Ostatní
139 témat v tomto fóru
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda riziko krádeže LED světel z auta je srovnatelné s tím, jak se kradou xenony. Díky té dělicí příčce bude asi potřeba demontáž nárazníku ( ?). Díky.
-
-
- 18 odpovědí
- 5,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím všechny čtenáře, Mám vůz octavia 3, stáří cca 10měsíců, tj v záruce, začala se mi objevovat chyba start-stop systému, dal jsem vozidlo do servisu škoda, ale tam si nevědí rady, prý se vozidlo bude posílat k výrobci do škoda MB, je to tak normální postup? jsem bez vozu již 14dní, díky za info.
-
- 4 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Na co se pri prebirani noveho vozidla podivat, co zkontrolovat, co vyzkouset, na co se zeptat?
-
-
- 21 odpovědí
- 7,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Co na to říkáte http://www.skoda-auto.cz/bezstarosti/bezstarosti
-
-
- 173 odpovědí
- 45,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Zdravím, Mám možnost odkoupit firemní Octavii III Combi (7/2013) Elegance 2.0 TDi 110kW DSG, najeto 175tis, servisní knížka, pravidelný servis za 290tis včetně DPH. Nemám s naftovými motory žádnou zkušenost a 175tis km je docela dost. Na druhou stranu věřím, že vydrží ještě spoustu desítek/stovek tisíc km. Zajímal by mne Váš názor, jestli spíš jít do této Octavie nebo raději novou Fabii Combi Style, 1.2 TSI 66 nebo 81 kW manuál. S nějakým příslušenstvím navic za cca 360-380tis. Auto je určeno jako rodinné (zatím máme jedno malé dítě). Jeté větší, levnější nebo nové, menší dražší? Díky za jakýkoliv názor:) Sent from my iPad using Tapatalk
-
- 24 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdarec, jde nějak udělat, aby park assist hledal místo i vlevo? Když parkuji v u obchodních center, tak by se to docela hodilo. Nepovedlo se mi to ale nikdy navolit. Díky!
-
-
- 2 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, mam taky relativne laicky dotaz. Casto vidim na youtube videa, ako RSa elegantne (aspon pri dragu) GTIcku zdrhne. Ako je to mozne? Maju rovnaky motor a GTI je mensie, lahsie... Nechapem....
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všem, mám novou OIII 1,6TDi 66kW a od začátku mě štve nějaké divné pískání. Bohužel, ozývá se jen občas, pocitově to jde z masky (čelní části auta) a je to zřejmě způsobeno aerodynamickým prouděním vzduchu, neboť otáčky motoru ani ventilátoru topení na to nemají žádný vliv a navíc, pocitově to jde někde z předku auta... Nejvíc je to slyšet při jízdě na volnoběh z kopce, se zvyšující se rychlostí pískavý zvuk nabírá na intenzitě, se snižující se rychlostí slábne... Vylučuji tedy pískání řemenice, ložiska apod., navíc dodávám, jde o nové auto. Už jsem pod tím i ležel, ale nic zvláštního jsem nenašel a problém je, že to dělá jen občas... Jinak už jsem dávno na reklam…
-
- 1 odpověď
- 5,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravim nenajde se tu někdo kdo se setkal stím že chtěl ukončit předčasně operativní leasing?nebo někdo kdo by měl zájem na rok ho přenechat? Jedná se o škoda octavia III 1.2 tsi 77kw
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
OCIII, 1,4TSI r.v.2015, když naleju kapalinu do nádržky, tak pod autem v místě pod tou nádržkou se mi objevuje vytečená kapalina. Nemá někdo obdobný poznatek? Díky.
-
- 2 odpovědi
- 3,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zajímá mě, jak správně zajet nové auto, konkrétně OIII RS TDI. Jezdit nejdříve v nízkých otáčkách nebo hned v celym rozsahu otáček, jaký máte zkušenosti?
-
-
- 22 odpovědí
- 8,7tis zobrazení
-
-
bude nějaký problém na STK a ME když budu mít na klasické octavii III combi výfuk z RS nalevo i napravo originální díl akorát trochu upravené trubky aby tam seděl.
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
viděl jsem u prodejce Sadu obalů na pneumatiky "na živo" a překvapila mě mile kvalita.... Máte už někdo koupeno? jsou nějaké zkušenosti?
-
-
- 25 odpovědí
- 8,7tis zobrazení
-
-
Zdravím. Mám takový problém,že když stojím k večeru s autem bokem na sluníčko, a podívám se zevnitř skrz ty boční skla na to sluníčko tak v tom skle je vidět,jako by v něm bylo mraky malých teček. Prvně když se na to podíváte ,tak si myslíte jako by někdo stříkal auto a ten prach šel na okna. Ale je to v těch sklech.Kdyby jste měli někdy náladu tak se mě u vašich aut na to koukněte,abych to mohl reklamovat.Zajímavé je na tom ,že to mají jenom boční.Skla jsou samozřejmě umyté.Děkuji,jsem na prášky.
-
- 15 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
Ahoj, chci se jen zeptat, jde u 1.4tsi nějak zvýšit zvuk odfouknutí? Včera okolo mě jela nějaká benzínová O3 a decentně funěla a znělo to fakt příjemně. Díky
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, kdysi na tomto fóru byl k nalezení prográmek, kde se zadal VIN a on vyhodil výbavu. Nevíte kde jsem to tenkrát našel???? Mockrát děkuji.
-
- 5 odpovědí
- 5,9tis zobrazení
-
-
Po dvou měsících s novým autem mne čekalo překvápko v podobě z výroby nenaplněné klimatizace. Nesetkal jste se s tím už někdo taky?
-
- 15 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Má někdo představu o tom, co by to mohlo být? Dneska jsem si hrál s konfigurátorem RS, jestli jsou už dostupná kola Xtreme 19" a když je zvolím, tak jako u jediných mi vyskočí tohle okno (viz screen).
-
- 7 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj,tady je spousta lidí od značky,kteří mi snad pomohou s problémem.Koupil jsem si poprvé v životě nové auto,mám záruku 5let od škodovky,jedná se mi o vůz O3 1.4TSi...všechny moje auta v minulosti byli do jisté míry upravené,je to takový můj koníček-individualizovat svoje auta,aby nebyla tuctová.Bavíme se o vkusných úpravách např. ve stylu doplňků ze sportovních modelů značky v tomto případě OIII RS,ne tuzingové výtvory:-) Zajímalo by mě reálný pohled na věc,jak je to u nových vozů s tovární zárukou a úpravama.Protože každý z mého okolí cokoliv bych chtěl udělat na autě,tak hned vyhrkne:Neblbni,máš to v záruce,cokoliv se stane si v háji a záruka padá...jak je to ve skut…
-
-
- 13 odpovědí
- 6,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, normálně by mě to ani nenapadlo, ale jednou si tak jedu a dobržďuju v koloně na semaforu a naráz bum bum. Říkám si, co mi to tak může cestovat v kufru, když tam nic není. Zastavím, podívám se na rezervu, jestli není uvolněná a nenaráží, pak se náhle opřu o spodní nárazník, auto se zhoupne a ozve se šplouch šplouch. Nafta v nádrži šplouchá, že to snad ani není pravda. Tohle moje Oktávka 2 nedělala, proč zase je trojka ohulená tam, kde se na první pohled nevidí. Nádrž je o 15 l menší, najedu na ni sotva 850 km, někdy i méně (O2 = 1100 km/nádrž) a ještě ty příšerné zvuky. Nechci si ani představit, když jedem parta přátel, já je vezu vzadu, nemáme puštěné rádio,…
-
-
- 10 odpovědí
- 10,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim. Otazka: Pri startovani motora sa zobrazi na displeji take 3 akoby pneumatiky a po chvilke zhasnu. Co to presne je? Preco su len TRI? Viete nieco o tom popisat, nenasiel som nic v navode. Dakujem.
-
-
- 11 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Tak mě napadlo založit téma na srovnání OIII a Vašeho předchozího vozu. Co vám ve srovnání s OIII vadí, z čeho jste nadšení atd. Za sebe budu srovnávat mé osobní pocity s 4 měsíce provozovanou OIIFL s 1.2 TSI s mou 3 měsíce provozovanou OIII 1.4TSI Ambition plus Plusy: + sportovnější a pocitově jistější podvozek (ano i na klice) Chtěl jsem auto tvrdší a je mi dopřáno. Sedí jak přibité. + prostorově větší a vzhledově prémiovější auto + na dobrých cestách akusticky tižší a pohodlnější + řízení a řazení - řízení konečně lineární bez mrtvé polohy kolem středu, řadička více po ruce + design Po úvodních rozpacích se mi líbí. Teda až na kosočtverce u SPZ, škoda…
-
-
- 47 odpovědí
- 9,9tis zobrazení
-
-
Při koupi nové Octavie III jsem si nechal u autorizovaného prodejce namontovat zamykání zpátečky typ CONSTRUCT CV 028-010. Je rozšířené o zamykání přední kapoty (bowden, závora zajíždí do nově přidělaného oka kapoty, ovládání jedním klíčkem spolu s zamknutím zpátečky). Cena asi 9000,- + 1500,- montáž. Nic mimořádného, dávám to sem ale proto, aby si případní zájemci o montáž tohoto typu zabezpečení dali pozor na přesné nastavení. Stalo se mi, že závora při zamknutí ani neprošla skrz oko, natož aby zajela na druhé straně do protikusu (viz foto). Došlo sice k zamknutí kapoty, ale s daleko menší pevností (jen letmo uchycená závora...). Až když mne napadlo zamknout při ote…
-
-
- 28 odpovědí
- 10,7tis zobrazení
-