lumirnavrat Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Napsal jsem to v SZ, ale i pro ostatni:) vyhrivani sedadel je soucast zimniho paketu. Ten je pak soucasti Style Plus nebo za priplatek 5800 vsude krome Active. Konfigurator mam pocit s kazdou aktualizaci se vic a vic rozpada. Ted vecer uz nenabizi ani Style Plus paket a neda se prihlasit ani do garaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Mě se naopak zdá, že FII před FL má užší sportovní sedačky jako jsou současný Dynamic včetně MC. A aji na delších trasách jsou současné sedačky pohodlnější. Ale pamatuju si podobné pocity když jsem já poprvé na salonu zkoušel sednout do MC a taky se mě jevily nové sedačky narozdíl od sportovních v FII před FL méně pohodlné, každopádně rychle jsem si zvyknul a jsem nakonec spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2018 Dívám se dívám, že verze Ambition prodělala amputaci v oblasti mimořádných výbav a opět se utáhly šrouby - už do ní nejde objednat Climatronic, přední parkovací senzory, ostřikovače a hlídání poklesu hladiny náplně, zadní USB, panoramatickou střechu, automatické přepínání dálkových. Zcela z ceníku vypadlo vyhřívání trysek předních ostřikovačů a varianta tažného zařízení s adaptérem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 18. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2018 Jak vypadá to radio swing v nové Fabii? Máte někdo foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2018 Swing najdeš výše, příspěvek #702 a #703 v tomto tématu a dále myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 18. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2018 Doufám, že amputace příplatků je jen dočasná. V konfigurátoru teď něco upravují a opravují snad denně. Swing viz konfigurátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 18. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2018 Že by konečně skončila tradice dopñků? Výběr motor, převodovka. Karoserie, barva. Vše ostatní ve výbavě. To bylo pěkné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 18. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2018 A je rozdíl v úhlopříčce mezi swing a amundsen? Z konfigurátoru to není moc poznat. Swing mi příjde menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2018 Obě jsou 6,5". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2018 FIII FL ma vsechny infotainmenty s LCD 6,5". Lisi se jen funkcemi/sluzbami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 18. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2018 Hm...v konfigurátoru je pro Active k dispozici Swing 5", ale v ceníku je 6,5". Asi další nedokonalost konfigurátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2018 Bezpečnostní systémy: 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Slibeny test ze SM. SM33_2018_Fabie001.pdf 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Ahoj, jaký je rozdíl mezi tažným zařízením s adaptérem (PTY) a bez (PTZ)? Je to redukce z 13pin na 7pin nebo něco jiného? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Podle toho co říkal prodejce tak jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Dnes jsem volal prodejci jak to vypadá s výrobou a posunuli mi to o dva týdny prej nemaj motory . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Jaká je prosím tě doba výroby fábie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 10 tydnu a doufám že to zas neposunou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Fabia R5 - 2019 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Zadné svetlá asi zostanú klasické, že? Len bude nárazník aj s odrazkami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 (editace) Nějaké videa o FL Editováno: 25. Srpen 2018, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorSN Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 (editace) Tak som dnes u nás v Spišskej pred nákupným centrom zachytil na prepravných značkách race-ku modrú krátku miestneho predajcu. Nestihol som urobiť foto no za mňa je ten predok príliš, zadok v "klasike" v ambition - predpokladám, s odrazkami - áno. Ak to klapne tak v októbri FL zadné budú, len originál odrazky mi budu chýbať, aj keď mám ich mám z panacea. Začína predaj na SK v septembri? Editováno: 25. Srpen 2018, autor: lenka75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 Možno oficiálny predaj začne v septembri, keďže slovenská webka o FL stále mlčí, k dispozícii je jedine PDF cenník s novými výbavami a fotkami predFL Fabii.... ale pozri predchádzajúce strany v tejto téme, už sa tu jedna slovenská F3FL rozoberala.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Videl som naryclo nazivo, zatial nic moc... Paci sa mi vacsi displej Swing-a (ak to bol vazne on) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Ano, toto je nový Swing, displej je stejně velký jako u Bolera, ale chybí třeba čtení SMS přes infotainment, nebo skrytý slot na SD kartu. Ale zase je dobré, že už je v základu od Ambitionu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.