Přejít na obsah

FIII - sleva %


svsv

Doporučené příspěvky

Jj,Škoda a její chování k zákazníkům připomíná monopol,bohužel jsme tak zabednění,že jim ty peníze budem pořád cpát.Oni totiž vyrábí nejlepší auta v celém známém vesmíru.Aspoň podle recenzí motoristických periodik.

Editováno: , autor: standavfr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pawouku.. lenže v tom čláku priamo ide o zľavy. Predsa to súvisí. Chalani sa tu predháňali so zľavami a prípadne sa sťažovali na nízke zľavy, tak som považoval za vhodné im ukázať, prečo je to tak, nič zlé na tom snáď nie je. Ten kto má výrazne väčšie zľavy, tak má zamestnanecké, prípadne veľkoodberateľské.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak info ako to je na Slovensku. Len pripomeniem, ze Fabia od 1.6. zdrazela o cca 300 eur.

Konfiguracia bola Fabia combi 1,2 TSI 81kW Style + balik Style plus+ biela farba.

Zlava sa vsade pohybovala +- rovnaka na urovni maximalne 3,3 % odpocinane z cennika.

Argumenty boli je to ziadane auto a zlava nemoze byt nejaka vyrazna.

 

Za tuto konfirugaciu bola najmensia ponuka na 13 500, co je podla mna hodne vysoka cena vzhladom na viacere skutocnosti.

 

Uvediem len pre porovnanie Hyundai i30 Family ( tento stupen ma vsetko co Fabia ) - elektrony, tempomat, zadny parkovaci, vyhrievane sedacky.......... s 1,4 74kW je za 13500 a s 1,6 88kW za 14 000. Udajne by este vedel dealer nieco malo spravit s cenou.

 

Fabia ma hodne sebavedomo nasadenu cenu, zatial je o nu zaujem, tak to vyuzivaju.............

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vážne je drahšia? Keď som pozeral cenník mr2016, keď vyšiel, tak drahšia nebola. Drahší bol len rapid.

i30 by som neporovnaval, je to trochu iné.. motory su lenivejsie a viac zeru. V rebríčkoch spoľahlivosti tiež i30 oproti fabii zrovna neoslnuje. Sám som nad ním uvažoval, ale stačí trošku pátrať a terno to zrovna nie je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od 01.06.2015 je v platnosti nový cenník, nesúvisí s MR2016 ale s 01.06.2015. Základné ceny sú u HB+300 a u Combi +350€, jediná výnimka je cenníkový základ v podobe HB 1.0MPI 44kW, ktorý zdražel len o 100€, aby mohli napísať OD 9040€: Toto "letné" zdraženie, som predpokladal, už keď som ju v decembri (prosinci) objednával.......

 

http://www.skoda-auto.sk/SiteCollectionDocuments/cenniky/skoda_fabia_cennik.pdf

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Platia ceny v dobe objednania, nové iba pokiaľ sú výhodnejšie ceny alebo iné benefity a zákazník si ich vyberie, napr. nová cena +300€ a povedzme že ponúknu výbavu a doplnky v hodnote 1000€, zákazník by mal byť o tom informovaný a v prípade záujmu sa môže rozhodnúť, nižšie ceny by sa mali uplatniť automaticky. Takto mi to bolo vždy prezentované a ponúknutá nová alternatíva, na nové som vždy čakal cca 3 mes. a obvykle boli nové ponuky, u FII som tak za cenníkovú cenu FII dostal navyše hagusy + priečniky + box čo bolo v cenníkových cenách cca 1000€, vtedy to bola dilema 300€ zľava / výbava ktorú som aj tak plánoval časom obstarať, teda nebolo o čom. U FIII už len zľava / zimné kolesá (15" plechy), tu tiež nebolo o čom, lebo FIII CC na 15" plechoch s 185/60R15 už vizuálne dosť utrpí, dať to po čiernych 16" beam je už taká päsť na oko..... Nehovoriac o jazdných vlastnostiach. Tak teraz mám do jesene čas, možno dovtedy natrafím na liate čierne 16" za dobrú cenu......

Editováno: , autor: lubikSK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak zkouším,co kde dají,ale je to bída.Zkoušel jsem to tak u 30 dealeru,ale kroutí se a kroutí.Nakonec nejvíc mám 100km daleko 5% a 15 na staré auto.Tady u nás jeden 4,5 plus 15 na st.auto,jinak jen kolem 2,5procent.Auto fabka combi 81 styl plus nějaká vybava za 370ts.

Někteří vůbec slevu,některým stačí pak jen techničák,že jsem prodal auto,u jinych to bez auta nejde.Jsou to kur... rozdíly mezi nima.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

jsou hlavně 2 typy slev ( aspoň co znám :)

 

1. tvůj zaměstnavatel má nějakou smlouvu s prodejcem a jako bonus nabídl, že i jeho zaměstnanci dostanou lepší slevu než normálně. ( většinou to je rozdíl 1 - max 3 % oproti normální slevě ). Dále tam může být i sleva na servis. Materiál a práce... Stačí se prokázat nějakým dokladem že tam člověk pracuje, ID kartička apod. nebo stačí kolikrát říct že tam člověk pracuje :)

 

2. tvůj zaměstnavatel má nějakou smlouvu s prodejcem ( i se Škodou ), která pro dosažení co nejvyšší slevy obsahuje i podmínku, že kupující musí odebrat nějaký počet aut za nějaké období a nebo že čím víc odebere, tím ta sleva bude vyšší. ( to není důležité jaká varianta to je ). Co je podstatné, tak to auto koupí tvůj zaměstnavatel, ty si s ním jezdíš a po půl roce ti ho odprodá. Zaměstnavatel s tím má trošku sraní, ale zase pak díky velkým "nákupům" od prodejce, se u služebních aut dostane na úplně jinou cenu. Třeba můj zaměstnavatel má nyní slevu 21% třeba na Octavii. A to myslím za poslední rok koupil cca 10aut.  Ale nedělá to pro zaměstnance, protože je s tím sraní, zas tolik aut neodebírají a jsou tam nějaká rizika.

Editováno: , autor: Rypicong
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...