Hkubes Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 (editace) Tak kdy začnete přezouvat na letní pneu? Já přemýšlím ,že bych již tuto sobotu přezul. Jaký máte názor vy! Po ránu má být stále ještě chladno ale odpolední by již měli být v normě. Editováno: 11. Duben 2015, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Já už jezdím na letních přes týden :-D není na co čekat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 ja som na letnych uz od februara/unora 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KORENMANDRAGORY Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Vzadu už letní na předku dojíždím zimáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Nemam rad tohle kombinovani pneu. :-( Jinak na letnich jezdim uz asi 14 dni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 to se kombinovat ani nesmí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 bohužel vyhláška nikde nepíše že se to nesmí, takže pokud se splní technické parametry (šířka,profil,atd.) tak je jedno co na kždém kole je za pneu. Doporučení je mít alespoň stejné pneu co se týče nápravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Já už přezul před 1. dubnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Tiez uz odnovoty jazdim na letnych. Ak neplanujes ist cez rakusko tak kludne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Od brezna jezdim na L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 ja uz tiez asi mesiac jazdim na letnych, kdesi som cital ze odporucaju menit ked priemerna denna teplota prekroci 6°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KORENMANDRAGORY Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 (editace) Nevidím jediný důvod proč by to nešlo kombinovat. Proto mám taky stejné rozměry pneu jak na léto tak na zimu. Editováno: 12. Duben 2015, autor: KORENMANDRAGORY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 já důvod vidím - třeba to, že letní a zimní pneumatiky se chovají prostě jinak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Tak to je polemicke tak asi ako sa chovaju inak 2 rozne znacky/typy a tiez neni dovod nedat ich na auto. Kazda ma ine vlastnosti a podstatne je o nich vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Na jednej naprave, musia byt pneumatiky rovnakeho rozmeru a konstrukcie, na dvoch roznych napravach nemusia.... ale tiez by som nekombinoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 ale na čtyřkolce musí né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KORENMANDRAGORY Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 O pohonu 4x4 není nikde ve vyhlášce ani zmínka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dada77 Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Čus chtěl jsem se zeptat co máte za značku pneu na autě. Mě to dali na KUMHO .Dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Neumíš číst? Název tématu zní "Kdy přezout na letní/zimní pneumatiky" a ne jakou značku pneumatik máte na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 (editace) Měním až v dubnu. Dřív neriskuju možné následky od pojišťovny. Na D1 hrozí i pokuta. Editováno: 20. Březen 2016, autor: mpiotrovsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Další expert... Fakt úroveň, Budu to mazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Budu měnit příští víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Já tedy nechávám až do půlky dubna, ráno je u nás ještě okolo nuly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Budu měnit příští víkend :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Já sem vyměnil už tento víkend. Ale počítám s tím, že pokud ráno nasnezi nevyjedu a vezmu druhé auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.