Přejít na obsah

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty.....

112 témat v tomto fóru

• 3 odpovědi
    • 5.1k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 5k zobrazení
  1. Výmena autobatérie

• 1 odpověď
    • 5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.8k zobrazení
  2. Nefunkční klakson

• 5 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
  3. Dodělávka Phone boxu

• 1 odpověď
    • 4.3k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 4.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
  4. Dešťový senzor

• 2 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.3k zobrazení
  5. Hlídání mrtvého úhlu

• 0 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dendooo> uvědom si, že si tam můžeš sám nalít co chceš, až budeš mít problém tak se tady asi chlubit nebudeš 😀
    • Karel z HK> co srovnáváš? Taky mám doma ještě 20L PP90 do staré techniky, kde ho měním dle uvážení, protože ten olej stojí pár korun, ale výměna hučící převodovky s 85.000km už vyšla na desítky korun. Oprava nebyla rentabilní a sehnal jsem druhou ještě s menším nájezdem a investice do origo oleje mě už nevytrhla. Jinak v F1 Junior olej do 225.000 km taky nikdo neměnil, převodovka je tichá a to za ním tahám z lesa i těžké vleky se dřevem.
    • Co pise za chybu ?  me tohle vse delal ferda ze strakonic ja ho teda taky menil ale za novejsi uplne kvuli pacc 
    • Ahoj, tady to musím trochu poopravit. Když jsem to s prodejcem řešil to vymazání a aby se to automaticky objednalo s 2.5+ tak to nešlo.  Měl jsi velké štěstí, že ti to udělal.  Osobně teď už ani nevím jestli bych to chtěl.  Parkovací asistent je velmi pomalý tak nevím u tohoto. Chápu u nákupáku kde je málo místa ale na druhou stranu kolikrát to použít?
    • tak na to zapomeň, že by to udělali ...   ... já jen nechápu to, že já to v autě mám, tedy že to šlo objednat, sice krkolomě, ale šlo díky nadstandardnímu vztahu s mým prodejcem a jeho nadstandardní vztahů ve fabrice, napřed mu bylo sděleno, že to půjde přes dispozice objednat i s parkováním na dálku, jen místo PR1 je třeba objednat PR4 + YR0, následně to ale upřesnili, že je pouze potřeba z objednávky dle standardní konfigurace úplně vymazat položku PR1 (což je asistovaná jízda 2.0+) a automatický se vizidlo objedná s 2.5+, tedy netřeba objednat místo PR1 položky PR4 + YR0.    Prostě to šlo ... A jde leda cos, I jdyž to zrovna není v prodejním programu v ČR k dispozici, kbych toto věděl dřív, máme doma Kamiqa MC s el. sedadlem řidiče, všude objednat lze jen v ČR nikoli... často si ho od manželky půjčuji a posouvání sedadla tou páčkou na pravé straně je děs, u auta za 800 tis. Kč.
  • Vytvořit nový...