Ostatní
Co se jinam nehodí a týká se Fábií.
100 témat v tomto fóru
-
-
Ahoj všem, stala se mi taková nešťastná událost. Stál jsem se svou ŠF 1.2TSi na parkovišti, které je pokryté štěrkem. Nicméně na místě, kde jsem stál majitel potřeboval něco umístit a auto mi na prase zahákl za zadní očko a asi 10 metrů jej táhl po tom štěrku. Auto mělo zařazenou rychlost (1.RS) a také zatáhnutou ručku. Můj dotaz tedy zní, zda se mohlo s autem něco stát, příp. co? Moc Vam děkuji za odpovědi
-
-
- 15 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím vás, zajímalo by mě, zda jste ti, co již objednali novou FIII dotali i nějakou slevu, když se jedná o nový model? Děkuji.
-
-
- 464 odpovědí
- 84tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj, pojďme si sdílet aktuální dodací lhůt u Fabie. Objednával jsem v 27. týdnu combi a prodejce mi poté napsal, že uto jde do výroby v 31. týdnu a týden poté bude k převzetí...přijde mi to zvláštní. Příští týden se to rozsekne. Jak jste na tom ostatní?
-
-
- 463 odpovědí
- 87,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, chcel by som sa spýtať, resp. porosiť o radu na čo si dať pozor, resp. čo ma čaká keď idem auto odovzdať do servisu a zostane tam cca 2 dni. Malo by ísť o výmenu tesnenia pri okne na zadných ľavých dverách (viac tu: https://forum.skodahome.cz/topic/147191-deformované-vedení-zadního-skla/ Na čo sa mám pripraviť? - nejaký preberací protokol? čo by malo byť jeho súčasťou? popis závady, počet km?? Mám zabezpečovacie zariadenia VAM (kto pozná vie, že v aute musí byť zasunutá "kazetka", takže tú tam bude treba nechať, v protokole by mala byť zaznačená?) - nechávajú sa v aute doklady - malý technický preukaz, karty od poistenia??? …
-
- 3 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
-
-
Tak už jsou vidět první kroky EU(jak jsem něco nakousl v tématu front assist, že se tomu nevyhneme, ale tam bych byl uplně mimo téma). Ještě ale není schváleno parlamentem ani členskými zeměmi, ČR se ale dopředu vyjádřila, že tento návrh podporuje. Navrhují povinný omezovač rychlosti do všech aut vyrobených od 2022. Takový trvale funkční speedlimiter s tím, že všechna auta budou mít GPS čip aby rozpoznaly povolenou rychlost. Je návrh aby měly auta povinně rozpoznávání značek místo gps, což by zase enormě zdražilo menší auta. Prošlápnutím plynu půjde chvilkově limit překročit, ale kolik lidí toto bude vědět při krizové situaci když i tady pár lidí tuto fun…
-
-
- 67 odpovědí
- 7,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, po umytí auta v myčce mi v autě šplouchá voda. Už kdysi mi to dělalo ale po jízdě se to vždy vyplavilo. Nyní to tam je už několikátý týden. Nevím zda to může mít souvislost s výměnou zadního nárazníku. Neřešil jste někdo stejný problém? Nevíte kde všude jsou výpustě kanálků abych se podíval, zda není nějaký ucpaný? Vím že Rapid měl nějaké problémy, že byly kanálky přikryté gumou a tak to nevytékalo. Díky
-
- 4 odpovědi
- 5,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mám dotaz ako je to u nového auta s STK. Niekde som zachytil že pri ceste do zahraničia by aj na novom aute mala byť administratívna STK, vie niekto viac ??
-
-
- 14 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nesmějte se, ale nevím jak ty dvě verze rozeznat. Potřebuji koupit nové stěrače... Pod kapotou na motoru jsou nějaká tři písmena - jestli to pomůže. Aktuálně se na auto nemohu podívat. Auto je staré asi tři roky.
-
- 7 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Len pre zaujimavost: po reklamovanej vymene cvrlikajuceho klimakompresoru Sanden za tichsi Denso som neskor pri vymene kolies zistil, ze plastove oblozenie laveho predneho blatnika je uplne nespravne namontovane: nesedel prekryv ani presna poloha plastov, pricom dochadzalo aj k deformacii toho krytu. sposobili to zrejme prave pri vymene kopresora, ked musel ist dole cely naraznik a s tymto dielom. Problem som si vyriesil sam v garazi, lebo toto znovu reklamovat sa mi nechcelo. Otazka znie: Je autorizovany znackovy servis SA lepsi a kvalitnejsi ako nejaky obycajny niekde v stodole? Alebo len drahsi? Da sa im plne doverovat pri udrzbe alebo opr…
-
- 5 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, jsem novým majitelem Fabie 1,2 TSI. Co říkáte na občasnou jízdu s přívěsným vozíkem? Jedná se mě o nějaký menší vozík (s plachtou) s hmotností kolem 100 kg. A náklad když to přeženu max 250 kg? Jízda spíše po rovině, žádné hory atd. Je mi jasné že asi motor není na tahání to pravé ořechové, ale sem tam něco převézt by mohl ne?
-
-
- 17 odpovědí
- 8,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Měl jsem před totální havárií (100% viny má viník) Octavii 1,9 TDI Tour. Používal jsem ETKU 8 pro náhradní díly (dosud fungující s aktualizacemi) a dílenské postupy ElsuWin s databází Škoda 2012. Nyní jsem koupil Fabii 1,2 TSI 66 kW. Neporadíte, jaký software je pro tento typ vozu místo ElsyWin ? Údajně databáze vyšší, než Škoda 2012 neexistuje.
-
- 3 odpovědi
- 8,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Pokud máte někdo zkušenosti s operativním leasingem, zajímalo by mě jak dlouho vám trvalo po výrobě předání auta pokud to bylo vaše první auto. Mně řekli, žejelikož to je moje první auto takhletak trvá dýl registrace. Díky.
-
-
- 25 odpovědí
- 6,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím páni. Potrebujem poradiť. Neviem nikde v papieroch nájsť koľko mam záruku. Koľko rokov, km.. Auto som preberal 15.5.2015. Neplatil som žiaden servis navyše. Len proste základný balík. Neviete mi povedať aký servis vtedy ponúkali? Alebo kde to zistím? Ďakuejm
-
- 5 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Kam si odkladate ovladac od garazovej brany (samozrejme ti ktori ho maju)? ja si ho davam do laktovej opierky, ale je to dost neprakticke ho viac krat za den vyberat a v odkladacom stredovom panely ho nechcem nechavat, aby zbytocne nedrazdil a nepritahoval pozornost zlodejov. Tak ci nahodou nemate nejaku vychytavku alebo fintu ze kam ho dat aby bol po ruke ale aby nezavadzal nikde.....
-
-
- 12 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj vsem, Pri hledani nejlepsiho zpusobu zabezpeceni sve F3 jsem prisel na to, ze od zamku radicky po GPS alarm je vsechno naprd. Protoze vsechno je otazka chvilky aby se prolomilo. S medvedem staci vyslapnout spojka a auto odtlacit, s GPS vyhledavacem zase krabicka z Ebaye za tri stovky ktera vyrusi signal. A zase neni to auto za milion, abych investoval desitky tisic. To si muzou dovolit jini Navic auto typu Fabia se pry krade kuli nahradnim dilum, pripadne si pry "zakaznik" vetsinou dokonce i obedna i stejnou barvu ap... Tak jsem premyslel obracene. Kdybych byl takovym "zakaznikem" co by me od lupu odradilo nejvic. A napadlo me piskovani VIN ko…
-
-
- 45 odpovědí
- 6,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Kolego, neplacej. Od koho mas tuhle "zarucenou" informaci? Rozhodne od nikoho, kdo by o tom neco vic vedel. Je to nesmysl. Kryty maji uplne jinou primarni funkci nez neco krýt. Proto ten rozdil mezi HB a Combi. BTW, vypln 5. dveri je principialne stejna u HB i Combi.
-
-
- 21 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Ahoj, chci se jako budoucí majitel prvního auta zeptat ohledně pojištění, jako máte zkušenost. Mě včera nabídli primo v prodejně pojištění (i havarijní) přímo od Škody a díky tomu, že jde o první auto, tak se mi při zobrazení roční pojistné částky malém protočily oči zpět. Prosím o vyhnutí flamu - roční částka dělala 19 300,- a sice vůbec nemám přehled, ale přijde mi to hrozně moc. Co myslíte? Máte rady jak vyřešit pojištění? Zkušenosti? Bohužel nikdo v rodině nechce být pojistitel, takže je vše na mě (24let). Dík
-
-
- 171 odpovědí
- 31,5tis zobrazení
-
-
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/automobilky-maji-problem-downsizing-prestal-fungovat-v-novych-testech-spotreby/
-
-
- 1 odpověď
- 1,6tis zobrazení
-
-
Dobry vecer, budu kupovat novou fabii ale presne nevim, co vse zahrnuje predplaceny servis "standard" a "plus". Byl jsem na konzultaci u dealera SKODA, prodejce novych vozu to se mnou resil a rekl mi, ze staci verze "standard" a zaroven k tomu sluzba "mobilita plus". K tomu se podle jeho slov v ramci 5lete zaruky nebo poctu najetych km vztahuji veskere opravy a vymeny dilu v pripadech, kdyz odejde napr. cerpadlo, spojka, proste vse aniz bych za to mel utratit jedinou korunu. Moc se mi tomu opravdu nechce verit a mam pocit, ze na me neco hral. Muzete mi prosim vy, majitele novych vozu s touto predplacenou sluzbou rict, jak to funguje, prip. jestli ten prodejce mluvil …
-
-
- 22 odpovědí
- 7,9tis zobrazení
-
-
Koupil jsem roční FIII, 1,2 TSI 81kW, Style. MR2016. S následující výbavou: -Dešťový senzor -Front asistent -Park asistent, vpředu, vzadu -Alu. 16¨ kola ROCK -Klimatronic -Start/stop -Start tlačítkem -Tempomat -Všechna okna v el. -Loketní opěrka -Výšk. stavitelné sedadlo řidič, spolujezdec -Vyhřívaná sedadla -Samostmívací zrcátko -Kessy -Rozpoznání únavy -Bolero s bluetooth -Surround + virt. subwooofer -Smartlink -Android auto, Mirrorlink, Carplay -Smartgate -MF kožený volant -Kožená řadička a ručka -Sunset -Rezervní kolo plech 15" -Projektorová halogenová světla -Denní LED + light asistent Otázka je, k…
-
-
- 2 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Hojte, chci se zeptat má nějaký zásadní vliv tlumení kapoty kdybych ho odstranil? Myslím i v létě nebo v zimě jestli to má nějaký účel. Už podruhé v krátke době mi ho nějaký hlodavec prokousal a už další kupovat v plánu teda nemám
-
- 20 odpovědí
- 7,4tis zobrazení
-
-
Takže ve škodovce už nejsou schopni ani pořádně nalakovat dveře...  Viz přiložené foto. Tak si to běžte projistotu zkontrolovat. Jde o místo na spodní straně dveří (pod reprákem) kam se málokdo sehne...
-
- 11 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
-
-
Uděláme i veselejší téma o FIII :-) Včera jsem vykládal věci z kufru a tak nějak mám ve zvyku zamknou auto s otevřeným kufrem pobrat tašky, praštit s kufrem a odejít. Vše jsem udělal jak píšu, s tim rozdílem, že klíč od auta zůstal v kufru. Zaboouchl jsem kufr, směrovky zablikaly a kufr odskočil. Zkoumal jsem co se stalo a na maxidotu to píše i hezkou hláško. Podotýkám, že nemám kessy jen easystart.
-
-
- 28 odpovědí
- 9,7tis zobrazení
- 4 sledující
-