Rypicong Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 (editace) on ti palubní počítač neukazuje kolik km ti ještě zbejvá ? zřejmě asi máš ten né-maxidot a tam to ukazuje jinak... Editováno: 4. leden 2016, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 I u ne maxidota - MFS ti to ukazuje kolik km ti zbyva do vymeny oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 cajk, takže dříve nejspíš nastala ta varianta 2roky, než co ukazuje PP co se týče km. Tak jenom doplním Miklíska, že až mu vynulují PP a opět dá 5w30 a další výměna za 2 roky, tak na tajnou výměnu mezi, budeš muset v půlce nájezdu který budeš mít zobrazený cca měsíc po výměně oleje. U tebe tipuju, že to bude tak 24tis km, takže doma si to vyměň v půlce nájezdu od výměny... nebo po roce - záleží, co nastane dříve, ale soudě dle současný situace, u tebe nastane dříve situace 1 rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada920 Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Tak chlapy,kód QI6 na štítku mám,v počítači jsem najel na info a mám tam:Výměna oleje 1500km / 67dní a pod řádkou mám Inspekce 2800km / 47 dní.Vím že jsem výměnu neprošvihl ale vlastně jsem vás jen otravoval ohledně toho oleje,vůbec nevím jaký tam je a jaký tam má být a navíc nejdřív musím zjistit jestli to nebude servisu vadit že mám svůj olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 máš tam 5w30 splňující normu VW 504 00/ 507 00. Ve své podstatě je jedno, jakou značku tam dáš, pokud bude splňovat tuto normu a pokud to nebude no name z Tesca. Ten Castrol je cajk. Pokud jedeš do Amondu, tak vlastní olej akceptují... Jakub Holcr SERVISNÍ PORADCE Tel.: 312 817 185 / 734 417 212 tomu zavolej, domluv se a objednej, je to v pohodě rozumnej klučina. I se dá domluvit, že by jsi na výměnu oleje přijel až by jsi musel na garančku, přetáhnutí výměny o 1000km jim nevadí... Až půjdeš na garančku, tak jim řekni ať ti nemění kabinový filtr, ten si kup a vyměň sám, je to zbytečný jim za to platit - práce na 1 minutu. A ať ti nedoplňují provozní kapaliny ( chladící a ostřikovače ) je to docela mastně účtovaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada920 Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Tak jsem volal do Amondu a olej prý nedoporučují u zánovního vozu abych si přinesl svůj,jednou to vydržím a podruhé si už tedy koupím olej svůj.Cena garanční prohlídky je prý cca 4500kč.Takže pánové,děkuji vám všem moc za ochotu,zatím se mějte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Jsou to vydridusi. No chtej se napakovat. Ja byl na prvni vymene u nas v TP s vlastnim olejem a nerekli mi ani ň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 no jo, pohádkáři. Já byl už dvakrát na karlovarsku v Sokolově a vždy bez problémů a nikdy nikdo k tomu neřekl ani popel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 volal jsi tomu týpkovi co jsem psal ? Pokud jo, je to divný, protože já tam byl před 2 měsíci a žádný problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada920 Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Rypicong:volal jsem přímo vedoucímu servisu včera odp,ještě mi napadlo že zkusím Nevecom co tam řeknou na olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Já jsem byl v servisu v HK a taky žádný problém. Podle mě se většinou bojí, že když nebudou akceptovat vlastní olej, tak půjdou lidi na servis jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Rypicong:volal jsem přímo vedoucímu servisu včera odp,ještě mi napadlo že zkusím Nevecom co tam řeknou na olej no to byla chyba, měl jsi volat tomu týpkovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada920 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 no to byla chyba, měl jsi volat tomu týpkovi... Ted už to vím taky ale já volal prvnímu kterého jsem na www stránkách amondu volal a to byl vedoucí,nic se ale neděje,zaplatím a vám všem moc děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 no, proto jsem ti i sem dával ten kontakt, ale pokud nejsi ještě objednanej, tak zavolej tomu klučinovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada920 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Mám ještě měsíc čas ale určitě mu zavolám,dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 No mě se taky nejdřív nechtělo tahat vlastní olej ale ušetřil jsem na tom 2000, tak to tak plánuji udělat i letos.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Ahoj, je to takto správně při změně na pevný? Že zůstane i inspekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada920 Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Tak jsem byl dnes pro info v Amondu.Máte pravdu,první výměna oleje po 30000km a na otázku zdali si mohu vzít olej svůj mi řekli,žádný problém,i mi poradil jaký.Je to pokud jsem to OK pochopil tento.Mám pravdu? http://maziva.heureka.cz/castrol-edge-5w-30_5-l/#section Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 (editace) Ahoj, je to takto správně při změně na pevný? Že zůstane i inspekce. pripajam foto po zmene na pevny. Editováno: 16. leden 2016, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Tak jsem byl dnes pro info v Amondu.Máte pravdu,první výměna oleje po 30000km a na otázku zdali si mohu vzít olej svůj mi řekli,žádný problém,i mi poradil jaký.Je to pokud jsem to OK pochopil tento.Mám pravdu? http://maziva.heureka.cz/castrol-edge-5w-30_5-l/#section jo, to je on, ale musíš si rozmyslet, jak budeš olej měnit ( jak často a jaký )... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilad Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 auto jsem kupoval v červenci a měl jsem servisní interval 30 tisíc nebo 2 roky. Jezdím krátké úseky a mám najeto 5 tisíc km. Interval zkrátil na 16tisíc nebo 315dní. Možná nakonec pojedu na servis po roce od koupě vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada920 Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Jestli to OK chápu tak oni mi nastaví interval v PC po 30000km a nebo 2 roky na další garančku,Já si po roce koupím ten samí olej a vyměním si ho sám.Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Miklis- ano, Tobe bude tento olej mazat lepe o neco za studeneho motoru v zime atd., ale zase je otazkou jak bude mazat v lete pri vysokem zatizeni na dalnici. Urcite stale dostatecne vzhledem k tomu ze i koncern postupne prechazi na 0w30 ale presto. 0W-40-ka bude v lete pri vysokej záťaži na diaľnici mazať určite lepšie ako 5W-30-ka. Zároveň ti doporučujem naštudovať si niečo o viskozite motorových olejov napr. na tejto stránke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 škoda: Děkuji za reaci. Jen dotaz, proč by i u pevného intervalu nemohla zůstat incpekce Proč myslíš, že to co máš ty je to správný? Rád si nechám poradit. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Pozri si prispevky c. 262, 264 a 285. Pravdepodobne ti pevny interval nenastavili. Pojazdi par stoviek km a daj vediet ci ti nahodou nestupla hodnota "vymena oleje". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.