Lusta17 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Ne jinak bych do toho nešel. Tak dnes jsem byl v autorizovaném servisu a moje verze BCM jednotky tempomat podporuje, tak někdy po novém roce ho asi nechám namontovat. I z prací a DPH mě to vyjde na cca. 7 400 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Lusta17: jakou mas vybavu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Podívej se na Lustuv Rapid v sekci Váš Rapid. Výbavu mám napsanou hned na začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 lusto, odkaz sin můžeš dát do podpisu, jak to mám já či jiní a nemusíš pak někomu vysvětlovat jak se dostane na tvé vlákno. každému pak stačí když na odkaz u podpisu klikne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Ok něco s tím provedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hiro72 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Ahoj, mám RJ 6R0937087R ale jestli jsem dobře četl tak umí tempomat i corner? nevadí že po R mám 0 a ne 7? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Tak tempomat je namontovaný cena byla nakonec 7 800 kč. Jen je škoda, že neukazuje nastavenou rychlost na maxidotu jako třeba Octavia. Nevíte někdo jestli by to šlo dokodovat ? Prosím nevíte někdo zda se to dá nějak upravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Máte někdo tedy zkušenosti s dodatečnou montáží tempomatu? Do mé verze jde, tak o tom přemýšlím, v přechozím coze jsem jej rád využíval. Tak jaké jsou prosím zkušenosti, problémy, spotřeba atp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinus z Arcusu Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Problémy žádné, používám jej hodně, ale já osobně bych si za to nepřiplatil tu oficiální cenu, kdybych ho nesehnal podstatně levněji na internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 A kdo Ti ho tam namontoval? Máš ještě odkaz na ten shop, kde jsi ho kupoval prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinus z Arcusu Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Kupoval jsem ho tady na fóru. Montováno v autorizovaném servise kvůli záruce, ale ptal jsem se na cenu práce v několika různých. Byl tam rozdíl i skoro patnáct stovek mezi jednotlivými servisy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Zkus tady http://www.cardiagnostik.cz/ pokud nemas potrebu montaze v AS. Jinak je to clovek zde pusobici pod prezdivkou Rolbař. Mne samotnemu dodelaval tempomat + cornery + zapojeni kamery na spinany pred 14 dny. Spokojenost po vsech strankach. Je to PAN autoelektrikar. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Dá se tedy říct, že když si seženu originál tempomat sám, tak mi ho pak v autorizovaném servise v klidu přidělají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 když jsem se na to ptal tam kde jsem auto kupoval tak s vím problém nebyl ale logicky mě upozornili že dají záruku pouze na svou práci (instalaci) nikoliv na páčky popřípadě na další věc které by byli k tomu potřeba a ty je dodal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Neměl by s tím být problém. Jinak cena montáže v AS by měla být kolem 2500Kč, víc rozhodně ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 u mne samotná práce s veškerým kódováním výjde na 1500,-, samo možno i dokódovat jiné funkce, které auto podporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Jako které třeba jiné funkce? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Což si vyřešte přes SZ nebo v příslušném tématu.... :-D Editováno: 26. Duben 2015, autor: miklisek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinus z Arcusu Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Já jsem dostal nabídky od nějakých 2800 po 1600. Záruka samozřejmě zvlášť na montáž a zvlášť na tempomat. Ale v rámci záruky je to košer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietrs Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Kde zjistím to číslo BCM, jestli Rapid podporuje dodatečnou montáž tempomatu. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 (editace) Diagnostika, foťák se světlem nebo zrcátko nad pedály směrem do palubky. Projdi si tohle vlákno. Editováno: 7. Červen 2015, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Sice je to trochu OT, ale když bych měl teoreticky BCM s číslem 087, tak by to znamenalo, že by mi šly dokódovat cornery bez nějaké další instalace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Ne, chybí kabeláž, pokud se ovšem něco nezměnilo od dob MR13,14. Tedy jednotka by ti to umožňovala, ale musel bys dodat propojení s každou mlhovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Tahle elektrika je shodná s MR16, která už jede na F3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Zeptám se raději ještě, zda jsem to správně pochopil. Pakliže má řídící jednotka má koncové číslo 86, tempomat není kompatabilní a tedy na této řídící jednotce nebude fungovat? Nebo to chce pouze více práce a hraní, aby se dokódoval? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.