Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Hospoda FA & RO

Pokec pro Fabii a Roomster

1. Zdravím vespolek. Měl by prosím někdo praktickou zkušenost s koupí-dovozem a přihlášením nového vozíku za OA z Polska? Jednalo by se asi o koupi v castorama, OBI....... Vím že potřebuji COC list, ale nevím jak to má vlastně vypadat. Vydává při koupi OBI.Castorama ten COC list? Jak vozít pževezt po vlastní ose ? (legálně) Povinné ručení je jasné, to je na VIN, ale když není RZ? Případně jiný obchod v okolí OV, Těšín-Bohumín. https://www.obi.pl/przyczepy/neptun-przyczepa-samochodowa-n7-202-ptd-dmc-750-kg/p/5755012 https://www.obi.cz/autoprislusenstvi/privesne-voziky/c/1528

2. Zahájeno uživatelem dfga,

Veľmi zaujímavá krajina. Pridavam super stránku. www.130km.ro Aktuálna výstavba diaľnic. Vyzerá to, že v 2027 bude cez Transilvaniu diaľnica, to čumím, u na na Slovensku nemáme za 30 rokov par tunelov.

• 2 odpovědi
    • 3,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem jozzi,

Kluci ,napadlo mě založit toto tema kvuli otazkam na polsko ,dily, cestovani ,cesty, ale jsem i pro volnou diskuzi , na všehny otazky budu rad odpovidat , a dokonce i naky vtim překousnu Takže ptejte se

4. Zahájeno uživatelem kamenac,

Ahoj. Víte někdo o použitelný nájezdový rampě? Potřeboval bych si vyměnit motorový olej a nemůžu žádnou rampu najít (resp. našel jsem 3, ale 2 jsou soukromý a 1 je příliš úzká (asi na Š120 či co a s brutálním stoupáním). Díky

• 0 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem jannek,

Zkusme rekonstruovat historii cen beznínu a nafty, historii "úpravy cen". Jako kluk pamatuju v 70.letech Special za 2,10, Super za 2,40. Pak byl Special za 4,50 (kdy?) a ostatní ceny? Pak to skočilo na 6,50 a 15.11. 1981 (podle Světa motorů): Normal 7 Kčs, Special 8, Super 9, nafta 3,50. V říjnu 1991 byl Special za 12, od listopadu za 16, a pak brzy nato za 18. Tím regulované ceny končí. Pomůžete mi dát dohromady jednotlivé "úpravy cen"? Zdůvodnění v tom SM ´81 bylo velmi srandovní - protože se plýtvá, náklaďáky jezdí napůl prázdné, tak aby se víc šetřilo. A teď pozor - jelikož průměrná mzda v r. 1981 byla desetinová oproti dnešní, zkuste si spočítat, kolik by stál benzín…

• 11 odpovědí
    • 32,6tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Jiří_M,

Zdravím znáte někdo nějaký šikovný autoservis popřípadě autoelektrikáře který se zabývá audiotechnikou a radii (chci si nechat vyměnit autoradio Swing ve Fabii III za vyšší řadu a přidat přední senzory) v okolí Uherského Hradiště nebo Hodonína popřípadě Zlín? Již jsem se ptal v jiné sekci a tam mi byl doporučen @Vaša ten je ale v Prostějově a to je trochu z ruky. Taky by mě zajímaly vaše zkušenosti s nákupem podobných doplňků a doporučení obchodů ze kterých jste kupovali.

• Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Marek,

Díky za Hospodu pro naše miláčky-FII a ROOM...to tady chybělo...tak pánové hurá a kecáme a plkáme o všem ne jen o autech

8. Zahájeno uživatelem PTiCA,

Máte někdo více informací? ŠKODA Fabia 2021.mp4 Spoiler https://www.auto.cz/video-nova-skoda-fabia-zachycena-v-provozu-vypada-o-poznani-dospeleji-137579

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 3,9tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem lovecjesterek,

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli můžu uplatnit reklamaci i u jiného dealera, než u kterého jsem auto kupoval?

• 7 odpovědí
    • 5,3tis zobrazení
  10. Panove,založil jsem toto tema,jelikož jsem uvažoval o dovozu některych věci z činy, samozdřejmě nic neni uzavřene,pořad se jedna,ale je to na velke kafe a dlooooouhe cigaro Jinak prozatim foto pro ty co ještě se s tim nesetkali (mezi nami,ja normalně slintam )

11. Zahájeno uživatelem Morav,

Ahoj vsem, prosim o radu,neb se mi nelibi odpoved a ujisteni automechanika. Mam zakladni verzi fabky 1.2 htp. Klima funkcni, letos v lete doplnena kapalina,vymena filtru pro zapach. Po tydnu provozu,ani ne...pri zapnute klime auto (motor) vydava zvlastni zvuky, piskot,hukot, nejvice pri razeni 2, 3. ...auto je jako by i linejsi. Cim by to mohlo byt? Po vypnuti klimmat. je motor klidny a prede. Ujistuji,ze je vse ok, max,ze je to slabe auto a vic najeto 120tis..tak proc toto ale nedelalo pred doplnenim klimatiz.? Diky za nazory.

• 3 odpovědi
    • 3,7tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Kordas33,

Zdravím, nemá někdo návod na montáž tažného na FABII COMBI 2002?

• 0 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Fjody,

Zdravím páni - pozrite si video. Čo je to za exota, to neriešim, ale zaujímalo by ma, čo za Fábiu dokáže dať 214 km/hod. https://www.topky.sk/cl/100370/1907017/VIDEO-ako-z-akcneho-filmu--Vodic-na-fabii-sa-rutil-dvestovkou--zaplatil-mastnu-pokutu

14. Zahájeno uživatelem Galaxy64,

http://auto.tn.nova.cz/clanek/novinky/silenec-ohrozoval-lidi-na-silnici-ve-smyku-je-vybrzdil-pres-rucni-brzdu.html Až přetrpíte sračkoidní reklamy, uvidíte nevídané.

15. Zahájeno uživatelem Skoda_,

Zdravím, Za pár měsíců si chci koupit své první auto a uvažuji o koupi Škody Fabie II nejspíše s motorizací 1.2 TSI. O tomto motoru jsem se teda moc chvály nedočetl, ale lepší motor aby se s tím dalo alespoň trošku dalo jet není. Ještě jsem přemýšlel o dost starší Octavii I s motorizací 1.8T RS. Líbí se mi strašně hlavně kvůli tomu interiéru a celkově mi to přijde o dost hezčí než klasická. Bohužel jich moc v nějakém lepším stavu nemůžu najít. Proto se dívám na nějaké novější auta. Už i kvůli spotřebě. S RS se prý dá jet kolem 8l/100km, ale na tu moji krátkou vzdálenost to nebude asi nic moc. Fabie prý dokáže jet za nejhůře 6l/100 km. Momentálně jezdím s Fabii II 1.2 …

16. Zahájeno uživatelem Destorik,

Cau, myslite, ze je realne prodat fabii combi po face rv 11/2005 1.2htp 47kw s motorem co zere olej, 199000 najeto? Podvozek je delan pred 3mi lety, komplet vse, brzdy taky pred 2mi lety, jen potrebuji vymenit lanovody. Vsechno jde, zere olej a kat je v prdeli. Koupi to nekdo treba za 15 nebo za 12? Bo srotovat se mi to nechce, je to skoda, 2 sady peknejch gum, nehnije.. ale me se do toho nechce davat desitka.. a to je desitka pokud si to udelam ja... nevim co s tim.

17. Zahájeno uživatelem Josef Krištof,

Zdravím kolegy, nemáte někdo tip , kde sehnat kabelový svazek k předním vyhřívaným sedačkám na Fabii 2? Taťulda si koupil sedačky s vypínačem, ale bez kabeláže, chce si to dodělat do své Fábky. Obvolal jsem spoustu inzerátů z sbazaru a buď nejsou, nebo kabeláže vyhazujou a nebo jsou strašně neochotní, takže jsem zatím nepochodil. Kdyby někdo věděl třeba o někom soukromě, kdo rozprodává na díly Fabie nebo Roomstery, prosím o sdělení. Odměna jistá.

• 0 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Jiří Dostál,

Zdravim vsechny ve spolek, resim jednu otazku, na kterou neznam moc odpoved. Rozhoduji se, ze poslu dal sveho facelift Superba I 2007, najeto 280k, tak uz by to chtelo zmenu, dokud jde auto aspon nejak rozumne prodat. Jezdim v 90% dalnice, cesko, rakousko, slovensko. Tydenni najezd cca 500 - 1000km. Nelze presne urcit. Do auta se mne nechce cpat moc penez, protoze parkuju vsude mozne atd. uvazoval jsem nejdriv o 1.6 TDI octavce, ale cena je tak 400k a vys. Potom pripadaji v uvahu ruzne hjundaje, dacie atd. a do toho se mne moc nechce. Nebo vzit nejakou ojetinu. Myslite, ze by na takove jizdy stacila Fabia Combi III 81kW? I k…

19. Zahájeno uživatelem dyrup,

Ahoj, nedávno jsem koupil jedničkovou fábku 2005 od spolupracovníka. Auto pokuckávalo okolo 2tis. otáček a po týdnu se rozsvítilo grilované kuře. No připojil jsem na diagnostiku. Závady: Zapalovací cívka na prvním válci sporadická na třetím válci závada zapalovací cívky. Říkám si paráda už to začíná cívka 800 stovek. No napřed vyměním svíčky auto najeto cca 200000tis. Překvapení co nastalo jsem nečekal. U svíček odtrh který jsem neviděl a na svíčkách vyražené 28/05. Se divím, že to vůbec jezdilo.

• 5 odpovědí
    • 6,7tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem mytrix,

Ahoj, měl bych dotaz na hodnotu auta. Mám možnost koupit do firmy Fabii 2 Combi 1,2 HTP v základní výbavě, bílá barva. Má jen dodělávaný centrál, zamykání zpátečky, autorádio a jinak výbava nic. Klimatizaci nemá. Nemá dokonce ani přihrádku spolujezdce s poklopem (je tam jen taková ta díra, výklenek). První registrace 2/2009 a nájezd pouhých 50tis km. Po technickém stavu OK, znám historii od koupě. No otázka teď je, jakou má to auto reálně cenu? Nejsem bohužel schopnej to nějak odhadnout, protože aut na trhu, které jsou téměř bez výbavy a mají při tomto ročníku tak nízký nájezd je pramálo, popravdě jsem žádné nenašel. Jinak věc se má tak, že to auto ani nepotřebuji…

21. Zahájeno uživatelem CreAtive_34,

Zdravím! Mám hloupý dotaz, zapoměl jsme se na to zeptat u dealera... Dávají se k autu (FII ambition fresh) 2 sklopné klíče, nebo jen jeden a druhý bez dálky? Napadlo mě to proto, že naši kdysi k FI dostali jeden normální (nesklopný) s dálkou a jeden bez čudliků, jen klíček. Já momentálně na FII (ambiente 08) dálku nemám, tak neposoudím. Zaráží mě ale, že v konfigurátoru je například u střešního okna uvedeno "a dva sklopné klíčky, safe systém." On je ten konfigurátor vůbec nějaký matoucí Díky

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 9,8tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem krkman,

Poznáte tento obchod? Plánujem vačší nákup autokozmetiky. http://www.autostore.sk/autokozmetika/ Máte nekdo skusenosti?

23. Zahájeno uživatelem Maverick,

Dneska (bohuzel ) koncim dovolenou na Bali a krome uzasnych plazi a kontrastujiho prostredi indoneskych mestecek a vesnic (ryzova policka a priroda jako takova je uzasna) jsem narazil na zajimavou vec, ktera velmi pravdepodobne neni specialitou Bali, ale bude bezna v teto a ji klimatem pribuznych oblastech. Po zajimavistech ostrova nas vozil domorodec Toyotou Avanza G (7-mistne MPV). Jak jsem si vsiml, auto nemelo vubec topeni. Logicky, na co na Bali . Ale ovladaci panel vypadal zvlastne. Prikladam foto. Navic, auto nejen ze nemelo zadne ovladani ofuku, ale ani pristrojova deska fyzicky nemela ofuky na celni sklo. Klimatizace byla zapnuta stale, …

24. Zahájeno uživatelem psurn,

Ahoj, na svoji FI jsem zakoupil tyto kryty ale při pokusu o jejich montáž jsem zjistil, že mi na auto nepasují. Nevíte někdo, na který vůz Škoda by vlastně měly být. Rád bych je nabídl k prodeji.

25. Zahájeno uživatelem kuba26,

Nevite prosim jak se jmenujou tyto poklice? Udajne jsou to original skoda 15'' ...

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 9,1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.