Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ono 1.0 bude lehčí a točivější, 1.2 zase těží z "většího" objemu a jednoho válce navíc.
Já osobně bych radši tu 1.2, najel jsem s tím motorem přes 100 tisíc kilometrů a byl jsem velice spokojený, tříválec bude vždy už jen tříválec a to je za mě osobně špatně do auta jakékoli velikosti, už jen kvůli (ne)kultruře projevu.

Vloženo

Ano, to video už tady bylo, nechci Rasťa shazovat opravdu zrovna jeho si vážím, ale v popisu videa jsme nic nenašel, jen v komentářích...

Ale stejně, ten 1.0 TSI je hlavně "ekologický" výmysl, kór když ŠA používá v jiných částech světa i 1.2 TSI 85kW @ 5000ot. a 200Nm @ 2000-3500ot. což prakticky kopíruje parametry toho litru...

Vloženo
před 11 hodinami, mastibruch napsal:

To jako budou takove polepy na kazde R5? A nebo pouze na prani? Na ofiko fotkach nic takoveho neni...

Nebudou. Sablonu dodala jen skodovka a ty si to pak muzes nechat natisknout, nebo i dealer by ti to mohl zajistit ;)

Standard je to co je vsude na fotkach.

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)
V 31. 1. 2018 na 16:25, milanxx napsal:

Narazil jsem na netu na test Fabie. Sice už dřív ale prohlížel jsem fotky a na dvou je středový tunel a jakoby reproduktor nebo co. Jelikož je v tom místě za tím vzduchový kanál tak to vypadá jak chlazení nebo topení. Co na to místní odborníci?

Vida, co je na R5 Edition:

im5BEGJ.thumb.jpeg.34e235279b4896c6dc624c0599075302.jpeg

Evidentne vyprodana neni a jeste par kusu zbyva.

Editováno: , autor: bojler
Vloženo

Jo, kousky alcantary a červené prošití je asi jediná odlišnost. Jasně že kdyby měl někdo nabídku je semnou vyměnit, tak bych je bral :) (Na HB by mi pasovali i zadní). Ale spíš bych bral kdyby existovali Dynamic ve světlém provedení :) 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...