schima Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Pěkná by byla no, škoda.. getthumbnail.jpg Jako upravit trochu proporce nárazníku, tak bych z toho snad týden nespal Jsem opravdu zvědav na pokračování linie Monte Carlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 tady brečíte jak malí hoši... u FII byly v základu 14" kola s poklicema, a vy tu brečíte, jak budou 15" kola málá.... Fotky vypadají fajn, ale realita je trošku jiná Třeba ta červená barva nové Fabii opět sluší; jako tomu bylo v případě FI. Většina lamentovala, že chtějí zpátky FI a když ji (v trošku moderním hávě) dostanou, tak je to zase špatný... Těžko pomoct a zavděčit se Nezavdecis se nikdy ja si osobne myslim, ze vypada hezky. Samozrejme nemuzeme cekat ze vsechny verze a vybavove stupne budou vypadat stejne tak pekne, od toho je moznost se odlisit. Nechci blbinky, ale jen auto na prepravu tak si zvolim co je pro me dulezite. Pokud chci tak si ji vybavim podle predstav, nebo si ji vylepsim sam. Vzdycky se rikavalo, ze kola delaji auto, pokud si vyberu spatne a budu mit hnusne plechy, tak za to ta Fabie nemuze, ale majitel... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Vyfocena verze combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 To křidýlko na těch zadních vratech je pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 (editace) ehm to spodní křidýlko? To tam vypadá jak kdyby to tam někdo omylem nalepil. Editováno: 20. Srpen 2014, autor: Supermarine_Spitfire 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Kdo tady mluvi o drtive vetsine nevybavenych, tak asi nevidel kamion jedouci na zapad. To same CZ, kde je posledni 3 roky velka vetsina dodanych aut AM vychazejici z Ambition. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 A pro tebe je Fabie Ambition vybavene auto jo? Promin ale manualni klima, elektricke okna vpredu a radio nejsou vybava, ale minimalni standard bez ktereho je auto normalnimu cloveku neprodejne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Dnes jsem na R10 potkal černou FIII Combi a to boční zadní sklo mi připadá jako u Rapidu Spaceback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 všechny akční modely ambition mají velice dobrou výbavu a plně dostačující. Chybí jí akorát automatická klimatizace, vzadu okénka v elektrice, navigace ( pakety pro špatný cesty, tažný apod. nepočítám. ) Nechci bejt hnusnej, ale Fabia a jakékoliv auto segmentu B s výbavou typu Elegance, jsou vyhozené peníze, protože za ty peníze koupíš auto vyšší třídy... Nehledě na to, že Fabia a auta z tohodle segmentu mají být určené na krátké vzdálenosti do 50km, dojíždění za prací, nebo příležitostní vyjížďky. To že si to češi kupují jako plnohodnotné rodinné auto a chtějí to mít i vybavené a pak za to vysolí neskutečný peníze, je věc druhá o který bych se nerad bavil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Dnes jsem na R10 potkal černou FIII Combi a to boční zadní sklo mi připadá jako u Rapidu Spaceback Ještě jsem zapomněl napsat, že jsem letmo trochu viděl přístrojovku, která měla vodorovný pás jako v Rapidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 (editace) Tak toto vystihli http://news.petrolheads.sk/news-skoda-fabia-iii-ocakavanie-vs-realita/ Editováno: 20. Srpen 2014, autor: PyroSVK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 (editace) A pro tebe je Fabie Ambition vybavene auto jo? Promin ale manualni klima, elektricke okna vpredu a radio nejsou vybava, ale minimalni standard bez ktereho je auto normalnimu cloveku neprodejne. Vse uvedene ma uz treti AM vychazejici z verze Active v zakladni vybave. Shodou okolnosti vcetne Sunsetu, jak se divam. Jestli chces podiskutovat o vybavach za poslednich patnact let, muzem. Ale myslim, ze uz bys mohl mit po elektrickych sedadlech a rade dalsich uletu uz trochu rozum. Editováno: 20. Srpen 2014, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Myslím že cena slušně vybaveného a vzhledově elegantního vozu s liťáky atd bude dost vysoká.Většina bude jezdit na nižších výbavách,protože ve vyšší cenové relaci budou vybírat zákazníci i jinde,na to že jde de facto o tuzemský vůz by mněla být cenová politika jinde ale VW je velitel.Jinak bude F III určitě slavit mnoho úspěchů a tomuto autíčku to přeji,své zákazníky si najde tak jako každý auto jiných výrobců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Tak toto vystihli http://news.petrolheads.sk/news-skoda-fabia-iii-ocakavanie-vs-realita/ To jsou sice hezký obrázky, ale osobně musím říct, že i s menšími disky (navíc starým designem z FII) to nové Fabce sluší A myslím, že úletu ve stylu Fabie Junior se už nedočkáme; na to se škodovka už posunula o kus nahoru na automobilovém trhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 podle mě základní liťáky asi budou ty samé co má Rapid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 ,na to že jde de facto o tuzemský vůz by mněla být cenová politika jinde ale VW je velitel. Ostatní značky se přizpůsobují cenám Škody, resp. její cenová hladina je jedním z hlavních kriterií. Mimochodem, proč mají korejci a spousta dalších značek tlačících na cenu o tolik nižší ceny než např. v Německu nebo Rakousku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 http://auto.idnes.cz/nova-skoda-fabia-combi-0ui-/ak_aktual.aspx?c=A140821_115417_ak_aktual_fdv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Něco k zasmání: "Nová kombíková fabia má být jedno z nejhezčích aut koncernu VW. Podle informátora iDNES.cz to na jedné utajené prezentaci prohlásil nejvyšší šéf koncernu Ferdinand Piëch." 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 (editace) ... Editováno: 21. Srpen 2014, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 (editace) Něco k zasmání: "Nová kombíková fabia má být jedno z nejhezčích aut koncernu VW. Podle informátora iDNES.cz to na jedné utajené prezentaci prohlásil nejvyšší šéf koncernu Ferdinand Piëch." já bych se nesmál, já toto mám také z interních zdrojů ŠA, ale neplatí to určitě pro celý koncern, ale pro auta té třídy Editováno: 21. Srpen 2014, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 (editace) pozor nesměji se obsaženým informacím ale způsobu podání, jakým to je napsáno. btw: tenhle pohled na proporce mě trochu rozesmutnil http://auto.idnes.cz/nova-skoda-fabia-combi-0ui-/ak_aktual.aspx?c=A140821_115417_ak_aktual_fdv Editováno: 21. Srpen 2014, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Narazil jsem na tento článek:http://www.autoforum.cz/bleskovky/nova-fabia-ve-standardu-i-jako-junior-az-skode-klesne-sebevedomi-ilustrace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Ten článek tu je v dost podobně verzi, někdy z rána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 pridam fotku i primo do tematu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Z tohodle pohledu vypadá moc pěkně, a "zamračená" kapota je prostě super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.