Přejít na obsah

Elektrika

579 témat v tomto fóru

• 107 odpovědí
    • 133.7k zobrazení
  1. LED osvětlení SPZ 1 2 3 4 9

• 202 odpovědí
    • 208.2k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 12.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
  2. Zhasnuti palubovky

• 1 odpověď
    • 8.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
  3. Svetla na vlecke

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 43 odpovědí
    • 37k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 8.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 44.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 5k zobrazení
  4. Dobíjení Sup II

• 7 odpovědí
    • 6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.9k zobrazení
  5. poskodena kabelaz dveri

• 7 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 8.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Lehce bych to osmirkoval a natřel černou barvou odolnou teplotám. Je to zajímavé, jak se to mohlo stát. Mě napadlo, jestli jsi třeba někde déle neparkoval a nebylo to přimáčklé i se sněhem na krytu po jízdě, tak si myslím, že by se to mohlo stát. 
    • Díky za reakci. Šrouby jsou hodně orezlý, přiznám se že klasickým očkem jsem to ani raději nezkoušel protože jsem měl obavy o strhnutí. Existují a objednám si ploché očkové klíče se šestihranem. Tím si říkám že by to s trochou štěstí mělo jít. Pokud by se to stejně protočilo, tak bych asi hlavu odsekl a přidělal ho prozatím na dva šrouby do výměny ložiska, tak jako to plánujes. Jinak v tom místě, které máš nabarvené stříbrnou, já mám ten plech již prasklý.
    • Na žádnou pružinku ve filtru si nevzpomínám, ale je to už delší čas, co sem tom měnil.
    • Pokud je tam šestihran a nejde s tím otočit očkovým klíčem, tak se to rozumně sundat nedá.  V ose se k tomu šroubu přes náboj nedostaneš a z té zadní strany se to odvrtat nedá.  Já jsem to vyřešil tak, že jsem očistil a nalakoval ty krycí plechy, co už tam byly.  Zkusím ty šrouby odvrtat, až budu někdy měnit ložisko.
    • Já bych takovouhle prkotinu neřešil a pokud ano, tak bych si to natřel a nikoho se o nic neprosil. Cesta nejmenšího odporu.    Osobně myslím že 1) pokud by se kryt dotýkal vany motoru, tak by byly vydřené ty podélné "drážky", ne celá plocha. A za 2) vada byla odřená už z výroby, na kryt napršela nebo nacákala a stála na něm voda a proto vana zrezla.
  • Vytvořit nový...