Přejít na obsah

Interiér Rapidu MR 2013 vs MR 2014


senky

Doporučené příspěvky

Za mě taky :palec2:. Chrom na ovladači už mám, 3R volant taky, takže posledním adeptem do mého RAPIDa bude nejspíš ta black piano lišta mezy výdechy (která bude jako obvykle stát raketu).

Docela bych na volantu viděl spíš ovládání tempomatu než PP. Ale bohužel koncern razí systém v levé páčce..... .

Akorát je to na pováženou, že upravují už v druhém m.r.. Holt prodeje asi moc nerostou (tak jak si ekonomové nalinkovali růst), tak je potřeba trochu zatraktivnit. Akorát už prodejci nebudou mít takový prostor pro slevy. Každá lišta, chrom na ovladači a další prvky auto jen výrobně prodražují. Holt se ušetří jinde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prostor pro slevy není daný chromováním na ovladači, ale obchodním rozhodnutím Škody. Jinak kromě toho, co je na obrázku, došlo třeba k nasazení radia Blues s chromovanými ovladači jako u Pola/Toleda. Zatím jsem neviděl, jestli došlo k úpravám textury nebo celkové změně materiálu. Dost se probíral labilní plast madla dveří atd.

 

Jinak ze všech změn se mně stejně jako Maverickovi nelíbí ta řezaná sedadla. Navíc ještě zklamání z ovladačů mechanické klimatizace - tu má Polo taky s chromem a dojem je výrazně lepší.

 

Jinak se jedná o srovnání MR 2013 a 2014. Docela by mě zajímalo, jestli došlo k rozhodnutí o rychlé úpravě hned po novinářském představení (po něm se po Rapidu prakticky slehla zem) a nebo až se začátkem prodejů, resp. neprodejů.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

sedadla jsou super (Dynamic), vrchni cast palubky bych vubec neresil....vypada to jako mekceny...dokonce znamej si toho vubec nevsiml dokud jsem mu to nerekl.... ----- lištu bych chtěl...určitě někdo vymyslí na původní palubku nějakou nalepovací, protože ten prolis tam je ;)

Ohledne dveří...výplň mi plně vyhovuje...co mě štve je ta pokoženkovaná část před madlem hlavně tren bok kterej se hrozně patlá (když na to hamtám jak otvírám :D ) uvidím čím to pujde cistit

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...