Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Android Auto v našich končinách na Google Play nenájdeš, čiže všetko toto z Google Play odinštaluj a použi link apkmirror, ktorý som poslal vyššie. Z neho si vieš stiahnuť stále aktuálnu verziu Android Auta, pre tvoj mobil potrebuješ arm64 verziu. V mobile budeš musieť potvrdiť inštaláciu z cudzieho zdroja. Prvé spustenie AA odporúčam spraviť priamo v mobile, až keď ti všetko správne nabehne, môžeš pripojiť cez auto.

edit: Musíš potvrdiť inštaláciu aplikácie z cudzích zdrojov..

Editováno: , autor: brrrrm
Vloženo (editace)

V poriadku, zatial dakujem. Skusim to zajtra "rozchodit" podla instrukcii, dnes uz nestiham. Ozvem sa neskor.

Vcera som skusal stiahnut AA (arm64) z linku od @brrrrm no instalaciu mobil nechce ani za svet povolit. Uz som prehladal cely mobil 2x a povolil som aj "mimozemstanov" a stale nic. Takze bojujem dalej.

Dnes som svoje trápenie s mapami (WAZE) ukončil.

@Martin Bednář mi poradil čo stiahnuť do mobilu a za to vám pane VEĽKÁ VĎAKA!

Vo vozidle som skúšal Waze, hudbu a My Škoda app. Použil som na skúšku dva Samsung káble (AC/DC nabíjačku a aj autonabíjačku). Už ai len zvyknúť na vizualizáciu.

Keď prídem domov prilepím aj fotografie.

Včera mi to cestou domov blblo, pomohol restart mobilu.

20190530_060100.jpg

Editováno: , autor: robon
Vloženo

Tak jsem do toho nakonec šel a po roce přemýšlení jsem si nechal SmartLink aktivovat  za cenu 5.350,- Kč. Musím říct, že Waze na AA je docela dobrá věc a taky je podporovaná aplikace TuneIn. Za mě zatím spokojenost :-) .

• o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Ahoj,

mám problém se spuštěním Android Auto v telefonu po připojení k infotainmentu, telefon mi napíše takovou hezkou hlášku "Platforma Android Auto zaznamenala chybu. Chyba komunikace 8 - Software auta neprošel bezpečnostními kontrolami aplikace Android Auto." (viz přiložený screenshot displeje telefonu). 

Já mám telefon Samsung Galaxy A5 (2017) a zkoušel jsem ho připojit do Octavie z roku 2018, která má infotainment Swing. Do telefonu jsem nainstaloval aplikaci Android Auto z odkazu apkmirror výše - prvně jsem zkusil arm64-v8a verze 4.4.592344 a potom jsem zkoušel i starší verze a i v7a a chová se to pořád stejně. Zkoušel jsem to připojit i ve VW Golfu a tam to fungovalo bez problémů.

Nevíte náhodou někdo, v čem je problém a jak by se tato chyba dala eventuálně vyřešit?

Screenshot_20190704-105049_Google Play services.jpg

Vloženo

jj, teraz som skúsil v aute nastaviť rok 2006 a vybehla mi táto istá hláška. Vrátil som rok 2019 a všetko funguje.. ono tie chybové hlášky treba občas naozaj čítať!

Vloženo
před 20 hodinami, Martin Bednář napsal:

AA ve sve posledni verzi 4.4.xxxx umi na mobilu zobrazit rychlost a nabizi hlaseni dopravnich situaci. Ale na obrazovce infotaimentu se mi tyto moznosti nezobrazuji. Mate to take tak?

ano, stejně

Vloženo

Ahoj, díky za rady a otestování, čas jsem samozřejmě kontroloval, ještě jsem si říkal, jestli jsem nezapomněl zkontrolovat rok, ale vše bylo nastaveno v pořádku. Dneska jsem to zkoušel píchnout do Karoqa a tam se mi to v po chvilce rozběhlo. Opět jsem to zkusil píchnout do Octavie a stejná chybová hláška, opět kontroluji čas a datum a vše ok. Po chvilce jsem zkusil zapnout klíčkem zapalování kvůli změně nastavení infotainmentu, že bych zkusil něco změnit a světe div se, android auto se rozběhl. Takže  záhada vyřešena, pokud bude mít někdo podobný problém (viz hláška v mém předchozím příspěvku nahoře), zkuste zapnout zapalování, pokud ho máte ještě na klíček.

Vloženo

Bohužel, hláškou "zapněte zapalování" ten infotainment upozorní pouze pokud jdeš do nastavení a chceš tam něco změnit. Ale pro spuštění Android auto do nastavení jít nemusíš, zmáčkneš pouze APP a pak na obrazovce vybereš Android auto.

Ale každopádně je to divné, že to neupozorní na nic. Jak jsem psal výš, u jiných aut se mi to nestalo, i když je pravda, že tam byly jiné infotainmenty.

Vloženo

Nemáte někdo tip na "zalomený" USB kabel ideálně s koncovkou "C" taky zalomenou?
Všechny co jsem našel (na Aliexpres) jsou zalomený doprava, ale to asi nebude díky umístění zásuvky v OIII to pravé ořechové.

Vloženo

Jasne, dlouho jsem hledal a objednaval z ciny az jsem nasel v Datardu. Nejlepsi co jsem zatim objevil jsou kabely USB C od GoGenu. Kabel ma na obou koncich uhlove konektory a oba symetricke... jak samec velkej USB 3 tak samozrejme Ccko na druhe strane. Mam tyhle kabely uz u vseho, od GoPro az po bezdratovou nabijecku. Delka 1metr. 8872103b3c087407871dae9c3c0c129b.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...