Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
před 1 hodinou, omicron napsal:

Hmm.. další špatná zpráva pro nové auto na cestě, neboť na mém Columbusu RNS510 ve stávající staré O2FL L&K  je tato funkce perfektně funkční, a po stisknutí tlačítka přehledně vypíše dopravní omezení a problémy na trase...

Nechápu, proč by to nemělo fungovat, RDS-TMC je v Česku funkční již asi 15 let...

Nebud neustale tak negativni.. Pak si ani nevsimas ze tu nekdo reaguje na nase sousedy :) Vsak ty se na to nove auto snad ani netesis, ale jen se smirujes s tim, kdy ho dostanes.. :)

Editováno: , autor: M_ike
  • o 3 týdny později...
Vloženo (editace)
On 7/24/2017 at 7:34 PM, kmozis said:

iOS 11 konečně podporuje i obrázky pro kontakty.

ahoj. nakolko sa uz blizi termin vydania iOS 11 (obvykle v polovici septembra), a beta verzia systemu je uz relativne dost stabilna, tak som vcera siahol po iOS 11 public beta 5. update iPhonu 7 zbehol bez problemov a na prvy pohlad vsetko funguje bez problemov (okrem skodahome fora v tapatalku). takze celkom spokojnost.

fotky v kontaktoch sa mi nezobrazuju vsetky... asi sync medzi kontaktmi exchange/google/iPhone... musim sa s tym trochu pohrat.

co je ine v porovnani s Androidom - fotky nie su automaticky zvacsene/zmensene aby sa vosli do Favorite contacts buttonov... 

este ma napadlo, či nie je dostupná novšia verzia sw pre columbus. Aktuálne mám 0360. S odblokovanym Video in motion a servisnym menu. 

3FEB2DDF-81AA-4FBC-90E1-507D08D5E0E6.jpeg

Editováno: , autor: PistaTT
Doplnenie otázky k verzii sw
Vloženo

Alesi, ze Ty ses prodejce WP?! :D 

V 19. 8. 2017 na 10:08, PistaTT napsal:

co je ine v porovnani s Androidom - fotky nie su automaticky zvacsene/zmensene aby sa vosli do Favorite contacts buttonov... 

Nemuzes vyvozovat zavery z beta verze systemu ;) Pred oficialnim updatem to bude vyresene. 

Je fajn ale vedet ze telefon s radiem komunikuje normalne dal a ne jak v minulosti, kdy to v jeden cas vubec nekomunikovalo.

Vloženo (editace)
před 20 hodinami, Aleš_BX napsal:

...Mobily s Windows 10 Phone...nehledě na neocenitelnou možnost využití bezdrátového dobíjení......

To je divný argument, ty netušíš, kolik Android smartphone již dlouho disponuje QI dobíjením ? A už dávno ? Už před 4 roky stačilo např. u Galaxy S5 vyměnit záda za záda s QI. Poté už sériově. Tablet Nexus 7 (Android, referenční Google stroj) mé manželky to měl již před 4 roky (!)... Je pravda, že dodnes byl jediným tabletem s QI :wacko:
Jen pro zajímavost, zakládajícími výrobci tohoto otevřeného standardu byly společnosti (podle abecedy) Apple, Asus, HTC, Huawei, LG Electronics, Motorola, Mobility, Nokia, Samsung, BlackBerry a Sony. Kolik myslíš, že z nich vyrábí Windows 10 Phone?
To jen pro upřesnění, že QI dobíjením nedisponují jen (a to jen některé) Windows 10 Phone smartphone...

Editováno: , autor: omicron
Vloženo

Proč do-do ? Četl jsi to pozorně ? Každý slušný mobil má dnes Qi dobíjení vestavěné, uvedl jsem, že to bylo před 4 lety...

Ano je to OT, omlouvám se, ale i ty plky o Windows 10 Phone nebudou zcela k věci, že?
A jo, po lítání bych si pivo dal rád, jsem z toho vždycky splavený ako ...ale většinou poletuji v týdnu a to ještě musím jezdit i autem, není to jednoduché :-) A to je už úplné OT, omlouvám se...

Vloženo
V ‎19‎.‎08‎.‎2017 na 10:08, PistaTT napsal:

ahoj. nakolko sa uz blizi termin vydania iOS 11 (obvykle v polovici septembra), a beta verzia systemu je uz relativne dost stabilna, tak som vcera siahol po iOS 11 public beta 5. update iPhonu 7 zbehol bez problemov a na prvy pohlad vsetko funguje bez problemov (okrem skodahome fora v tapatalku). takze celkom spokojnost.

fotky v kontaktoch sa mi nezobrazuju vsetky... asi sync medzi kontaktmi exchange/google/iPhone... musim sa s tym trochu pohrat.

este ma napadlo, či nie je dostupná novšia verzia sw pre columbus. Aktuálne mám 0360. S odblokovanym Video in motion a servisnym menu. 

3FEB2DDF-81AA-4FBC-90E1-507D08D5E0E6.jpeg

Mám verzi 0411, ale jestli je nejnovější netuším.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Mam takovy dotaz...

Delal jsem si trasu doma do navigace pres stranky skoda connect ... Vsechno se ulozilo... Asi za 20-30 min jsem vyrazil do auta a ulozenou trasu jsem tam nemel... Asi po pul hodine jizdy mi vyskocilo, ze se ulozena trasa ulozila-nahrala... To je normalni ze to tak dlouho trva nez se to nahraje do navigace? Dekuji za odpovedi. 

Vloženo

Budes se divit, ale vsecko jsem udelal jak je na tom videu ... prisel jsem k autu a kdyz jsem dal download ... nic mi to nenaslo ... az po pul hodine jizdy mi to vyhodilo hlasku, ze se cil nahral ... (Internet mam ) Ale dekuji Alesku za radu.

• o 2 týdny později...
Vloženo
V 7. 9. 2017 na 12:43, Knizek napsal:

Zdravím,

šel by dodělat TV TUNER ? Mám columba před FL.

Díky za odpověď

Nemáte pro mě někdo návrh řešení?

Díky moc

Vloženo
V 26. 9. 2017 na 7:11, spirito napsal:

Částečně - asi jenom 2 obrázky. Určitě to bude mít souvislost s rozlišením obrázku, ale zatím jsem něco neúspěšně zkoušel jenom metodou pokus - omyl. 

Tak to mam stejny.Vyresil si to nejak?

Zkusil jsem kontakty odebrat a znovu importovat a ukazuje se mi jeden obrazek.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...