wlado93 Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 Ziskas tym akurat moznost vytvoriť hotspot pre posadku, ale to vies spravit aj z telefonu. Takze ano, vyhodene peniaze, nic ti to neprinesie. Wifi sa da použiť este na telnet pristup do file systému pokial to mas povolene. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri9 Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února (editace) Ahoj, mám dotaz na který jsem tu bohužel nikde nenašel odpověď ani podobný problém: Čas od času se stává, že po připojení telefonu k BT, hraje hudba cca 15-20 vteřin a pak se telefon automaticky od BT odpojí a po cca minutě opět připojí. Když hudbu zapnu znova, nastane stejný problém. Auto mám druhý rok a stalo se to zatím 4-5x vždy na jeden max dva dny. Nyní to však trvá už týden a navíc při snaze přehrát alespoň CD, vyskočila chybová hláška "Vnitřní chyba přístroje". Jedná se o Rapid 2014 a radio Amundsen+. Máte někdo podobnou zkušenost a případné řešení? Nebo bude nejlepší s tím rovnou zajet do serivsu? Editováno: 7. Února, autor: Jiri9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února Obávám se, že rádio KO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 21. Července Sdílet Vloženo 21. Července Nevěděl by někdo, zda lze u Amundsena MR 2019 bez diagnostiky nějakým způsobem ověřit kvalitu příjmu signálu GPS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července Napriklad doplnkove okno a v nom zobrazenie polohy Alebo trosku obtiaznejsie cez green menu, staci googlit ako ho tam dostat. Toto na vlastne riziko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 13. Října Sdílet Vloženo 13. Října Ahoj, prosím o radu/názor. Vyměnil jsem v Rapidu svůj původní RNS 315 Amundsen+ za novou 9" čínu s android 13, která má připojení mikrofonu přes 3,5 mm jack. Dá se prosím připojit nové rádio na původní mikrofon z handfree sady u stropní lampičky? Napadlo mě, že bych si koupil jack zástrčku a připojil bych na ni původní mikrofon, ale nejsem se jistý, které kabely to jsou. RNS 315 by měla mít bluetooth v sobě, takže předpokládám, že by se na VW konektoru měly nacházet. Neřešil jste to někdy někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 13. Října Sdílet Vloženo 13. Října Pri MIB2 je to modry konektor, 2 kabliky uplne na kraji (a na opačnej strane v modrom konektore býva kamera). Co ss tyka mikrofónu, myslim ze by to tak malo byt aj tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 14. Října Sdílet Vloženo 14. Října (editace) před 15 hodinami, Fremmen napsal: Ahoj, prosím o radu/názor. Vyměnil jsem v Rapidu svůj původní RNS 315 Amundsen+ za novou 9" čínu s android 13, která má připojení mikrofonu přes 3,5 mm jack. Dá se prosím připojit nové rádio na původní mikrofon z handfree sady u stropní lampičky? Napadlo mě, že bych si koupil jack zástrčku a připojil bych na ni původní mikrofon, ale nejsem se jistý, které kabely to jsou. RNS 315 by měla mít bluetooth v sobě, takže předpokládám, že by se na VW konektoru měly nacházet. Neřešil jste to někdy někdo? Díky ... a takhle skvělé RNS 315 se chceš zbavit? Toto je nejvybavenější model. Má i DAB tuner a možnost připojení couvací kamery a samozřejmě navigaci. Což je výhoda, hlavně to DAB. Budeš ho prodávat? Zapojení konektorů je přímo na štítku toho rádia. Včetně mikrofonu BT HF. Může se ovšem stát, že tam mikrofon není zapojen. Chce se to podívat. Editováno: 14. Října, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 14. Října Sdílet Vloženo 14. Října No to máš sice pravdu, ale zejména ta navigace už je prakticky k ničemu. Poslední mapy do toho vyšly 2020 a nové už nebudou a zejména u mě ve východních Čechách, kde je nová D35 a mnoho nově otevřených obchvatů jezdím buď po polích nebo mě to tahá do center měst a vesnic. Na pohodlné navigování už dnes jedině Google mapy, případně mapy.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. Října Sdílet Vloženo 15. Října Souhlas. Taky 315 používám hlavně na příjem DAB a BT HF. Na GPS přepnu max když chci vidět nadmořskou výšku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 20. Října Sdílet Vloženo 20. Října Ahoj, Tak abych tu výměnu za Amundsena+ RNS315 za Androida 13 z PRC nějak shrnul: - vesměs jsem spokojen, v kvalitě zvuku nepozoruji změny - čitelnost na slunci velmi mizerná - rychlost a odezva perfektní (8jader, 4 GB Ram) - upatlává se to i pouhým pohledem na něj 🙂 - je v tom nějaký ZLINK místo Android Auto a je to trochu boj to nastavit, ale je to z velké míry zapříčiněno mou neschopností a velkým množstvím věcí k nastavení - kabely k mikrofonu HF jsem našel na zeleném konektoru a připojil jsem to přes koupenou mono jack koncovku, ale handsfree mikrofon funguje pouze při vypnutém motoru, po nastartování je u příjemce hovoru slyšet pouze šum a praskání, zatím nevím proč, v balení k radiu sice je přibalen mikrofon, ale nechtěl jsem ho tahat ke kastlíku na brýle, a použít původní, ale asi na to dojde - přibalenou anténu k GPS jsem nakonec vyhodil a připojil na původní MULTI-combo anténu přes FAKRA-SMA redukci, kterou jsem měl na Rapidu jako originál k RNS315, síla příjmu a množství družic je násobně lepší - na původní anténu jsem připojil i FM a DAB+ tuner opět přes FAKRA-SMA redukci (viz obrázek dole), příjem excelentní - na originál anténu mohu ještě připojit 4 LTE, ale asi neplánuji vkládat datovou SIM Takže pokud se mi podaří dořešit ten mikrofon (pokud někoho napadá co s tím, předem díky za rady), tak budu s výměnou multimediálního systému spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Října Sdílet Vloženo 20. Října Ja jsi spokojen s příjmem DAB+ přes kombinaci origo anténa (co má na příjem DAB+ poměrně dlouhý prut) a USB DAB+ tuner - předpokládám, že je to takto řešené, neviděl jsem zatím čínské rádio s integrovaným DAB+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 21. Října Sdílet Vloženo 21. Října Ano je to přes tuner do USB. Během jízdy jsem nezaznamenal žádný výpadek nebo zaškubnutí signálu, ale testoval jsem to jen jednu jízdu do práce (asi 20 min.). Já rádio, ať už FM nebo DAB+ běžně v autě neposlouchám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.