Přejít na obsah

Autohifi, Navigace

Rádia a vše kolem duc duc

68 témat v tomto fóru

• 7 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 7.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
  1. AUX IN na SWING-u

• 6 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
  2. Swing návod.

• 5 odpovědí
    • 11.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
  3. Umiestnenie GPS anteny

• 4 odpovědi
    • 21.8k zobrazení
  4. Autorádio Amundsen

• 4 odpovědi
    • 7.5k zobrazení
  5. Soundsystem

• 4 odpovědi
    • 4k zobrazení
  6. Sundání tapecu

• 4 odpovědi
    • 4.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 10.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 8.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 28.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 8.2k zobrazení
  7. Amundsen+ DVD

• 2 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 964 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 6.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj. Za mě zaleží na tobě, podíval ses na řemen v jakém se stavu ?  vydavá ti pumpa nějake zvuky při nastartovaní nebo ti znovu teče ?  pokud ne je to čistě na tobě a pro tvuj klid, origo škoda má limit 210 tkm na výměnu. Pokud si auto necháš dalších 100 tkm, proč ne, jinak origo neorigo. viz. můj přispěvek víše, ten řemen co tam byl před výměnou byl contitech a co jsem měnil byl taky contitech, ale to bylo na olejovem čerpadle, ty rozvody co se tam dávají musí někdo vyrobit (třeba contitech), takže máš stejnou kvalitu jako original akorát jsi to koupil v krabičce contitech a ne v original krabičce. o Pumpě se nabavím, dával jsem taky origo, když jsem to cca před rokem dělal, a byla to nějaká značka napsana na pumpě kterou jsem ani v autodílech nedohledal např v kelly, sag atd.  Za mě proč ne. 
    • Hláška, "Jsou k dispozici nastavení uživatele. Chcete je převzít?" mi vyskakuje taky. Ale pozice bederní opěrky se neukládá do paměti sedadla (a tím ani do profilu uživatele) - dá se to vyzkoušet tak, že si "rozhodím" nastavení sedačky a pak si nastavení obnovím z paměti - vše se nastaví dle uložených poloh mimo polohy bederní opěrky.
    • Jel jsem podobně, v závěsu, pásmo 110 - 130, občas i víc, a výsledek za mě fajn 
    • Ano ano, to nabíjení je takhle za mě fajn, člověk nemá pocit, že tam nepatří; tuhle benzinku znám dobře (v opačném směru totéž), takže o nabíjení bylo předem rozhodnuto, navíc spojeno s obědem a vyvenčením psa, což je s ohledem na les hned vedle v pohodě....   Ani nemám pocit, že bylo potřeba zvolnit, v DE i v PL byl svátek stejně jako u nás, takže všude plno + plno limitů na 120.    
  • Vytvořit nový...