Přejít na obsah

Škoda Kodiaq


schimmer

Doporučené příspěvky

před 13 hodinami, Lukason napsal:

A na co vlastne chcete cekat ? ...... vsechno, az na vyjimky je uz davno testovano v Superbech a Octavkach + samozrejme koncern,... Pak je tu jen vec karoserie a popripade podvozku jak se takovy auto bude co se tyce podvozku chovat, ale tezkej neni, takze relativne taky bezezmen ;)

Zas tak cerne bych to rozhodne nevidel.

Mám pocit, že někteří už netrpělivě čekají hlavně na to, až tu první majitelé Kodiaqů budou skutečně řešit jeho dětské bolístky a oni budou moct vesele psát, jakej krám to zas Škodovka vyrobila :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz dlouho u koncernu funguje pravidlo, ze co fungovalo a drzelo,tak tam udelaji modifikaci a zkusi jestli to vzdrzi a co je nove tak to je jako vzdy nitno otestovat provozem. Tudiz dnes je sazka do loterie uplne kazde auto a to i po vice jak roku od uvedeni na trh (viz.napr. pistni krouzky nebo rozvody u znamych motoru, tam to proslo modifikaci a stejne to stoji za dve veci)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejde ani tak o jinou konstrukční řadu, ale o to, že 1.8 TSI a 2.0 TSI musí používat řetěz zejména kvůli výkonu. Krom toho 2.0 TSI u Kodiaqu je úplně jinej motor, než kdekoli jinde, protože využívá tzv. B - cyklus založený na principu Millerova cyklu. 

 

Jinak pro všechny ostatní TSI platí, že používají řemeny se skelnými vlákny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo no, model SUV míří na více specifickou skupinu zákazníků než například kombíky. Na prvních fotografiích se mi tedy Kodiaq vůbec nelíbil, ale takto "naživo" vypadá moc pěkně. Až bude na salonech, mrknu se tam asi i na něj, i když můj hlavní zájem bude finanče podstatně níže při výměně vozu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja si osobne myslim ze Kodiaq v zakladke vobec nieje zle co sa tyka vybavy je to uplne nove velke pekne a za 22 000eu je to velmi solidna cena {nie kazdy potrebuje vykon a nvm jaku prespekulovanu vybavu} max vybava ma vysla na niejakych 45 000eu+ co je to u viac nez dost ala vybava je teda uz riadne slusna 

  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno, odebráno a umístěno toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...