Přejít na obsah

Fabia III


schimmer

Doporučené příspěvky

Jo, už to vidím - bílá fleetová ochcáfka, pro jistotu ještě v kombíku, osazená tímhle litrovým trojhrncovým zasraným turbozázrakem (spíš zasraným než zázrakem), obsazení 5 chlapů + bagáž = jedou na montáž ... To bude výkon, to bude spotřeba ... Ať žije bezpečnost, ať žije ekonomika provozu, ať žije celá zasraná ekologie ... Dost OT o ochcáfce, vraťme se k fábuli - ty dva metráky, o který je "za sucha" lehčí proti ochcáfce, to nijak nezachrání... Já prostě nechápu, proč se folksvágni tak strašně snažej produkovat úmyslně podmotorovaný kcháry v rámci značky, která jim vydělává i na pokuty za jima samýma spískaný průsery.

 

to je ale potom problém toho, kdo to auto koupil, že ho koupil s takovým motorem, né auta jako takového

btw rozdíl je cca 100kilo a 3 hrnkem bude ještě menší ( bavím se o Rapidu vs O3combi ), kde ještě horší motor nikomu nevadil, stejně jako nikomu nevadila 1.4MPI co byla v Octáviích...

jinak máš samozřejmě pravdu.

Ale konec, je to OT

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Decibel ES- asi by jsi se měl sebrat zajít do nějaké prodejny a tam si nejdříve vše zjistit aby jsi pak mohl o tom psát hmm?

Právě že jsem už rok ve fabuli neseděl, tak nevím jak to teď aktuálně má. Mohlo se to z modelovou péčí změnit, proto jsem se zeptal. Naposledy jsem v ní zaregistroval právě ty tvrdý...

Editováno: , autor: Decibel ES
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto přijede na 16 rock ale chci je vyměnit za 17 Clubber

 

A musí na nich přijít? Rozdíl je nějakých pět tisíc, tak je otázka, jestli nákup větších z příslušenství, k tomu větší pneu a přezouvání kol Rock nebude finančně výrazně horší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Novinky pro MR2017:

 

I na minimální optické retuše je ještě brzy, změny se týkají jen výbavy a doplňků. Asi nejpodstatnější novinku představuje adaptivní tempomat pro motory TSI a TDI, hodit se určitě bude i parkovací kamera s ostřikovačem. Pejskaři se u kombíku můžou těšit na dělící síť v zavazadlovém prostoru, pro navigaci je připravena aktualizace map.

Více na http://www.auto.cz/skoda-vsechny-novinky-pro-modelovy-rok-2017-92295?utm_source=auto.cz&utm_medium=copy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

epo: no s tou parkovací kamerou to je ftip teda :-( ... já luštil jak ji tam dokomponovat (rear assist kamera z o3), a oni ji tam švihnou 2017 sériově :-( ... ale ten adapt tempomat by nebyl marnej... ale zas na druhou stranu, pokud dají MY2017 s 1.0TSI R3, tak... budu rád že mám 4válec a ještě rád si to dokomponuju :-D ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...