Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. mozna to sem nepatri,ale kdyz zavirate el. zadni pate dvere vrzou vam taky ty pisty nebo to mate uplne potichu?

2. Zahájeno uživatelem kokta7,

Můžeme si zde předávat zkušenosti a návody z oblasti kodování "skrytých" funkcí přes diagnostiku. Veškeré úpravy a změny v kódování jsou na vlastní odpovědnost a nebezpečí každého uživatele!!!

3. Zahájeno uživatelem Badura,

Ahojte, dnes som pozeral autobatériu na mojom aute a nepozdávajú sa mi na nej dve veci: 1) mám tam ten plastový kryt iba na jednom vývode 2) niekde som videl fotky Superb III batérie a ona je zakrytá kompletne v takom akoby kryte (taške, alebo čo je to), no a mne tam chýba tá vrchná časť, ktorá by tu baterku celú zhora zakryla Dostal som to takto od nova, dajú sa prípadne tieto veci niekde dokúpiť? Ďakujem

4. Jelikož jsem zde nenašel podobné téma vyjma výměny mlhovek za LED, dovolím si otevřít nový thread, snad se to někomu hodí. Když tak Pawouku "trhej". Docela mi trvalo, než jsem našel vhodné LED k výměně u svého vozu (MR2017/ L&K), řešil jsem až jsem pořešil (a bez nutnosti kódování) : 1. mlhovky - spíše s ohledem na cornering funkci - H8 - https://www.aliexpress.com/item/2Pcs-H8-H11-Led-HB4-9006-HB3-9005-Fog-Lights-Bulb-1200LM-6000K-White-Car-Driving/32822360175.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.NiAfBc (2Pcs H8 H11 Led HB4 9006 HB3 9005 Fog Lights Bulb 1200LM 6000K White Car Driving Daytime Running Lamp Auto Leds Light 12V 24V Sold By XSTORM Official S…

5. Zahájeno uživatelem Olin,

Vážení, rád bych vám představil našeho nového partnera, a to firmu AUTAVESTYLU.CZ. Předem upozorním, že produkty zmíněné firmy používám už přes 6 měsíců, a proto se nejedná o žádnou úžasnou PR recenzi na produkt, který ani neznám. Když jsem si před 6 měsíci na své auto ledky vybíral, narazil jsem na internetu na plno obchodů, počínaje od Aliexpressu, Wishe, Bazoše apod. Největší problém totiž není ledky najít, ale najít takové, které budou fungovat tak, jak mají, a sice nebudou hlásit chybu, či hned po měsíci neodejdou a přesně o tom bude i tento příspěvek. Některé může sice vyšší cena odradit, ale zkuste to na vlastní oči, než budete nadávat. Dal jsem vám do…

6. Zahájeno uživatelem InteligentniLev,

Toto téma jsem zde nenašel, tak ho zakládám. Jestli jsem přehlédl, tak se omlouvám. Umí někdo z našich mágů aktualizovat řídící jednotky? Nebo zkontrolovat jestli není nějaký update? Mám S3 2016 a co jsem koukal tak většina jednotek je rv 2015. Do Škodovky se mi nechce, ty si za to řeknou neskutečnou pálku, tak to zkouším zde.

7. Zahájeno uživatelem Lachtan,

Zdravím, nejde mi keyless. Dnes jsem byl na diagnostice a prý je to vnitřní anténa u spolujezdce. Kde je umístěna ? a je to tahle ? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5q0962131-antena-kessy-evropska-unie-53260.html (číslo dílu 5Q0 962 131) Děkuji za radu. Michal

• 0 odpovědí
    • 149 zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem PegasHK,

Nevíte někdo, zda ten "LED paket vnitřní osvětlení" je odlišný od toho co má standardně výbava L&K? LK má podsvícenou linku i na palubce a vnitřních obvodech dveří... ale to asi ten LED paket (za 3.500 Kč příplatek u výbavy Style) nebude, tam je dle popisu asi jen podsvícení kliček... nebo je to jinak? Díky P.

9. Zahájeno uživatelem Grencars,

Ahoj všichni, řešil už někdo dodělání předních parkovacích senzorů? Konkrétně Superb III Facelift 2022 zadní senzory a kameru má, chtěl bych aby to fungovalo normálně jak originál, má někdo nějakou zkušenost nebo pomohl by někdo s instalací ideálně severní Morava. Díky

10. Zahájeno uživatelem bubeniczek,

Ahoj, obracím se na vás s prosbou o pomoc. Na vozidle byl pravidelný autorizovaný servis. Nyní mi však za posledních cca 1000 najetých kilometrů opakovaně vyskakuje předmětná hláška za jízdy, která zmizí max. do pěti minut jízdy. Diagnostika hlásí tuto chybu (výpis je starší - proto nesedí KM s aktuálnimi fotkami) - DOČÍST AŽ DOLŮ PROSÍM Addresa 16: Elektronika volantu Labely: SVO\5Q0-953-549.clb Objednací číslo řídící jednoky: 5Q0 953 521 EP HW: 5Q0 953 569 A Systém a/nebo verze: Lenks.Modul 075 0235 Kódování: 1414 Číslo dílny: WSC 33361 790 00123 ASAM Dataset…

• 10 odpovědí
    • 23,2tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem scstanda,

Před časem mi přestaly fungovat paměti polohy sedačky. Původně jsem si myslel že to souvisí s překódováním sedačky na verzi "komfortní" od ferda25 ale nakonec jsem zajel do servisu a tam mi řekli, že původní sw je nahrazen novým, funkčním. Za několik minut bylo vše opraveno.

12. Zahájeno uživatelem Emblacker,

Z ničeho nic takhle zastavím na semaforech a motor se nevypne.Kouknu na display mezi budíkama a "Start-Stop závada" Nejsem nějaký vyložený zastánce tohoto systému,nicméně mám rád,když vše funguje.Trochu mě to vyděsilo,protože je to další starost,kterou nemám čas a ani chut´ řešit.Nemáte s tím někdo zkušenosti?Díky

13. Zahájeno uživatelem spylinger,

Zdravím, mám dotaz k dokodovani Trailer assist na Sup 3 iV- MY2021. Má tažné zařízení a myslím že všechny asistenty (asi). Trailer assist mi nejde aktivovat (mám připojen vozík, objedu s ním pár zatáček, zařadím zpátečku, zmáčknu tlačítko) a ono mi to napíše, že nelze aktivovat Park Assist protože mám připojen přívěs. Myslel jsem, že ho tedy nemám aktivovaný. Tento týden jsem byl v originál servisu a mimo jiné jsem se ptal, jestli ten Trailer assist jde nějak aktivovat. Pak mi řekli, že podle výbavy by tam ASI měl být a že je divné že mi to nejde spustit, ale že to nemají jak odzkoušet protože tam nemají žádný přívěs :-( Ale že to nikde jednoduše aktivovat nelze. Mám…

14. Ahoj, zpozoroval jsem několikrát, že pokud prší, tak mi hlavní čočky ve světlech chaoticky zapínají a vypínají různé segmenty. Když stojím proti zdi, nebo za někým v koloně, tak to vypadá, jak stroboskop na diskotéce. Řekněme, že cca 90% segmentů svítí konstantně, ale těch 10% chaoticky poblikává a něco vykresluje. Nejedná se o přísvit, ani o mlhovky, ale opravdu o segmenty v hlavním projektoru. Když je sucho, tak svítí bez problému. Dálkové se také chovají dobře, dle dopravy dobře zapínají a vypínají segmenty (které ale nejsou v projektoru o kterých píšu). Je to vada, nebo běžná funkce? Jak to máte vy? Dělají mi to obě "čočky".

15. Zahájeno uživatelem Trachta Vladimír,

Ahoj, píšu tady poprvé a to jen z toho důvodu, že jsem odpůrcem startstop systému a nikdo pořádně neví, jak jej bezpečně odpojit (kromě diagnostického odstavení, nebo pofidérního vytažení konektoru u mínusového pólu na baterii, který má i jiné funkce). Pokud s tím máte nějaké zkušenosti, budu rád za každý dobrý a hlavně praxí ověřený nápad. Já jsem jeden dostal, rozhodně jej ozkouším, protože mě to tlačítko přivádí do nepříčetnosti, zejména pokud jej před jízdou zapomenu vypnout... Zkusím odpojit mikrospínač uzavření víka motoru, dočetl jsem se, že systém stopstart nefunguje, když mimo jiné(dveře a pod...) je právě kapota otevřená... Až s tím budu pár dní fungovat, tak na…

16. Zahájeno uživatelem Ice69,

Ahoj borci, měl bych dotaz. Je možné u Superbu III před FL vyměnit nefunkční modul radaru ACC z původního 3Q0 907 561 C za novější u FL verze 3Q0 907 561 D? Pokud ano, je k tomu potřeba něco dokódovat? Děkuji

• 11 odpovědí
    • 845 zobrazení
  17. Ahoj, cca. před měsícem mi v SIII r.v. 5/2017 přestal fungovat adaptivní tempomat, lane assist a rozpoznávání značek. Byl jsem na výměně oleje a během toho provedli diagnostiku a údajně je vadná čelní kamera (neodpovídá). Měl bych tady na vás zkušenější dvě otázky: 1) Uměl by to někdo v Praze vyměnit za výrazně lepší cenu než autorizovaný servis (odhad cca. 20 tis. Kč)? 2) Nevíte někdo jak vypnout to otravné upozornění, že rozpoznávání značek nefunguje? ACC i Lane Assist mám vypnuté a tak neotravují, ale rozpoznávání značek se mi nikde vypnout nepodařilo a přestože to mám i standardně nastavené tak, že to má upozorňovat jen opticky na MaxiDot, ta…

• 3 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem MirekJ,

Ahoj, tak po 5 rokoch mi odišiel spínač ovládania okna u šoféra na S3 FL L&K. Musím teraz poriadne zatlačit oboma rukami aby sa okno ako tak otvorilo. Neviem či ide vymenit len samotný spínač - keby šlo, tak super. Medzitým som ale našiel dve kompletné dosky so spínačmi - 3G0 959 857 B WHS vs. 3G0 959 857 C IHA. Vizuálny rozdiel je asi ten, že ten druhý ma galvanizované okraje tych spínačov a ten prvý nemá, a na moje prekvapenie druhovýroba u toho ne-galvanizovaného je drahšia. Má s týmto niekto skúsenosť a može mi potvrdiť, že stačí vymeniť len túto dosku? Vyzerá to ako plug-and-play, súdiac podľa toho konektoru... Díky všetkým za akékoľvek in…

19. Zahájeno uživatelem baluchap,

Zdravim, diagnostika mi vyhodila chybu na SIII kombi z 2016 " antena drzaku telefonu " - elektricka chyba. V priehradke mam bezdrotovu nabijacku a k nej ide antena zo zadneho modulu zosilovaca. Predpokladam, len kvoli sile signalu telefonu, ked ja zavrety v priehradke. Zadny modul zosilovaca chybu nehlasi. Skontroloval som zapojenie toho antenneho kabla v tej priehradke pred DSG pakou a vyzera byt setko ok. Neviem skontrolovat funknost nabijania, ale kedze diag nepise nic ine, len antenu, tak modul zije. Nemate skusenost ? Prosim o radu, kde hladat chybu.

• 0 odpovědí
    • 176 zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem loksik.lubos,

Mal som odpojenu batériu v aute a vyhodilo mi tieto chyby a nejde mi to vôbec zmazať tieto funkcie ktoré sa tvara ako neregistrovane. Ako to opraviť

21. Zahájeno uživatelem jazdec2001,

Zdravím, mám meší problém s mojim magnetickým vreckovým svetlom v kufri. Po odomknutí vozidla a otverení kufra vôbec nesvieti, ale keď ho vyberiem, tak pri jeho stlačení normálne funguje. Zároveň ak je vozidlo zamknuté a svetlo je uložené v držiaku, tak na ňom jemne svieti jedna z troch LEDiek. Skúšal som aj druhé svetlo, to pri otvorenom kufri taktiež nesvieti a ak je vozidlo zamknuté taktiež niesvieti(čo je logické), inak po vybratí z držiaku ide normálne. V kufri inak všetko normálne funguje(svetlá na 5tych dverách a aj 12V zásuvka) Viete mi poradiť, kde by mohol byť problém ?

• 10 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem jmk316,

Zdravím. U Superba r.v. 2020 se mi někdy stává, že po zamknutí a při setrvání v blízkosti vozu ( v dosahu kessy) se vozidlo samovolně odemkne. V autorizáku mi bylo řečeno, že je to funkce odemknutí při přiblížení k vozu. Tuto funkci však trojkový Superb podle toho, co jsem si dohledal, nikdy neměl. Nějaké nápady co by to mohlo být příčinou? Díky! 20250629_145159.mp4

• 5 odpovědí
    • 598 zobrazení
  23. S3 2016, velká kamera, line + light assist funkční, výhled kamery čistý, nicméně občas se zobrazí hláška Rozpoznávání dopravních značek nyní omezené. Někdy několik dní čtení značek funguje bez problémů, jindy během 20ti min několikrát přestane a opět začne fungovat. Neřešil někdo podobný problém? Předpokládám, že kamera je fyzicky v pořádku, pokud funguje light+line assist i v době, kdy čtení značek fungovat přestane, tedy by se mohlo jednat o něco softwarového?

24. Zahájeno uživatelem octfa,

neřesil někdo problém u předních parkovacích čídel ? kdyz dojiždím k překážce tak na rádiu všechno funguje a zobrazuje u všech čídel že se blíží překažka ale zvukově fungujou jen čídla přední boční. Přední pískaji jen občas, na infotainmentu je vše nastaveno, zkoušel se to i různě měnit ale nepomaha, prostě občas pty čelní pískají občas ne , někdo nějaka zkušenost ?

25. Zahájeno uživatelem ferda25,

Na základě žádostí, zveřejňuji fotky, jak funguje asistent tažného na Superbovi3.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.