Dobrý den, mám problém s oktavkou, při rozsvícení parkovaček se objeví kontrolka mlhovek, ale parkovací světla normálně svítí a mlhovky ne.
Plus mi nejdou přední mlhovky a to elektrika, pojistky a žárovky jsou v pohodě.
nemuze to byt ve spínači světel?
Dobrý den, mám podobný problém. Octavia iV, r.v.2020 a po zamknutí vozidla po chvíli zhasne displej, ale rozsvítí se na infotaimentu ikony HOME a MENU a současně s tím stále svítí zelená dioda u SOS tlačítka. V servisu přehrán SW a stejně nepomohlo. Neví si rady.
Vypozoroval jsem, že když vozidlo znova zamknu (opakovaně) a "proberu" ho, tak se poté vše zhasne. Přesto někdy zůstane svítit jen zelená dioda u SOS tlačítka.
Je to ale otravné a funguje je to jen někdy. Prosím nesetkal se někdo s tímto? Děkuji předem za radu 😀
K origo radiu nejlepe sedi origo reproduktory, z ahifi jsem nebyl spokojen ani s drazsimi sadami, bohuzel.
Ty Scala repro maji dnes cislo 3V0035411J. Sedi jako original, takze jen prohodit (přenýtovat), jedina zmena, je, že maji jiný konektor, takze jen redukce, abych nezasahoval do puvodni kabelaze. Dal jsem ty same i zadni a maximalni spokojenost. Nějaké fotky mám, doplním. Dával jsem je kvuli doporucenim na jinych forech a opravdu moc prekvapily, hraje to uplne diametralne jinak. Hertz tak pěkne nahráli, ac jsou mnohonásobně dražší. Cena obou cca 2000tis, chtel jsem to jen na zkousku a uz kvuli ceně jsem od nich vůbec nic neočekával. Made in China versus Made in Czech je znát a není to blacebo nebo nějaká zášť vůči číně. Výškáče jsem nechal původní. Tak to ten, co je vyhodil, bych bral hned. Díky ten mřížkám jsou vyšší (dají se sundat) a nechal jsem je tam, vejde se to tam. Vkládám fotku z webu jak vypadají, v pracovním PC mám fotky ze svého auta.