Přejít na obsah

40 témat v tomto fóru

1. Zadní podběhy 1 2 3 4 7

• 170 odpovědí
    • 119.8k zobrazení
  2. Jaké přední kotouče 1 2 3

• 52 odpovědí
    • 27.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 590 zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 13.9k zobrazení
  3. Vrzani na nerovnostech

• 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
  4. Dojezdové kolo

• 3 odpovědi
    • 7.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 31 odpovědí
    • 19.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
  5. Demontáž výfuku

• 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
  6. Ruční brzda

• 18 odpovědí
    • 11.1k zobrazení
  7. Kryt pod motor VW UP! 1 2 3

• 54 odpovědí
    • 31.8k zobrazení
  8. Zadní kotoučové brzdy

• 2 odpovědi
    • 4.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 8.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
  9. Silentbloky

• 0 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 31 odpovědí
    • 25.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.2k zobrazení
  10. Tlumiče

• 11 odpovědí
    • 5.8k zobrazení
  11. Prasklinky na pneu

• 10 odpovědí
    • 8.6k zobrazení
  12. Pískají brzdy

• 6 odpovědí
    • 13.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5.8k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 20.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Z diagnostiky moudrej nejsem, ale tohle vypadá na špatně nalepenou gelovou podložku. Jestli ji ovšem vůbec nalepili novou, nebo ji nenalepili vůbec...   ,
    • @HejVasek Tak to jsem tam měl to samé, kromě síťového programu  Jako "skvělý" jak jsou tyhle věci transparentní, člověk ani neví co vlastně dostat má a co ne...
    • Snažil jsem se najít ale podobné téma jsem s SII nedokázal najít. Pokud tu je, tak omlouvám a prosím o přesměrování.   Měnili mi sklo a zdá se mi, že blbne dešťový ale i světelný sensor. Při stejným nastavení stírá občas jak divej a hned zase dlouho nic. Občas se i při přímým sluneční svitu slouho nevypnou světla (po sepnutí v tunelu) Jasný, ideálně reklamovat, ale ta garáž je dost daleko a na dlouho, tak jsem si říkal, že bych se do "opravy" pustil sám. Po přečtení dílenské knihy mi nepřijde, že by mělo bylo složité sensor sundat a zkontrolovat. ALE trochu se bojím poškození gelu při sundavání čidla. Neporadí někdo zkušenější na co si dát pozor?   Ještě jsem si říkal, že bych ve VCDS předem zkontroloval, jestli mám správně nakodované sklo. Je na skle nějak označená barva a typ, co má být v kodování nastaveno?    
    • Díky... Zkusím to tedy reportovat u Tomtoma.. Jiné adresy zatím bez problému, pouze na tuto - Hotel U Kociána se navigace netrefila. A to si našla v databázi nejenom tento název, ale tuším, že i číslo popisné... A stejně mne zavedla úplně jinam... Ještě, že se trefila alespoň do lokality...😀 Tak jsem jim to odreportoval...🙂 Snad to opraví a někomu dalšímu to pomůže...
  • Vytvořit nový...