Přejít na obsah

Exteriér

Vše co je zvenku - Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd.

89 témat v tomto fóru

• 16 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 6.3k zobrazení
  1. Skrabance a tuknutia

• 6 odpovědí
    • 9k zobrazení
  2. SPZ rámeček bez reklamy

• 9 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
  3. Sterace a ostrikovace 1 2

• 36 odpovědí
    • 18.2k zobrazení
  4. Střecha a lakovaní

• 1 odpověď
    • 829 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.4k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 13.3k zobrazení
  5. střešní okno

• 2 odpovědi
    • 3k zobrazení
  6. Střešní stan

• 5 odpovědí
    • 10.3k zobrazení
  7. Tažné zařízení

• 6 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5k zobrazení
  8. Tažné zařízení Yeti 1 2 3

• 54 odpovědí
    • 37.4k zobrazení
  9. Tuning 1 2 3 4 5

• 101 odpovědí
    • 57.9k zobrazení
  10. Víčko nádrže

• 2 odpovědi
    • 4.6k zobrazení
  11. vnejsi zpetna zrcatka

• 0 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 5.9k zobrazení
  12. Vyhrievane PREDNE SKLO 1 2

• 29 odpovědí
    • 21.3k zobrazení
  13. Výměna 17 za 16

• 2 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
    • 49 odpovědí
    • 33.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 6k zobrazení
  14. Yeti FL Bi-xenon

• 6 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
  15. Yeti kryt B sloupku

• 2 odpovědi
    • 4k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 10.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím, vím že toto forum je jen pro Škodovky, ale toto se týká spíše DSG, tak jsem si dovolil dát dotaz i sem. Pokud to nějak porušuje pravidla, tak to klidně smažte.   Zdravím, jsem majitelem Seat Leon FR 1.4 s DSG a přijde mi, že odezva na plyn je u režimu "S" (na který jezdím z 95%, "D" za mě zbytečně motor podtáčí) při rozjezdu strašně pomalá - přitom dle toho co jsem pročetl na internetu, tak na S-ko by měl být plyn citlivější.   Situace A - mám zařazeno "D" a chci se rozjet z nuly z volnoběžných otáček (křižovatka atd.) - dám pocitově 10-15% plynu - auto prakticky okamžitě reaguje zvýšením otáček a úměrně tomu se auto okamžitě rozjíždí a je cítit "zátah"   Situace B - to samé (rozjezd z nuly) akorát mám zařazeno "S" - dám pocitově 10-15% plynu - otáčky se sice zvýší ale s delší prodlevou - auto se se znatelně delší prodlevou začíná rozjíždět, ale není cítit ten samý "zátah" jako na D,  pocitově jako kdyby jste v manuálu měli spojku puštěnou jen trochu a ne a ne se rozjet - "dlouho" (2-3 sekundy) trvá než auto přeřadí na 2ku     Ve výsledku musím při rozjezdu na S-ko dát víc plynu, ale hlavně mě zaráží ta dlouhá odezva na plyn a to že necítím že auto "táhne" při rozjezdu.   Spojky i olej jsou měněny minulý rok, žádnou chybu převodovka nehlásí.   Vyřešilo by tento problém nahrání nového SW převodovky? Pokud ano, kde ve Zlínském kraji by to byli ochotni udělat?   Díky moc.
    • Ukazatel samozřejmě přesný bude, od toho tam je. Navíc se jedná o nové auto, nemá cenu spekulovat, zda funguje správně, či ne.    Nevím, zda máš auto jako služební, nebo je tvoje třeba na operák, nebo je tvoje jako soukromé auto, ale osobně bych ti doporučil udělat kompletní výměnu oleje vč. filtru, ten nájezd je pro první výměnu u nového auta akorát. S největší pravděpodobností by zvýšená spotřeba oleje měla ustat, vzhledem k tomu, že se motor zajížděl. 
    • › Elroq s novým designovým jazykem Modern Solid přesvědčil mezinárodní odbornou porotu› Vítězství znamená celkově 18. ocenění Red Dot Award pro značku Škoda› Elroq a jeho design má pozitivní ohlas u zákazníků, kteří do konce března učinili více než 45 000 objednávek› Slavnostní předávání cen proběhne 8. července v německém Essenu Red Dot Award Nová Škoda Elroq získala prestižní cenu Red Dot Award za vynikající produktový design. Red Dot Award je jedna z nejvýznamnějších designérských soutěží na světě. Elektrické kompaktní SUV je prvním sériovým modelem značky Škoda, který plně implementuje nový designový jazyk Modern Solid. Ten se vyznačuje propracovaností, funkčností a autentičností. Elroq tak navazuje na […] Článek Nová Škoda Elroq získala prestižní cenu Red Dot Award se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Mám full led bez matrixu.  Když nastavím -High beam assist  a  AFS:FLA: Fernlicht ueber AFS tak po zapnutí dálkových mi vypíše hlášku chyba light assistentu
  • Vytvořit nový...