Přejít na obsah

Motor

Vše o motoru, a výfucích, poruchy, úprav

27 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 7.6k zobrazení
  1. Jaký motor pro Yetiho? 1 2 3 4

• 81 odpovědí
    • 75.5k zobrazení
  2. LPG

• 0 odpovědí
    • 10.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
  3. Výměna spojky

• 0 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
  4. Výměna převodovky

• 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 9k zobrazení
  5. EGR Ventil

• 8 odpovědí
    • 7.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5.1k zobrazení
    • 25 odpovědí
    • 17.1k zobrazení
  6. Jízda v terenu

• 7 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 7.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
  7. 7°DSG

• 9 odpovědí
    • 13.1k zobrazení
  8. Yeti spojka

• 17 odpovědí
    • 14k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 8.3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 32.3k zobrazení
  9. Druh spojky 1.2 TSI

• 1 odpověď
    • 7.7k zobrazení
  10. Houkani spojky pri zaberu

• 0 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
    • 82 odpovědí
    • 51.5k zobrazení
  11. Problémy s DSG

• 18 odpovědí
    • 21.3k zobrazení
  12. závada spojky

• 6 odpovědí
    • 11.5k zobrazení
    • 40 odpovědí
    • 28.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím Vás, chcel by som sa opýtať na cúvaciu kameru.   Mám Fábiu 4 09/2024 asi pól ročnú a zaujímalo by ma či sa dá nastaviť cúvacia kamera niekde a to pruhy čo ukazuje aby sa pohybovali v smere zatočenia volantu, totiž keď cúvam tie pruhy nemenia smer, na priloženej fotke sú tie zelené.   Prikladám video čo som našiel na webe, narýchlo nájdené, nie je to škoda ale vidno ako sa pruhy, čiary  natáčajú pri cúvaní.   Viem to nastaviť niekde v infotaimente alebo nejako dať dokódovať do auta?? /sám, servis???/   Systém mám updatnutý no nikde som to nenašiel túto možnosť nastavenia. prikladám fotku ako to mám v aute pri cúvaní + odkaz na video ako by som to chcel mať nastavené.   https://www.youtube.com/watch?v=S28ZCvEmSUM&ab_channel=E-guideRenault   ďakujem
    • No... Pánovi nezávidím. Ale myslím, že by se mu auto dost "opravilo" samo, kdyby si přečetl návod... Blind Spot mu funguje podle mě dobře (aspoň z toho kousku v reportáži), protože totiž má fungovat jinak, než on popisuje - svítí že nesmí přejet, né, že může (předpoklávám, že Vám neříkám nic nového). A pokud jede rychleji, tak se nerozsvítí, funguje to pouze pokud auto předjíždí pomalu.  Emergency assist se ozve asi až po 30s, takže je otázka jestli to opravdu nefunguje a bylo tam jen 5s abychom se na něj nekoukali jen tak nebo čeká že to bude fungovat okamžitě? Vyhřívání zadních sedaček - zamknuto v infotainmentu?   Neříkám, že je auto celé v pořádku, vypadávající kamera samozřejmě rozporovat nejde a brždění při předjíždění je tak akorát zavinit nehodu...  Chování škodovky taky není takové, jaké bych od takového výrobce čekal... Kdyby si s tím dali práci, ne jen update sw, třeba by se na to přišlo, že to nepoužívá úplně dobře...
    • Dobrý den, po opravě vozidla v servisu jsem našel pod kapotou se povalovat silikonové víčko. Podle všeho se jedná o krytku odvětrávání mechatroniky, která nebyla upevněna zpět. Poradí mi někdo, kde se ve vozidle Scala tato mechatronika a místo odvětrávání nachází, asi by to neměl být problém víčko zatlačit zpět. Pro ilustraci přikládám foto víčka. Děkuji.  
    • Světlomety se vyrábějí v Polsku. Dokonce jsou v nich z výroby jakési vlasové cca 4 mm dlouhé nečistoty. Chtěl jsem to reklamovat, ale vyskytuje se to u více modelů, například i nový Superb má v okolí čoček Matrixů nečistoty, funkci svícení to nebrání, zatím. 
  • Vytvořit nový...