Souhlas. Pokud pak budete prodávat auto někomu fyzicky, tak ten by to ocenit mohl. Co má zkušenost s prodejem ala AAA nebo Škoda Plus, tak tam servis navíc nikdy neocení. Alespoň já jsem to štěstí neměl.
Jinak vycházím spíše z toho, že většina z nás si nemá kde olej vyměnit (přeci jen, většina lidí v ČR žije v bytových domech) a veřejné rampy už taky nejsou úplně dostupné, případně ty co jsou, nejsou na vozidla dnešních rozvorů. Ale souhlas, pro dobro duše, proč ne.
Da se prosim tento “asistent”, jehoz asistence opravdu neni potreba, nejak trvale vypnout? I kdyz ho deaktivuju, tak po vypnuti motoru je to zase zpet.
Zatial phev nemam, no z 13 kWh baterky je vyuzitelnych by malo byt iba 10 kWh. Zvysok je rezerva pre hybrid a pripadne starnutie a pokles kapacity. Aspon tak to chapem ja
Na fore s takym vysokym najazdom neviem ci niekto bude
Oco ma doma Passat GTE 2015, nieco okolo 185 000 km. Ale auto mame doma len nieco vyse mesiaca, tak snad to este par rokov vydrzi. Dojazd je rozny, po nabiti ukazuje 30-40 km
Zdravím.
Mám možnost si pořídit z německa PHEV superba s nájezdem cca 175k km a rokem výroby 2021. Auto vypadá poměrně dobře, nicméně furt mi něco našeptává, že mám mít strach z baterie (dle technika je baterie na 10 kWh z původních 13). Přecijen je to "nová" technologie u superbu a její opravy nejsou úplně nejlevnější. Co jsem se dočetl tak opravy modulů můžou být i za 80k což není něco co bych úplně chtěl platit třeba rok po koupi vozu. Snažil jsem se najít různě na netu informace o tom jak vlastně PHEV funguje a jestli existují nějaké známé problémy, ale jediné na co jsem narazil jsou situace kdy se autu z nějakého neznámého důvodu vybije autobaterie, ale žádné závažnější informace o samotné velké baterce, ani o elektromotoru.
Chtěl jsem se optat tady na foru jestli někdo má PHEV superba delší dobu s podobným nájezdem a jestli existují nějaké problémy o kterých bych měl před případnou koupí vědět
Předem díky moc za odpovědi