ferda25 Vloženo 31. Říjen 2018 Vloženo 31. Říjen 2018 (editace) Dnes na S3 po 11/2016 aktivováno přepínání barev interiéru podle zvoleného módu. Editováno: 31. Říjen 2018, autor: ferda25 Citovat
Shaarky Vloženo 31. Říjen 2018 Vloženo 31. Říjen 2018 @ferda25 Jirko co přesně máš na mysli tím přepínáním barev dle zvoleného módu - myslíš dle módu DCC, tzn. např. Sport - červená, Normal- bílá apod. ? Citovat
Shaarky Vloženo 31. Říjen 2018 Vloženo 31. Říjen 2018 (editace) Jinak díky @Macouch za seznam, co jsi uvedl zde - Donastavil jsem si před OBD11 (volby nutno fakt hledat, není to zcela přímočaré...) : *** autohold po vypnutí klíčku vždy aktivní Auto Hold - Zustand nach Neustart STG 03 > Anpassung > Kanal "Auto Hold Funktionszustand" > Wert anpassen "Letzte Einstellung" > Werkseinstellung, Aktiv/Inaktiv wird über Taster in der Mittelkonsole gesteuert "Nie aktiv" > Auto-Hold nach Zündwechsel immer deaktiviert "Immer aktiv" > Auto-Hold nach Zündwechsel immer aktiviert *** Hill Start Assist (HLA) na Early (Früh) Berganfahrassistent - Haltezeit einstellen STG 03 > Anpassung > Kanal "Berganfahrassistent" > Wert anpassen "Früh" > Bremse löst sich schnell und mit wenig Gas (kaum bis gar nicht wahrnehmbar, kein Ruck) "Normal" > Werkseinstellung (Ruck spürbar) "Spät" > Bremse lässt spät los und nur mit relativ viel Gas (Starker Ruck) *** Auto-Lock also locks the fuel cap - autolock i pro pal. dvířka ? (nezkoušel jsem) ZV Autolock Auto-Lock verriegelt auch den Tankdeckel STG 09 > Zugriffsberechtigung: 31347 > Anpassung > Kanal "Zugangskontrolle-Geschwindigkeitsabhaengige Tankdeckelverriegelung" > Wert auf "aktiv" setzen *** Third brake light as acknowledgment for the central locking - potvrzení třetím brzdovým světlem při odemykání/zamykání Dritte Bremsleuchte als Quittung für die Zentralverrieglung STG 09 > Zugriffsberechtigung: 31347 > Anpassung > … > Kanal "(3)-Dynamische Blinkmodi-ZV_Blinken_zu" > Wert auf "aktiv" setzen > Kanal "(4)-Dynamische Blinkmodi-ZV_Blinken_auf" > Wert auf "aktiv" setzen > Kanal "(5)-Leuchte22BR MA57-Lichtfunktion B 22" > Wert auf "Aktive Blinkfunktion hat ein auf 1 gesetztes zugeordnetes Bit in pa_dynamisch_blinken" *** Do not cancel the release run after opening the door - aby stahování oken fungovalo i při otevření dveří Fensterbedienung - Freigabenachlauf beim Türöffnen nicht abbrechen STG 09 > Zugriffsberechtigung: 31347 > Anpassung > Kanal "Zugangskontrolle 2-Freigabenachlauf FH bei Tueroeffnen abbrechen" > Wert auf "nicht aktiv" setzen v OBD11 nějak nemohu najít ;-) - poradíte pls., kde to je ? **osvetleni zrcatek jako manevrovaci pri parkovani Umfeldbeleuchtung als Manövrierleuchte aktiv STG 09 > Zugriffsberechtigung: 31347 > Anpassung > Kanal "(4)-Assistenzlichtfunktionen-Umfeldleuchte als Manoevrierleuchte" > Wert auf "aktiv" setzen @ferda25 Jirko díky za odpověď, nelze Ti "poděkovat" za příspěvek "označením"... Editováno: 31. Říjen 2018, autor: Shaarky 1 Citovat
asoki Vloženo 5. Listopad 2018 Vloženo 5. Listopad 2018 Ahoj niekto vychod svk co by vedel nakodovat nejake veci??? Dik za odpoved Citovat
Jaro92 Vloženo 8. Prosinec 2018 Vloženo 8. Prosinec 2018 (editace) Nazdar vsetkym,vedel by niekto, preco pise ze sa riadiacea jednotka neda kodovat a treba vybrat inú . Oficialny zaregistrovany kabel 18.09.00. Editováno: 8. Prosinec 2018, autor: Jaro92 1 Citovat
Xmaster Vloženo 26. Prosinec 2018 Vloženo 26. Prosinec 2018 Je možno nějak kontaktovat ferda25 nejde mu odeslat zpráva. Děkuji Citovat
Pawouk Vloženo 27. Prosinec 2018 Vloženo 27. Prosinec 2018 Pokud ti na něj někdo nepošle telefon, nebo jiný kontakt, tak zde nelze. 1 Citovat
LukášCBR Vloženo 27. Prosinec 2018 Vloženo 27. Prosinec 2018 Napadá mě jediná možnost a to ta, která se na fórech dává za opakované porušení pravidel. Říká se tomu “BAN”. Je to pouze můj osobní TIP. Nic víc. 1 Citovat
Pawouk Vloženo 27. Prosinec 2018 Vloženo 27. Prosinec 2018 Přesně tak. Další zde netřeba dodávat a probírat. Tečka. 6 Citovat
bady555 Vloženo 13. leden 2019 Vloženo 13. leden 2019 ako na MY 2017 aktivujem otacky ventilatora v polohe auto? nasiel som On a MY17 car the longcode needs to physically changed (in my case from 01 to 41) as there is no longer a tick box for Bit 6 and it was not possible to save the change in the Binary code.... PLEASE ONLY DO THIS IF YOU FULLY UNDERSTAND WHAT YOU ARE ABOUT TO DO. ako zmenit dlhe kodovanie ked tam nieje moznost Bit 6 zaskrtnut? Citovat
ferda25 Vloženo 13. leden 2019 Vloženo 13. leden 2019 Otevřít si lcode.exe zvlášť překopírovat do něj kódování a následně zaškrtnout a použít a nakódovat... Citovat
bady555 Vloženo 13. leden 2019 Vloženo 13. leden 2019 dekuji, idem skusit, este CH/LH skusim zmenit na hmlovky len to sa tak hlupo vyhladava v tom VCDS , je tam asi 200 poloziek, nieco prelozene v cestine, nieco v nemcine Citovat
bady555 Vloženo 13. leden 2019 Vloženo 13. leden 2019 dakujem, uz mi ukazuje otacky ventilatora v mode auto, stiahol som lcode , pre istotu ulozil povodne kodovanie a funguje, idu mi aj zadne svetla pri dennom svieteni ale este musim nastudovat ako urobit aby nesvietili ledky SPZ Citovat
Patrik1971 Vloženo 25. leden 2019 Vloženo 25. leden 2019 Dnes opat navsteva v BA u Igora a opat max spokojnost s kodovanim? Citovat
rrozbroj Vloženo 28. leden 2019 Vloženo 28. leden 2019 Ahojte, postup pre aktivaciu line assist + lights assist ? VIem ze sa to tu riesilo ale neviem to najst . Da sa na S3 aktivovat aj mrtvy uhol ? dakujem krasne Citovat
Patrik1971 Vloženo 28. leden 2019 Vloženo 28. leden 2019 Nie,na to ti chyba hardware v naraznikoch. Citovat
Bladik Vloženo 29. leden 2019 Vloženo 29. leden 2019 Včera, po dlouhé době, návštěva u Ferdy....a asi jako vždy a jako každý naprostá spokojenost. Po upgradu asistentů pozoruji ohromné zlepšení v DLA. Lane asist se chová dle mého lépe...akorát mi přestal fungovat ve městech(tipuji pod 50km/h) a nebo se mi to zdá? :) Samozřejmě ostatní věci jako je vypnutí rekuperace, rozšířené nastavení DCC-club sport je fakt znát :) ... Ale co bych vyzdvihl jsou ty brzdy...taková kktina, ale úplně jiné chování...tohle je fakt super a nečekal jsem že to poznám. Ferdo díky.. Citovat
KarelM Vloženo 29. leden 2019 Vloženo 29. leden 2019 ... a ty brzdy - to je v souvislosti s tím DCC-club sport? v čem je to lepší? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.