Přejít na obsah

Motor 1.6 MPI

1029 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 8.2k zobrazení
  1. čidlo vačky

• 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
  2. Čím to je

• 2 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
  3. co by to mohlo byt ?

• 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 30 odpovědí
    • 8.4k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 12.4k zobrazení
  4. Co to jsou za divné zvuky?

• 2 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 8.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
  5. Cukání - co vyměnit ? 1 2

• 48 odpovědí
    • 14.8k zobrazení
  6. Cukani (1,6 AKL)

• 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
  7. Cukání motoru

• 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení
  8. cukání motoru 1,6 1 2

• 40 odpovědí
    • 61.1k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
  9. Cukanie 1,6 75kW 1 2

• 46 odpovědí
    • 33.4k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 8.6k zobrazení
  10. cvakani

• 4 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 5k zobrazení
  11. Cvakani z motoru.

• 6 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 8.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Toyota má několik důvodů, proč účtovat za Supra A90 Final Edition mnohem více. Nejen, že je to konec řady pro aktuální sporťák, ale kromě jiných hardwarových vychytávek přináší i výrazné posílení výkonu. S výrobou omezenou na 300 kusů pro Evropu a Japonsko by neměl být opomenut ani faktor exkluzivity. Vzhledem ke stále přísnějším emisním předpisům v Evropě už možná nikdy nebude existovat takové auto. Cena je šílená Přesto stojí za téměř 100procentní prémii oproti standardnímu šestiválcovému modelu? Ceny za labutí píseň Supra jsou v Německu, kde si zákazníci musí vybrat 142 800 EUR, tedy cca 3,5 milionu korun. Pro srovnání, […] Článek Finální Toyota Supra je nehorázně drahá se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Teklo to za plastovým kolinkem . Použil jsem nerezové kolínko a redukci viz výše a je bez problémů.  Oprava za pár kaček. Diky moc za inspiraci
    • Dobrý den chlapi. Prosím, vas, jdou přední ložiska nalisovat bez přípravku, nebo je přípravek nutný? Muj švagr je mechanik a normálně mi je chce nalisovat. A to se prej nemá. Děkuji moc za info 
    • @Superb94 červený - Opava a okolí a kolem ostravy jezdí ice tea @bazycek  Jinak na salonech taky mají tyhle barvy, Ale klidně se přijeď podívat.
    • Zapomněl jsem zmínit, že se to dělo převážně v situaci, kdy jsem drknul do konektoru který byl zapojen do auta. Najednou to celé spadlo a opravdu pomáhalo jen auto chcípnout, vystoupit a zamknout. Myslel jsem si, že je špatný konektor v autě, ale když ho používala moje přítelkyně s iPhonem a kabelem od Applu, tak vše fungovalo a nic se neodpojovalo. Zkouším tedy jiný kabel, uvidíme, jestli to pomůže.
  • Vytvořit nový...