Sanek81 Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 (editace) Kdy,kde,kam,jak,za kolik? Informujte,pochlubte se,doporučte,varujte! Tak Oktaviáni,kdo z Vás už byl na nějaké prohlídce ať už v intervalu nebo v rámci záruky. Zkusenosti? D4B80295DB6-Údr.pdf Editováno: 2. leden 2019, autor: Pawouk Vložen dokument z dílenské příručky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 1. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 O.k.Přidám první. Říjen,mimo interval v 15000km,výměna oleje a filtru.Autoservis Pálka v Břeclavi-má velmi dobrou pověst. Olej(castrol),filtr,práce=2519kč Příští servis dle PP za cca 11000km nebo rok,teď cca 19000km, tedy ve 30tisících. Předběžně jsem domluvený s Pálkou,ale možná zajedu do autorizáku,ještě nevím. Je tu někdo se zkušenostmi se Škodou v Břeclavi či Hodoníně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 1. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 No za olej si vzali necelé 2000kč,ale divál jsem se na netu a on tak zhruba stojí, filtr cca 250 a práce taky tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Petře, jak řešíš to, že si dovezeš vlastní olej (filtr, apod.) a budeš mít i jistotu, že ten tvůj olej i použijí? Do tvého auta.. Vím, že je tam dlouhodobě znáš a věříš jim, ale jak toho dosáhnout aby to poctivě dělali i v neznámém servise? Já už jim nevěřím ani pozdrav.. Až budu muset někdy do servisu, ať už na garančku, nebo opravu, sakra si rozmyslím kam pojedu. Před nedávnem jsem četl jak někdo jel s OIII do servisu kvůli opravě a aby servisák zjistil stav vozidla, jezdil s ním o víkendu soukromě. Neuvěřitelný, leč skutečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Tak jedině být u toho, a pokud to servis neumožní, tak jet do jiného, výhoda je, že origo Škoda servisní síť je široká, tak si člověk může vybírat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Já beru ojej vždycky TADY a spokojenost, doprava zdarma..... a origo filtr na škoda-dílech cca250,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 3. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 viewer:zrovna dneska jsem byl ve Škodě a za tyhle peníze tam měli olejů..800kč běžná cena..............ale za 1litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanosc Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Kupte si maso,pivo-běžte do hospody ať ho opečou a půjčí nádobu na pivo? Tak nějak podobně je to s tím olejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Vlastní olej beru jako samozřejmost. Kdo mi nedovolí být u auta po dobu servisu, u toho auto nenechám.... Jinak nejlepší je mít na všechno známé/kamarády u kterých máte jistotu, že vás neodrbou. O autorizovaných servisech se mluví až moc často (né zrovna moc optimisticky)... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Pani, a ste si vedomi, ze v pripade pouzitia vlastneho - doneseneho oleja, prichadzate o Skoda zaruku na dotknute sucasti. Je to aj v podmienkach zaruky - mam to potvrdene kamaratom v origo servise!!! Dnes som sa o vymenu s donesenym olejom pokusil a vaoval ma, ze ak takuto zakazku zanesi do systemu, pridem o zaruku. Tento system zakazok je novy a povinny pre vsetky dealerov Skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 no ja ťa trochu poopravím a upresním ako to je ...rieši to TPI vydané v 12/2013 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Libero, jako obvykle boduješ. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Chcel by som vidieť konkrétne podložený servis kde si mechanici vyšetria olej a nevymenia alebo filtre alebo zamenia za iný - popravde sú to viacmenej rozprávky a moc tomu neverím .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 no ja ťa trochu poopravím a upresním ako to je ...rieši to TPI vydané v 12/2013 Než jsem se stačil zeptat, jak je to se zárukou, tak je to tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helstik Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 No teď mě čeká první garančka tak jsem zvědavý kolik mě ta sranda bude stát. Uvažoval jsem taky o vlastním oleji, ale nakonec si připlatím - pro klid duše, než se pak dohadovat se škodovkou. Otázkou zůstává, co by se dělo kdyby došlo k nějakému poškození motoru po delší době.Protože pak se podívají do servisky kde bude uvedeno vlastni olej a je problém. To aby si pak člověk schovával nádobky po celou dobu co bude mít vůz A po zkušenosti s předešlou Octavii 2 kde jsem měl na motoru najeto 85000 a rozsypala se mi klikovka nakonec půjdu raději oficiální cestou. Tím že jsem navštěvoval autorizák byla výše kulance 80% - dostal jsem nový motor a zbytek, čili práci a nějaká těsnění jsem si musel zaplatit ale měl jsem nový motor. Tehdy v autorizovaném servisu koukali i na turbo jestli to není jeho vinou tím pádem by mě poslali do pr*ele naštěstí se to nepotvrdilo. Takže si myslím, že kdyby časem vznikl problém, tak by taky mohli dát ruce pryč a ty se starej. Šetřil jsi, nám si nedal vydělat tak tě v tom necháme vymáchat Napíšu pak kolik mě ta sranda stála Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 stačí to tu poriadne čítať ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pub24 Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Zdar kluci, tak jsem se docetl hodne o tom jestli vlastni olej nebo ne, ale nikde zadne doporuceni na dobrej autorizak za rozumnou cenu. Stal jsem se taky majitele OIII s 1.6tdi CR 77kW. Vymena a prvni garancka by mela byt v 30 000 km (coz me ceka zhruba za 6 tisic km..). Zatim jsem mel cas se zeptat v jednom autorizaku (Louda podebrady), kde mi rekli za vymenu oleje 4800,- CZK, coz mi teda za vymenu prijde i u autorizaku prijde docela dost... Proto se chci zeptat na vase zkusenosti s cenama a pristupem v autorizovanych servisech.. Diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 skús sa pozrieť tu http://forum.skodahome.cz/topic/30617-servisy-hitpar%C3%A1da-doporu%C4%8Dujeme/?hl=%20praha%20%20servisy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Pub24:Olej,olej,olej,musíš počítat s tím, že ve Škodě si vezmou cca 800kč za litr, ty za za 800kč koupíš 5 litrů toho stejného oleje, můžeš si přinést svůj, ale i když bude splňovat všechny normy,nedá ti Škoda záruku na motor,je to hnus, ale je to tak. Jinak v ostatních servisech si berou kolem 400kč/L, aspoň tedy co mám já zkušenosti. Jinak mě čeká první návštěva autorizáku za 10000km, pak dám info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 zase někdo šíří paniku, olej vlastní a u auta si postojím a vím co se dělá a co ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 (editace) Hravec:zrovna z tvého příspěvku jsem to tak chápal Ale pokud se mýlím,tak jsem,v tomhle případě,jen a jen rád;-) Editováno: 28. Únor 2014, autor: Sanek81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helstik Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 No schválně se jich zeptám na cenu oleje v autorizáku ve středu a proč tam mají tak neskutečnou přirážku. Včera jsem volal abych se objednal tak jsem se ptal na orientační cenu a bylo mi řečeno cca 4000 Kč. Tak uvidíme 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Cenu oleje neurčuje přijímací technik, ale majitel servisu. Ptát se teda můžeš, ale odpověd nečekej....Dones si svůj, v originálním zavřeném balení. Dodrž předepsanou normu pro motor a nemusíš nic řešit. Technik Ti pouze dá do poznámek , že jsi si donesl vlastní olej, značku a normu. O záruku samozřejmně nepřijdeš....Jedině tímhle postupem dojde postupně ke snížení ceny oleje. Jiná cesta tam nevede. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pub24 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 No schválně se jich zeptám na cenu oleje v autorizáku ve středu a proč tam mají tak neskutečnou přirážku. Včera jsem volal abych se objednal tak jsem se ptal na orientační cenu a bylo mi řečeno cca 4000 Kč. Tak uvidíme Zkousel jsem auto zitka a tam mi za servis na 30 000 km rekli 3500 ,- coz mi uz prijde docela rozumna cena :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.