u nich naše firma auta přes jejich leasingovku pořídí, pak je tam v jejich servisu servisuje a celá flotila tam má i uskladněný sady kol (letní/zimní). A protože Yeti ještě žádnou zimní sadu od leasingovky nedostal, tak se můžu stavět třeba na hlavu, protože není co přezouvat A oni jako majitelé auta rozhodli, že tu sadu dostanu až na konci října, nic vív nic míň. Prostě se jim to zdá ještě zbytečný. Nemůžu tam jít a něco si násilím vynucovat. Prý kdyby se zhoršilo počasíí, tak to vyřeší hned. Sorry za moji reakci, neznám pozadí tohoto příběhu, ale stejně to nechápu. Už nechci odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yeti321 Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Ty si hnusny opakovaci papagaj Mam objednane presne to iste. Dunlop SP WS 3D 205/55 R16 94H Dezent RE 7x16 ET40 Tie dunlopy su nalepsie,alebo podla coho ste vyberali.Mate uz s nimi osobnu skusenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxjohny Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Ty si hnusny opakovaci papagaj Mam objednane presne to iste. Dunlop SP WS 3D 205/55 R16 94H Dezent RE 7x16 ET40 ) Soráč, naštěstí mám trochu jiné rozměry, tak alespoň něco Jinak důvod proč zrovna dunlopy? Byly za super cenu a v tech se objevovaly pravidelně mezi 3 nej, jinak zkušenosti jsem s nima nikdy neměl. Původně jsem teda chtěl Goodyear UG7, ale ty se bohužel v 17tkach nedělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Tak mám přezuto na Dunlop Winter Sport 3D 225 50 R17 a jak už jsem psal, mám s tímto typem dobré zkušenosti. jezdí na nich i Audi A8 4,2TDI a řidič je takový závodník, a je spokojený. Takže já doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxjohny Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Tak mám přezuto na Dunlop Winter Sport 3D 225 50 R17 a jak už jsem psal, mám s tímto typem dobré zkušenosti. jezdí na nich i Audi A8 4,2TDI a řidič je takový závodník, a je spokojený. Takže já doporučuji Mám koupeny ve stejným rozměru:) máš foto jak to vypadá na autě? já budu přezouvat až v úterý příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Nemam vas rad Ja som mal davno WSport M2 215/55 R16 a super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzdeny Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Prezouvam az v utery. Ale kola uz jsem videl. No jsem zvedav zda nebudu litovat. Bude to na 16. Nekdo tu psal ze to je auto o 2 cm nizsi. Ale uz jsem to mel objednane. A kdyz jsem se dival na na 215/60 na 17 tak to by bylo min o 4000 vic. Takze at uz zacne mrznout a chumelit. Chci uz testnout 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 XXXJohny: Ráno nafotím a hodím sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Keby som ja mal testnúť aké 4x4.. Ale súsim niečo nafotiť (ak nezapadnem) so snehovou tématikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yeti321 Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Tak co obuvate uz je tu tolko tych rozmerov.Podla predajcu sa moj yetos narodil 11.10 ,tak co chvila bude doma.Pisete tu 205/55,215/55,215/60 vsetko 16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.