Interiér
Vybavení a úpravy interiéru
120 témat v tomto fóru
-
Ahojte, Jak jsem na tom u Fábie III s pazvuky? Myslím, že je na tom Fabie III velmi dobře, proti tomu co jsem četl ve vlákně o Rapidu. Já se jen nemůžu zbavit občasného lupnutí někde za budíky při přejezdu ostřejší příčné nerovnosti.
-
-
- 377 odpovědí
- 137,2tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
-
Tak asi týden mi při každém sešlápnutí spojkového pedálu příšerně zavrže, je to dost nepříjemné. Páka pedálu je z umělé hmoty tak někde v uložení pěkně vrže plast o plast. Mám s tím otravovat servis nebo tam "někam" stříknou WD40? díky
-
-
- 23 odpovědí
- 25,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, Fabia III 1.0TSI 70kw 2018 Style. Za sklem na palubní desce mám nějakou věc a netuším k čemu slouží, dokáže mi to někdo vysvětlit? (zobrazeno na ilustrační fotografii) Děkuji.
-
-
- 13 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Tip na rohože, nyní jsou ve slevě, momentálně tedy nedostupné, ale ráno jsem ještě objednal, tak asi stačí pohlídat. Jelikož řidičova je již děravá, zima na krku a starší v inzercích když se ukáže, tak jsou taky děravé a ještě dražší jak nové, nerozumím cenové politice prodejců. Tak kdyby někdo potřeboval, tak viz odkaz. Gumové koberce Fabia III – přední | Oficiální E-shop Škoda Auto
-
-
- 6 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
Dobrý den Spadl mi do výdechu klimatizace pod čelním sklem airpod/sluchátko. Asi to spadlo někam hlouběji. Prstem to nenahmatám. Nějaké rady jak to dostat ven ?
-
- 3 odpovědi
- 944 zobrazení
-
-
Zdravim chci si pořídit loketní operku do fabiia 3 (2015) ale nejsem si uplně jistly jestli je to dobrý nápat co jsme si vybral pišou snadná montáž ale nevím nechi dávat za ní pomalu 4tisíce nechce tak co na to řikate http://www.loketky.cz/skoda-fabia-3--sk260/loketni-operka-skoda-fabia-3--sk260/ Díky za radu za tu druhou je to dost penez http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-loketni-operka-original-6774cz328/
-
-
- 113 odpovědí
- 62,9tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zde bych rad diskutoval ruzne slunecne clony (ne folie) na zadni okna fabie a pripadne i clonu na predni sklo. Konkretne me vic zajima fabia combi, ale nevylucuji diskusi clon pro hatchbag. - Originalni pry existuji (6V9064363 za 761,- a na zadni"trojuhelnik" 6V9064362 za 610,-), ale nejsou k sehnani. Ani s pomoci googlu jsem nenasel obrazek, jak vypadaji. Mate nekdo nejake zkusenosti? - Nasel jsem milotec 0078395 ABC , ktera ale stoji kolem 5000 kc za kompletnou sadu, co mi prijde nejak moc penez... - Shendi SC039 kolem 900 kc, ale pouze na okna zadnich dveri. Clona predniho skla - je lepsi vnitrni, nebo vnejsi? Jakou pouzivate? Mel jsem tesco harmonikovou clon…
-
-
- 45 odpovědí
- 20,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdar chlapi, od jaké výbavy má Fabia III klimatizovanou schránku před spolujezdcem nebo má Fabia III vůbec klimatizovanou schránku? Zdá se mi, že v kastlíku mám větší teplo než v interieru. Dá se to vůbec vyzkoušet za tohoto počasí nebo to musím vyzkoušet až v létě? Díky
-
-
- 42 odpovědí
- 26,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Teraz som si všimol, že mi nejde zamknúť volant. Môžem točiť koľko ide z jednej strany na druhú, ale volant sa nezamkne. Žiadna kontrolka mi nesvieti ani nebliká. Má niekto podobnú skúsenosť?
-
-
- 5 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim, dovolim si pridat sa k teme aj ked to priamo nesuvisi s pelovym filtrom ale cisto klimov, vzduchotechnikou. Mam problem na manualnej klime, fabia III rv. 2016. Po precisteni klimy v skodovke mam stale problem so zapachom. Avsak ked vypnem klimu a ked ju dam iba na vzduch z vonka. Ked je zapnuty vnutorny okruh bez klimy vsetko je ok. Daval som to vycistit najprv to vycistili sprejom potom vraj ozonom. Stale vsak mam tento problem. Co som si nevsimol je odtok z klimy ked je zapnuta. Spomenul som im ci nahodou nemoze byt upchata hadicka na odtok. Vraj nieje. Da sa to overit mne ako uzivatelovi auta nejako? Nejaka rada ako postupovat pripadne na co sa p…
-
-
- 69 odpovědí
- 38,6tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Dobrý den, mám problém s manuálním posunem sedadla spolujezdce na škodě Fabia III. Je možný, že mi do kolejnic něco zapadlo. Sedadlo jde posunout dopředu úplně, ale dozadu jen do půlky. Přemýšlel jsem nad celým demontováním sedadla, ale přední šrouby se mi při posunu neobjeví. Měli by jste prosím někdo nějaký nápad co ted dělat?
-
- 2 odpovědi
- 631 zobrazení
-
-
Dobrý den, mám takový problém. Na fabii r.v. 2021 mám zaseklý zámek řadící páky. Nevím jakým způsobem se to stalo, ale je to zamknuté při zařazeném 1. rychlostním stupni. Teď nejde odemknout. Mohl by mi někdo poradit ?
-
- 1 odpověď
- 1,2tis zobrazení
-
-
Chtěl bych dodatečně pořešit výhřev zadnice a zad , dodělání kvůli záruce je možné jen v ofiko servisu a nechci nic levného co by mohle odpálit pojistku, myšleno takové ty marketové za 2 kila. Našel sem něco takového, viz odkaz dole, je to celopotah ne jen držení gumkama co by se asi kroutilo. Jak to máte pořešené vy na zimu. Sem asi rozežraný z druhého auta co mám.Tam sem si to nechal za desítku dodělat je to 3 stupňové na obě přední sedadla je to fakt dobrá věc než se auto roztopí mám záda pěkně vyhřáty za pár minut, pak to ztlumím a tak po chvice vypnu. Nechcu do fabky cpát zase tolik peněz za obě sedadla (volal sem do servisu ) zas ta samá cena. http://www.au…
-
-
- 20 odpovědí
- 11,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdar všichni. Vím, že je to hodně krkolomné, ale zbyl mi dvojramínko volant z karoqa 2020 a manželka má fabii 3 z roku 2019 s umělohmotným volantem.. Napadlo mě, jestli by tam nešel "naoslit" ten zbytný.. Samozřejmě bez multifunkcí, jen jestli by fungovalo troubení a volantový airbag. Dokáže mi na to někdo odpovědět? Díky
-
-
- 16 odpovědí
- 8,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, je nějaká možnost opravy výdechu, nebo musí být celý nový? Je prasklá nebo ulomená ta vidlička co posouvá lamely. Jde vyměnit samostatně? Děkuji za rady, popřípadě za nasměrování kde hledat.
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, jak řešíte neřešitelné... Ve Fábii1 jsem si pod rádio místo šuplíku namontoval výsuvný držák nápojů ze zadní opěry Superbu a byl funkční. Nyní ve Fabii3 mi vadí, že je držák pouze na 0,5 a 0,3 plechovku...Jak řešíte pokud chce spolujezdec také pití v plechu 0,5 nebo pokud chcete např. dvě větší kávy...? Napadl mě třeba nějaká ,,redukce,, do dveřních výplní co jsou na velkou láhev... Ale nikde jsem nenašel žádnou inspiraci na řešení...
-
- 3 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všem. Je to 14 dní co jsem zakoupil roční vůz Fabia III Combi Tour (MR 10/2022). Zatím vše funguje jak má až na jednu věc, kterou jsem ještě zcela úplně nevypozoroval za jakých konkrétních situací vzniká, ale co jsem rozhodně nepřehlédl je problém, když mám zapnuté topení (bez ohledu na stupně a intenzitu) se směrováním z palubky na cestující tak na nohy fouká studený vzduch z venčí, teď v zimě je to hodně cítit když dám ruku pod přístrojovou desku kde končí volant. Když zapnu směr výdechu na cestující a na nohy tak teplý vzduch jde i když velmi slabě z obou směrů (palubka/nohy - to chápu,dělá to i starší Fabie). Další postřeh co jsem si…
-
-
- 4 odpovědi
- 1,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mezipodlaha se tu sice už několikrát řešila, ale vlastní téma tu nemá. Případným zájemcům by třeba mohlo pomoci při rozhodování... Jedná se o originální příslušenství Škoda pro variantu Combi pod číslem dílu 6V9 061 261 V současné chvíli jej nelze objednat prostřednictvím oficiálního e-shopu, ale pouze u prodejců. Pořizovací cena činí 2132 Kč s DPH Nějaké fotky ohledně toho, jak to celé vypadá a k čemu to slouží, viz. např. zde PS: mezipodlaha objednaná, večer jí už budu mít v autě, tak jsem zvědavej... EDIT: už je tam - viz. foto
-
-
- 105 odpovědí
- 65,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny. Nevite náhodou jak vyměním vnitřní kliku řidiče na fabia 3? Kudy na co si dat pozor. Manzelce zůstala v ruce. Děkuji za info.
-
-
- 6 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, neresil tu uz někdo nějaký držák na mobil ? Líbí se mi řešení, kdy se uchytí držák do mřížky ventilace, ale bojím se toho, ze bude problém s tím, jak je mřížka naklonená hodně k čelnímu sklu a bude problém tam telefon uchytit, aby se nekýval . Neřešil už to někdo? Osobně se mi líbí tento https://www.alza.cz/iottie-itap-magnetic-vent-mount-d2305569.htm?catid=18855226 Telefon mám iPhone 6plus (5,5 palcu)
-
-
- 76 odpovědí
- 47tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, řešil jste někdo mezi zadní sedačky opěrku pro ruku? běžně mají auta sklopnou s držákem nápojů, apod. , to u fábie s ohledem asi na šířku vozu není možné.. ale jezdím často s většími dětmi a chtěl bych pro ně o něco více komfortu.. nějaké řešení, které se umístí mezi sedadla a zajistí se isofixem, nebo pásem, .. nebo pokud jste někdo vyráběl třeba z bloku pevného polystyrenu a pak jste očalounil.. apod.. nějaký nápad/zkušenost/ tip? díky.. něco obdobného, ale použitelného do fabie.. :o)))
-
-
- 2 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
Zkoušel někdo naimplementovat do zavazadlového prostoru místo pevného osvětlení ruční AKU svítilnu ve stylu Octavie, Superbu či Yetiho?
-
-
- 13 odpovědí
- 9,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zajímala by mě jak zkušenost, tak ale jestli někdo neví víc o nějakém doporučení/normě Škodovky na to, jak moc ostře zabírá ruční brzda. Od začátku mi na rovině zabrala po cca dvou, třech, ale v kopci třeba jako pomoc při rozjezdu do kopce jsem ji pocitově dával až na doraz, možná 5. Na první technické to nikomu nevadilo, ale před koncem záruky 5 let jsem to zmínil v servisu, tak mi seřídili za poplatek lanko a nyní za ni vezmu a mám pocit, že si utrhnu ruku, nedám víc jak dva zácvaky ani v tom kopci (a stačí to bohatě). Takhle podobně ztuha mi šla ručka v půjčené Octavii po nehodě před dvěma lety. Jako ničemu to asi nebrání a se známým bych si teď už příště p…
-
- 2 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
-
-
-
Zdravím Koupil jsem si odkládací schránku pod sedadlo, bohužel její součástí nebyli šrouby na přidělání. https://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-odkladaci-schranka-ridic-original-leva-7087cz995/ Má s tím někdo zkušenosti? Jde mi o to jaké šrouby koupit než odmontuji sedadlo? Není tam vidět a proces -odmontovat-podívat-přidělat-koupit-odmontovat.......... atd. se mi nechce. Děkuji
-
-
- 20 odpovědí
- 11,3tis zobrazení
- 1 sledující
-