karlosx Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Urcite ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Pohodlne, mne prehodili aj TK + EK + KO, teda STK, emisnú aj kontrolu originality. A ešte aj prilepený držiak na kameru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 CZ znamku prelepi bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqid Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Známku kluci u AD přelepili, takže spokojenost. Jinak aktuální cena za výměnu čelního skla na FIII u AD je 7k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 to neni tak zle. kolega u SII s vyhrivanym platil tusim vic nez 2x tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 tak cca po 2 letech me ceka nejspis treti sklo... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Ja uz mam od vvera nove. Prvykrat co mi menili, predosle 2 auta nepotrebovali, F3C pri 67 900km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Tak sklo vymeneno, snad nejakou dobu vydrzi... Dokonce levnejsi, nez minule... a jeste jsem dostal bonus ;-) Jinak servis pres pojistovnu, zadny AS. Super pristup, ochotni, tak snad bude vsechno ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 :( Tak me to nove sklo dlouho nevydrzelo. Dneska cestou z Bile opet sutr:( Takze si dam asi repete. Je to tentokrat pred ridicem. Tak uvidim zda se to rozjede. Blbe je, ze limit mam 10tis. takze si tentokrat uz cca 5000 zaplatim ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 A to máš fakt ve smlouvě 10000/rok? To se mě nechce věřit že by to bylo takto omezený. Já mám už možná přes půl roku uprostřed a v dolní části ranku, ale stále drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Většinou bývají pojištěna všechna výhledová skla na limit pro pojistnou událost a ne na pojistné období- rok... Kooperativa a ČPP to mají na pojistnou událost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 A co je pak povazovano za nevyhledove sklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 (editace) No já mám v pojistce na skla uvedeno, že mám pojištěna všechna "obvodová" skla, s pojmem výhledová skla jsem se ještě nesetkal, ale z logiky věci vyhlédnout můžu z auta jakýmkoliv sklem. Editováno: 9. Březen 2019, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 Když jsem si zařizoval Allianz tak mě pán řekl, že se to vstahuje i na panoramatickou střechu, ale to bych si musel zvolit samozřejmě vyšší limit jak 10 000. Při zařizování Škofinu zase prodejce říkal že panorama je součást karoserie a nespadá to do pojištění skel. A nezaregistroval jsem, že by pojištění skla bylo omezený pojistným obdobím. A teďka má pro rok 2019 Allianz nový typ pojištění, jsem zvědavej jak to pohne s cenou oproti tomu starýmu typu “platíš kolik najedeš”. Asi to pro ně nevycházelo dostatečně ziskově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 Zatím se platí u Allianz podle nájezdu stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 @epo Hm, neoriginál. Taky ho mám a podruhý už se nenechám napálit pojišťovnou (dali nabídku na "levnou" opravnu, což jsem v domnění "profesionality" (alespoň dle reklamy) neodmítnul.) Každej, kdo to auto uvidí, bude vědět, že sklo je neorigo. Za 2 roky tam mám tak půlku vrypů a důlků, co na origu 9 let. Neorigo servis dostal vydělat a pojišťovna si mne ruce, že utratila jen asi 6 tis. Být to v autorizáku, tak je to 1,5-2násobek. A ještě jsem to musel reklamovat, protože mi rozpojili hadičky ostřikovačů dementi. O nespasování plastů (jednou díra centimetr, jednou škvírka) ani nemluvim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 Tak například kooperativa to má takhle. S tím neoriginalnim oknem je to normální pokud to dělá firma co se zabývá pouze výměnou skel. Hlavně to je kvůli tomu, že lidi mají nízký limit např. 5000,- a ten samozřejmě na orig.okno nestačí. Ale pokud máte limit který postačí na orig.okno tak je stačí na tuto skutečnost upozornit a nebo okno měnit v autorizovaném servisu. Může nastat problém, že na vozidle máte třeba i chybou servisu již neorig.okno (bez loga výrobce) a pojišťovna v případě jeho rozbití už nemusí proplatit orig. Okno i když na to máte limit, protože si samozřejmě fotí logo okna kde nebude výrobce např. Znak Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 před 3 hodinami, michal2009 napsal: Zatím se platí u Allianz podle nájezdu stále. Jojo zatím jo a dokud si stávající zákazníci nebudou zařizovat smlouvu novou tak budou mít stále model s nájezdem. Já se bojím, že těsně překročím 20K(15 za 3/4 roku) za rok tak si nechám pojištění přepočítat jestli vyjde levněji nové nebo staré s vyšším nájezdem. Ono tam nad 20K už nejsou žádné % k dobru. Zatím píšou že nový typ pojištění je pouze po konzultaci s pojišťovákem. @bouchyono i současná originální skla oproti těm originálním před 10 lety nejsou tak odolná. Taťka na F1 má od 2001 stále original z výroby bez výrazných škrábanců od stěračů a důlků (nijak se o to nestará). Já tenkrát na F2 měnil 2x a sklo bylo vždy original(ale jak půjdu k autu tak si raději to poslední ověřím) a vždy se na nich zachvíli objevily škrábance. Bylo to i na původním z fabriky, vlasně jsem byl rád že konečně oproti slunku neuvidím ty rýhy. Každopádně třeba šutr je hlavně o štěstí, ale i ty menší udělají na novém skle více škody co na těch starších sklech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 Tak současný sklo na F2 je bez slepičky. Co je ale zajimavý tak popisek skla je uplně stejný ma F2 i F3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Tak mam pocit, ze bud mam nebetycnou smulu, nebo ty skla jsou nejaky mekky:(. Vcera cestou z Brna nekde mezi Pustimeri a Prostejovem dalsi sutr a dalsi dira. tentokrat vice doleva ke dverim ridice a nize. Zatim obe diry drzi a nerozjizdi se, takze premyslim co s tim. Jinak limit na rok. To jsem vychazel z predchozich zkusenosti na FII. Ted jsem se dival a v dokladu o pojisteni je limit na jednu pojistnou udalost. Tak uvidim. Prijde mi to divne, ze by to bylo takto volne. to musi byt pro pojistovny docela ztratne. Zaplatim rocne 1000Kc za pripojisteni a menil bych skla jak na "bezicim pasu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Predtim jsem mel 2x origo a vydrzelo kazde 2 roky. A az to auto budu prodavat? To uz bude mit tolik najeto, ze nejake menene sklo bude uplne burt. Mam limit na skla 10k, ale ani se neptali. Kontakt na servis jsem dostal pres pojistovnu (Koop) a nechtel jsem s tim mit vic prace, nez pristavit auto a zase si ho odvezt... To auto pro me neni srdcovka ani zadna lestenka, ale dopravni prostredek, aby muselo byt vsechno tiptop jak u E92 COUPE ;-) Jo, znamku mi nalepili rovne :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Jo tak ta rovna znamka to je nejdůležitější, taky bych nerozdejchal křivou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Tak potvrzeno. Zil jsem v bludu. je to v Ceske Poj. taky opravdu 10000 na pojistnou udalost. Takze me ceka po mesici opet nove celni sklo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 10. Září 2021 Sdílet Vloženo 10. Září 2021 Já jsem pro změnu až po 2 letech zjistil (vlastně zjistil to technik na emisích před STK), že nemám na čelním skle výřez pro VIN. Dle štítku bylo měněno v roce 2019, ostatní skla jsou z výroby auta 2017. Vůbec jsem netušil, že by se dělaly čelní okna na F3 bez toho výřezu na VIN, když ten VIN je tam už z výroby,ale evidentně tomu tak není :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Září 2021 Sdílet Vloženo 10. Září 2021 aha, tak to se musím podívat u svého jak se k němu dostanu, jak to mám já, měnil jsem sklo loni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.