Áno, ja som ten silný protivietor cítil na D2 z Bratislavy smerom do Brna. Okamžitá spotreba bola ako keby som išiel o cca. 30 km/h rýchlejšie.
Ja som išiel za vami s ACC nastaveným na 140 km/h so vzdialenosťou na dve čiarky. Keď si sa pri predbiehaní rýchlo zaradil späť do prvého pruhu, tak radar stratil auto pred sebou a vždy sa to rozbiehalo, a keď som to nastavil na tvoju rýchlosť, tak si sa mi občas vzdialoval pri akcelerácii, lebo mám ACC nastavené na Eco a vtedy to akceleruje pomalšie, viac plynule.
Ale som rád, že som ti doprial aspoň trochu svetla, aj som. Si všimol, že pekne pred tebou osvetlujem pravú stranu. 😎
Tak pánové, ollaf má pravdu, Karoq Selection neumí přepínat dálková/tlumená světla. V infotainmentu položka Light Assist není. Při nastavení ovladače světel do polohy "auto" a následném zapnutí dálkových světel se zobrazí kontrolka dálkových světel bez symbolu "A", tak musím přepínat ručně. Se z té Škodovky fakt picnu. By mě ani ve snu nenapadlo, že tohle nepůjde, pač tohle umí i 3-letý obyčejný Hyundai i30 za poloviční cenu Karoqa.