Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

Dotazy a zkušenosti s interiérem

1. Zahájeno uživatelem chillike,

chlapi,stretol sa niekto počas jazdy so zvukom,ktr ide spod ľavej strany pristrojovky,ktr pripomína iskrenie?ako ked iskri elektrina.dnes sa mi to stalo niekolko krát a čo je horšie,pri každom tom "zaiskreni" aj cuklo auto.dal som dole aj kryt kde sú poistky,ci tam neiskri nieco,ale nič tam neiskri.po vianociach chcem ísť riešiť tie hlučne štarty.môže to byt niečo čo s tým súvisí? diky za postrehy.

• 7 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Hack,

Zdravím,neviděl někdo u nějaké Škody takovéto tlačítko? Díky

• 7 odpovědí
    • 10,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem harmis,

Nema nahodou niekto skusenost s tym ci sa da neako vybrat ta cast na dverach co je potiahnuta latkou aby som nemusel davat dole cely tapacurink dverí? Chcel by som to dat do koze. A takto to vyzera. A na sedadla este pojdu pohahy site na mieru Koža- latka.

4. Zahájeno uživatelem harmis,

Prosim Vas o pomoc. Pri montazi defenlocu sa podarilo niekomu v servise suchnut kluce od defenlocu do tej mriezky kadial vychadza vzduch na celne sklo. Ako sa to rozobera a kadial sa tam dostanem a co vsetko treba rozobrat. Dufam ze nebudu rozoberat celu pristrojovku. Bol by som nerad aby to nesedelo tak ako za nova. Auto akurat prislo z vyroby.

• 8 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem pechy,

Ahoj, potřebovala bych poradit, mám FII v květnu skončila záruka. Když zapnu klimu, tak se auto začne strašně chvět, jakoby nadskakovat. Při zapnutí na 1 se to ještě dá vydržet, ale když tam dám 3, tak auto neuvěřitelně vibruje a skáče jak koza, samozřejmě je to více patrné, když auto stojí na místě. Problém se objevil až nyní, dřív jsem také pociťovala mírné chvění, ale to je určitě dáno malým výkonem (1.2 HTP - 51kW). Má někdo podobnou zkušenosti? Díky za rady.

• 17 odpovědí
    • 8,2tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem KennyMc,

Chtěl jsem se zeptat, jak studený vzduch jde do schánky při zapnutém chlazení? Já mám zatím dojem, že tam stále jde vzduch pouze z venku. I při maximálním chlazení se mi pořád zdá, že to není moc studený, na rozdíl od výstupů do interiéru. Ze začátku se mi zdálo, že to chladilo líp, ale po zimě, teď když jsem to chtěl využít, se mi to nějak nezdá.

• Negativní
    • 21 odpovědí
    • 9tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Matth,

Nevite nekdo kde by se dala v okoli ostravy opravit (nebo presit) kuze na volantu? nedavno mi vykradli auto a jak rozbili sklo tak se vytvorily na volantu takove vrypy. Vrypy jsou sice i na tom plastu u okna, ale ten by se asi opravit nedal. Resili jste nekdo neco podobneho na pojistovne? Nevim jestli to nechat opravit nebo vymenit (pri posouzeni totiz rikal ze by se to melo spise opravit), aby mi to potom proplatili.

• 61 odpovědí
    • 27,9tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem bacon,

Zdravím Vás. Zháňam slnečné roletky na zadné dvere. Mám síce čierne fólie na sklách, no deti sa sťažujú, že im veľmi svieti slnko. Neviem či sa vôbec vyrábajú aj originaĺ, či len najaké náhrady od výrobcu "XY". Ďakujem za rady.

9. Zahájeno uživatelem mrmobil,

Tak tomu nerozumím, v polovině listopadu jsem otevřel stejné téma, poslední příspěvek do něj byl 25.11. a NĚKDO TO CELÉ SMAZAL, téma je prostě fuč. 1. Ptám se tedy znovu všech , co vlastní Roomstra. Opravdu jste si nevšimli, že podlaha, resp. čalounění podlahy před zadníma sedačkama je špatně udělané a v těch místech se to citelně prošlapuje? Snažím se věc reklamovat Škodě a prosil bych, jestli mi to někdo potvrdí, anebo i vyvrátí?! 2. Pochopil jsem, že tady na foru je dost lidí přímo z výroby - linek od Škody, není zde také někdo, kdo viděl na páse, jak tu podlahu dělají a proč je tam díra - prohlubeň? Jestli bylo smazáno, protože jsem něco porušil, pak se omlouvám…

• 42 odpovědí
    • 12,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem ALARM,

Ahoj všem. Mám dotaz ohledně panelu climatronic a MF volantu do Fabie II r.v. 2008. Do nové Fabie III RS (r.v.2010) se dává nový panel klimatroniku a taktéž MF volant (telefon a radio). Zajímá mne, zda-li to bude fungovat i do fabky II (r.v.2008), respektive co se musí "naklonovat" aby to fungovalo ? Dáky za tip a radu. Allarm Fabia III.pdf

• 3 odpovědi
    • 3,2tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem mr.pecoun,

V pondeli si du nechat udelat folie a roomstra a chci se zeptat jestli je tu nekdo ma,a jak je to potom s vrzanim atd...

12. Zahájeno uživatelem vojtaS,

Když jedu tak slyším takový hluk, jako když někde táhne kolem okna nebo okolo dveři. zkusil jsem vypnout větrák a vše uzavřít, ale zvuk byl stejný. zkusil jsem i ruku za jizdy jestli někde netáhne a nikde nic. nevím odkud ten zvuk jde nebo co ho vytváří. okna drží i dvěře pevně drží. nemáte s tím někdo zkušenost? díky Fabie II (09), 1,2-44kw.

• 27 odpovědí
    • 14,1tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem athlon,

Pro nový rok 2008 je Roomster ve verzi Style nabízen nově i s interiérem v barvě Onyx-Onyx (celý černý). Jedni tady na fóru píšou, že jedině černý interiér, protože světlý vypadá lacině, druzí zase, že ten světlý interiér to oživuje. Každý má prostě jiný názor. Mě by spíše zajímaly praktické zkušenosti s tím světlým interiérem. Jestli se moc nešpiní a hlavně jestli jsou ty plasty opravdu dost kvalitní a po delším čase nezačnou zašedat nebo žloutnout vlivem slunce atd. Dvoubarevné provedení se mi líbí, ale přece jenom mám jakési obavy jak to bude vypadat po letech. U starých Fábií ta druhá barva byla podstatně tmavší.

14. Zahájeno uživatelem M-a-r-e-k,

Zdravím najde se tu někdo, kdo by náhodou věděl jaké je číslo dílu popř. přibližná cena takové plastové krytky vedle ovladačů pro topení? Na přiloženém obrázku je v červeném kroužku. Předem díky

• 8 odpovědí
    • 4,9tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem E888,

Nevie niekto ake sedacky mi budu pasovat do fabie II (2008). Predne niesu problem, skor zadne, aby tam bolo co najmenej uprav...

• 11 odpovědí
    • 3,5tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Jilek,

Ahoj, na Fabii II Combi Elegance 1,6 vyrobené v květnu 2009 mám uvolněný kryt páky ruční brzdy - je posuvný v rozsahu 1,5 cm. Nevím, jestli to mám reklamovat, děsí mě představa, že budou rozebírat středový tunel... Nemáte někdo zkušenost ?

• 7 odpovědí
    • 6,2tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem PavelZ,

Poslední dobou pozoruji z oblasti B-sloupku u řidiče takové jakoby slabé cvakání. Něco jako kdyby tam byly dráty a jak se klepou tak cvakaly do obložení nebo kastle. Nevíte jestli tam něco vede, případně jestli to také slyšíte? Možná je to i něco jiného.

• 8 odpovědí
    • 4tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem mr.pecoun,

tak kdo bude prvni ???

• 46 odpovědí
    • 14,4tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem bojler,

Jednoducha otazka, v Roomsteru postradam samoztmivaci zrcatko - je mozne namontovat ho z pola, do kteryho se dela?

• 18 odpovědí
    • 5,8tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem pešír,

zjistil jsem jednu závažnou věc. Mám úplně nonou fabii combi, takže bych měl mít na sklech 9 tzn. že r.v. je 09 a od b sloupků mám 8 (r.v. 08) známej to měl na autě, který prodaval, a nikde mu to nechtěly vzít, že prej bylo bouraný!!!! mrkněte si na to taky, třeba jenou dávaj skla, který zbyli. nebo to někde ve fabrice spadlo z pásu a dali mě tam jiný okna, ale to je asi blbost

• 23 odpovědí
    • 5,4tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Tomas M01,

Přemýšlím o lupě na sklo 5. dveří. Je to k něčemu? Nemáte to někdo na autě?

• 8 odpovědí
    • 3,9tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Vojtaa,

Nad 80 km/h se nedá vydržet při otevřeném předním okně (je jedno jestli levé nebo pravé, stačí trochu pootevřené. Proudící vzduch vytváří takový "brnící, třepotavý" velmi hlasitý a nepříjemný hluk. Také jsou hlučné klapky odvětrávání kabiny v kufru. U jiných aut jsem se s tím nesetkal. Nemyslím samozřejmě běžnou hlučnost proudícího vzduchu, ale takové přerušování o vysoké frekvenci, což vytváří velmi otravný hluk, že není slyšet vlastního slova, přijde mi, jako by střídavě zavíraly a otvíraly ty klapky v kufru... Má někdo podobnou zkušenost?

• 10 odpovědí
    • 4,6tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Igor,

Určite sa tu nájde šikovný majster, ktorý už vyberal stredový tunel a spravil pri tom foto. Hľadám totiž informáciu, ako je tunel pripevnený v jeho prednej časti, viď obrázok. Mám zlé tušenie, že po bokoch je tam len akási samolepiaca hmota, ktorá samozrejme v týchto horúčavách nedrží Vie niekto, ako je to tam uchytené?

• 11 odpovědí
    • 6,2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem djpetr,

Při prvním vysávání auta sem se všim,že pod předními sedadly jsou nějaké výdechy,myslím,že je to nějaké topení,ale na verzi classic mi to přijde nadstandart,ale žádný vzduch při puštěném vetráku a různých polohách proudění vzduchu znich nic nejde.K čemu to je?

• 13 odpovědí
    • 6tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem CHM,

Chtel bych dokoupit odkládací schránku do zadních bočních dveřích Roomstera. Podle informace oficiálního prodejce je součástí výplně dveří a dokoupit nelze. Řešil někdo tento problém?

• 5 odpovědí
    • 3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.