Přejít na obsah

Audio, Infotainment, Konektivita

116 témat v tomto fóru

1. Infotainment Swing 8" 1 2 3

• 70 odpovědí
    • 37.3k zobrazení
  2. Bolero 1 2

• 38 odpovědí
    • 13.3k zobrazení
  3. Infotainment Columbus 10 1 2 3 4 11

• 270 odpovědí
    • 71.8k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 398 zobrazení
    • 70 odpovědí
    • 19.6k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
  4. Rozšíření WLAN

• 1 odpověď
    • 135 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 199 zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
  5. Nefunkční Smartlink

• 13 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
  6. Android auto

• 11 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 10.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 493 zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 579 zobrazení
    • 34 odpovědí
    • 9.4k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
  7. Skoda Connect 1 2 3 4 7

• 156 odpovědí
    • 26.4k zobrazení
    • 232 odpovědí
    • 49.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 521 zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 684 zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 933 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím,   nastal problém u klimy. Zapnu ji a je slyšet hukot a tření kov na kov. Když klimu vypnu, zvuky přestanou. Klima i se zvukama normálně funguje a chladí. Předpokládám, že nejspíš odešla spojka na klimakompresoru. Dá se jednoduše vyměnit jen spojka, nebo třeba celý kompresor? Na škoda-dílech samotnou spojku nemají co jsem koukal.   Díky
    • Je to normalne ako u kazdej inej automobilky , biele ubuda a blizi sa k cervenemu podla nadrze -rezervu ma takto skoro kazda automobilka oznacenu ako cervene. Budte radi ze hlavny zobrazovatel nadrze nalavo nesvieti nacerveno v pravej dolnej casti mimo displeja ale nacerveno svieti az ked idete len na rezervu. Vobec sa nad tym asi nik nezamyslal, ze by nieco takemu malo vadit - vadi to asi jednemu z miliona  
    • Zdravím, koupil jsem na Ali tento kabel https://vi.aliexpress.com/item/1005004669917508.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.771b1802tQvWvb&gatewayAdapt=glo2vnm Vše asi chodí v pořádku, nicméně mám zašedlé dvě políčka :měřené hodnoty - 08 a jednotl. hodnota - 09,  má to tak být nebo dělám někde chybu?Octavia 3 2,0 TD CR ,CKFC 2014
    • Zatial mam ledva 3000km za sebou a viem, ze tu uz boli nejake odporucania menit radsej kazdych 15t KM miesto predpisanych 30t KM ale mam v plane sa drzat predpisu. Odovodnujem si to tym, ze predtym som mal Passat GTE a aj pri  tom bol stary olej uplne OK pri vymene, avsak pre zaruku som to menil kazdych 15t (ten mal predpis 15t miesto teraz 30t). A to s iV jazdim daaaaaleko viacej cisto elektricky kde ten olej netrpi. Aktualne som na pomere cca 1:3 , kilometre na spalovak vs na elekriku.
    • Ano  plno  vozidel   dovozových   u u nás   fábie  a  roomster  mají  vypínač   na denní svícení u  pojistek  ( celkové vypnutí podle státu )  . U  ,mého  dovozu  Rakousko  nebyl vypínač  je tam  jen  díra  . Dojel jsem do škoda  servisu  oni mi tam dali relé   do pojistek  zapojili    a vše funguje  super za 600kč  za 1 hod odjížděl  ale to byli ještě jiný  ceny .  .Zapnu klíček svítím  zapnu světla  automaticky se  denní světla  odpojí. Už to mám 8 let  a stále super. 
  • Vytvořit nový...