Přejít na obsah

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

627 témat v tomto fóru

• 39 odpovědí
    • 46.4k zobrazení
  1. servo nefunguje 1 2

• 38 odpovědí
    • 37.8k zobrazení
    • 37 odpovědí
    • 17.5k zobrazení
  2. svítí ABS a ASR 1 2

• 36 odpovědí
    • 29.1k zobrazení
  3. Dálková světla 1 2

• 34 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
    • 33 odpovědí
    • 26.2k zobrazení
    • 33 odpovědí
    • 19.6k zobrazení
    • 33 odpovědí
    • 16.1k zobrazení
  4. Kontrola teploty motoru 1 2

• 32 odpovědí
    • 24.9k zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 35.9k zobrazení
  5. KODOVÁNÍ BSG 1 2

• 32 odpovědí
    • 15.5k zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 7.6k zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 23.9k zobrazení
    • 31 odpovědí
    • 9.2k zobrazení
    • 30 odpovědí
    • 16.2k zobrazení
    • 30 odpovědí
    • 22.9k zobrazení
    • 29 odpovědí
    • 13.2k zobrazení
    • 29 odpovědí
    • 8.2k zobrazení
    • 28 odpovědí
    • 35.5k zobrazení
    • 28 odpovědí
    • 25.3k zobrazení
    • 28 odpovědí
    • 17k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 23.9k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 23.6k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 7.4k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 15.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím, mám Octavii rv 2000, svetlo zpátečky mi svítí jen na levé straně zadních svetel. Moje otázka zní: je to tak v pořádku nebo světlo zpátečky svítí i vpravo? Uprimne jsem nad tim nepřemýšlel. Předem díky za odpověď.   
    • Ahoj.Ako to dopadlo?Zistila a odstranila sa chyba,co ju spisobovalo?
    • Tohle je na 99% tlačítko na přepínání soukromý/služební jízdy. Mají to firemní auta.
    • › Škoda Elroq 85x má druhý elektromotor umístěný na přední nápravě a díky tomu nabízí pohon 4×4› Bohatá výbava v základní ceně: Elroq 85x Selection mohou zájemci objednávat u všech autorizovaných obchodníků za doporučenou prodejní cenu 1 092 000 Kč včetně DPH ŠKODA Elroq Nabídka modelové řady Elroq, která se dočkala pozitivního přijetí na všech klíčových evropských trzích, se rozrůstá o další provedení. Na český trh přichází Škoda Elroq 85x s pohonem všech kol. Toto pohonné ústrojí lze kombinovat s výbavovými stupni Selection a Sportline, všichni autorizovaní prodejci již přijímají objednávky. Pohon všech kol, dlouhý dojezd a rychlé nabíjeníElektromotory umístěné na přední i zadní nápravě disponují celkovým výkonem 210 kW. Vysokonapěťová baterie […] Článek Škoda Elroq uvádí na český trh verzi 4X4 v provedení Selection a Sportline se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Mechanik na to nepřišel. Po zmáčknutí jen svítí žádný efekt jsem nezjistil. Auto má už od prodeje vypnutý alarm. Je možné že kdyby byl zapnutý tak s tím má něco společného ?          
  • Vytvořit nový...